IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
    Ако разгледаме въпроса филосовски всяка седмица е интересна, което ще рече, че всяка седмица е еднаква, следователно ако нещо постоянно е еднакво как може да е интересно? Оттук следва, че няма нищо интересно.
    Интересно и неинтересно е едно и също
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Ако разгледаме въпроса филосовски всяка седмица е интересна, което ще рече, че всяка седмица е еднаква, следователно ако нещо постоянно е еднакво как може да е интересно? Оттук следва, че няма нищо интересно.
      Така си е, нищо интересно, златото отива на отвес, като малката п..шка на БАЦЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
        стига сте се джафкали интересна седмица се очертава

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
          стига сте се джафкали интересна седмица се очертава
          Че на кого му пука? Живота да е интересен.......

Коментар

• стига сте се джафкали интересна седмица се очертава

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
              Лорде, смени ракията. Не знам от къде я купуваш, ама пак изпадна в състоянието аз съм велик и никпй нищо не разбира.
              Само че аз помня как се хвалеше с 'абсолютен рекорд' на спестени пари за месец - 2000лв. За година ти остават 24к лева. Какъв инвеститор се пишеш със годишни спестявания колкото две средно големи заплати.
              От една страна си едър рентиер, от друга за 5г спестяваш за ЕДИН НИ. Ти да не си костенурка и да си живял 100 години
              Абе не бЪш сто , ама........ Виж сега, ТИ ЗАЩО ДЕЗИНФОРМИРАШ?
              Къде съм написал, че съм едър рентиер На пазара на НИ има много фактори които ти убягват. Ето защо някои хора се чудят защо други от банички са създали състояние. Аз не съм, аз съм си дребен рентиер. Не мога да разчитам, обаче на един - два НИ под наем, трябва да има поне 5 за да не останеш на една пенсия или заплата в един момент с разходи за данъци, ремонти и прочее., ако ме разбираш правилно.

П.П фекаломета И Ч няма какво да го коментирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Лузър е на баща ти олигофренцето. Аз имам много компании, ама ти и твоите побратими роми как сте се напраскали с тази смешна суровина /поевтинялото злато/, та чак до ушите сте се увъртяли , педигрийпали мистериозни.
                Марш отново ДЕПОЗАНТ да ставаш мизъри, след като си избършеш горчивите сълзи и наср....т г*3
                Лорде, смени ракията. Не знам от къде я купуваш, ама пак изпадна в състоянието аз съм велик и никпй нищо не разбира.
                Само че аз помня как се хвалеше с 'абсолютен рекорд' на спестени пари за месец - 2000лв. За година ти остават 24к лева. Какъв инвеститор се пишеш със годишни спестявания колкото две средно големи заплати.
                От една страна си едър рентиер, от друга за 5г спестяваш за ЕДИН НИ. Ти да не си костенурка и да си живял 100 години

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                  Ей , лузър , ...........опитваш се да си търсиш компания , докато самотно си пиеш пърцуцата в панеляка................ама нема да стане . А и присъствирто ти в тая тема ...смърди ................марш у коптора с измазаните асфалтови фуги . Дееба и келеметора ...............ти му подадеш пръст ........то тича к..ро ти да лапа.....................
                  Лузър е на баща ти олигофренцето. Аз имам много компании, ама ти и твоите побратими роми как сте се напраскали с тази смешна суровина /поевтинялото злато/, та чак до ушите сте се увъртяли , педигрийпали мистериозни.
                  Марш отново ДЕПОЗАНТ да ставаш мизъри, след като си избършеш горчивите сълзи и наср....т г*3

