Първоначално изпратено от noker.bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеАко разгледаме въпроса филосовски всяка седмица е интересна, което ще рече, че всяка седмица е еднаква, следователно ако нещо постоянно е еднакво как може да е интересно? Оттук следва, че няма нищо интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениестига сте се джафкалиинтересна седмица се очертава
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениестига сте се джафкалиинтересна седмица се очертава
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеЛорде, смени ракията. Не знам от къде я купуваш, ама пак изпадна в състоянието аз съм велик и никпй нищо не разбира
.
Само че аз помня как се хвалеше с 'абсолютен рекорд' на спестени пари за месец - 2000лв. За година ти остават 24к лева. Какъв инвеститор се пишеш със годишни спестявания колкото две средно големи заплати.
От една страна си едър рентиер, от друга за 5г спестяваш за ЕДИН НИ. Ти да не си костенурка и да си живял 100 годиниВиж сега, ТИ ЗАЩО ДЕЗИНФОРМИРАШ?
Къде съм написал, че съм едър рентиерНа пазара на НИ има много фактори които ти убягват. Ето защо някои хора се чудят защо други от банички са създали състояние. Аз не съм, аз съм си дребен рентиер. Не мога да разчитам, обаче на един - два НИ под наем, трябва да има поне 5 за да не останеш на една пенсия или заплата в един момент с разходи за данъци, ремонти и прочее., ако ме разбираш правилно.
П.П фекаломета И Ч няма какво да го коментирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЛузър е на баща ти олигофренцето. Аз имам много компании, ама ти и твоите побратими роми как сте се напраскали с тази смешна суровина /поевтинялото злато/, та чак до ушите сте се увъртяли , педигрийпали мистериозни.
Марш отново ДЕПОЗАНТ да ставаш мизъри, след като си избършеш горчивите сълзи и наср....т г*3. Не знам от къде я купуваш, ама пак изпадна в състоянието аз съм велик и никпй нищо не разбира
.
Само че аз помня как се хвалеше с 'абсолютен рекорд' на спестени пари за месец - 2000лв. За година ти остават 24к лева. Какъв инвеститор се пишеш със годишни спестявания колкото две средно големи заплати.
От една страна си едър рентиер, от друга за 5г спестяваш за ЕДИН НИ. Ти да не си костенурка и да си живял 100 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЕй , лузър , ...........опитваш се да си търсиш компания , докато самотно си пиеш пърцуцата в панеляка................ама нема да стане . А и присъствирто ти в тая тема ...смърди ................марш у коптора с измазаните асфалтови фуги . Дееба и келеметора ...............ти му подадеш пръст ........то тича к..ро ти да лапа.....................
Марш отново ДЕПОЗАНТ да ставаш мизъри, след като си избършеш горчивите сълзи и наср....т г*3
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАбе аз да не съм жена ти , та да ми се оправдаваш защо си набутал рехавите си спестявания в злато?.......Боли ме фара, знам, че такива като теб се минават редовно, та нищо не ме изненадва. Виж мариновците и другите ти роднини разни батковци , чичовци и прочее как мълчат като пръцнали
Стаи се и ти като звяр в тъмното и чакай да отмине бурята
Last edited by БАЦЕ; 21.04.2013, 10:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕИ двете цифри - не ми говорят нищо ! А що влязох леееекинко у злато ................ми щот имам пари бе , баце !! Четох някъде , нещо за диверсификация .............. викам си: Е, не може само имоти , земя и депозит .......... чакай и златце да взема ....... и така ................Боли ме фара, знам, че такива като теб се минават редовно, та нищо не ме изненадва. Виж мариновците и другите ти роднини разни батковци , чичовци и прочее как мълчат като пръцнали
Стаи се и ти като звяр в тъмното и чакай да отмине бурята
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеПърво : Купи си ''елка'' от Илиенци ...........по 1 евро са !!! Златото тръгна да пада преди две седмици от 1560 $ ! 10 % на 1560 са 156 ! 1560 - 156 = 1404 $ - настояща цена на златото . Тоест 10 %. Второ : Аз съм готов на бас , че имотите няма да възстановят 40-те % следващите две години