Коментар

Абе аз да не съм жена ти , та да ми се оправдаваш защо си набутал рехавите си спестявания в злато?.......Боли ме фара, знам, че такива като теб се минават редовно, та нищо не ме изненадва. Виж мариновците и другите ти роднини разни батковци , чичовци и прочее как мълчат като пръцнали Стаи се и ти като звяр в тъмното и чакай да отмине бурята
                    Ей , лузър , ...........опитваш се да си търсиш компания , докато самотно си пиеш пърцуцата в панеляка................ама нема да стане . А и присъствието ти в тая тема ...смърди ................марш у коптора с измазаните асфалтови фуги . Дееба и келеметора ...............ти му подадеш пръст ........то тича к..ро ти да лапа.....................
                    Last edited by БАЦЕ; 21.04.2013, 10:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ
                      И двете цифри - не ми говорят нищо ! А що влязох леееекинко у злато ................ми щот имам пари бе , баце !! Четох някъде , нещо за диверсификация .............. викам си: Е, не може само имоти , земя и депозит .......... чакай и златце да взема ....... и така .........
                      Абе аз да не съм жена ти , та да ми се оправдаваш защо си набутал рехавите си спестявания в злато?.......Боли ме фара, знам, че такива като теб се минават редовно, та нищо не ме изненадва. Виж мариновците и другите ти роднини разни батковци , чичовци и прочее как мълчат като пръцнали Стаи се и ти като звяр в тъмното и чакай да отмине бурята

Коментар

Първо : Купи си ''елка'' от Илиенци ...........по 1 евро са !!! Златото тръгна да пада преди две седмици от 1560 $ ! 10 % на 1560 са 156 ! 1560 - 156 = 1404 $ - настояща цена на златото . Тоест 10 %. Второ : Аз съм готов на бас , че имотите няма да възстановят 40-те % следващите две години !! Ти ще се хванеш ли на бас ,че златото няма да си възстанови 10 - те % следващите 2 месеца ............и да покачи с 50 % цената си следващите 2 години ????? Добре си пишуркаш в темите за имотите - явно си решил че 10 000 поста ще вдигнат цената с 0.001 % . Подкрепям те там (и мойте трябва растат ) !! Ама в теми който са ти непознати , не се изживявай като ментор (Схемата) !!
                        Въй въй, ЕЛК, въй въй НЕПОЗНАТИ ТЕМИ, аре бе спешШъл, що се набута тогава в тая бездна от 1900 на 1300 и нещо?

Коментар

Е, на кое да ме е яд бе БАЦЕ, като имотите не могат да паднат с 40% за 5 години а златото падна с 20 за две седмици? Много лабава суровина
                          Първо : Купи си ''елка'' от Илиенци ...........по 1 евро са !!! Златото тръгна да пада преди две седмици от 1560 $ ! 10 % на 1560 са 156 ! 1560 - 156 = 1404 $ - настояща цена на златото . Тоест 10 %. Второ : Аз съм готов на бас , че имотите няма да възстановят 40-те % следващите две години !! Ти ще се хванеш ли на бас ,че златото няма да си възстанови 10 - те % следващите 2 месеца ............и да покачи с 50 % цената си следващите 2 години ????? Добре си пишуркаш в темите за имотите - явно си решил че 10 000 поста ще вдигнат цената с 0.001 % . Подкрепям те там (и мойте трябва растат ) !! Ама в теми който са ти непознати , не се изживявай като ментор (Схемата) !!

Коментар

Е, на кое да ме е яд бе БАЦЕ, като имотите не могат да паднат с 40% за 5 години а златото падна с 20 за две седмици? Много лабава суровина
                            Така е. ЗЛОТО се смарангяса
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Много те е яд нали ........ . 2007-2008 добро апартаментче струваше 3-4 кила злато , сега , обаче същото апартаментче струва около 2 кила .......... Ама ти не се ядосвай , човек не може винаги да печели ...........приеми че този път си се прецакъл !

Коментар

Много те е яд нали ........ . 2007-2008 добро апартаментче струваше 3-4 кила злато , сега , обаче същото апартаментче струва около 2 кила .......... Ама ти не се ядосвай , човек не може винаги да печели ...........приеми че този път си се прецакъл !
                                Ако приемем че изоставаме с 1,5-2 години от щатите излиза че имотите надали скоро ще поемат на север
                                http://pricedingold.com/us-home-prices/

Коментар

Working...
                                X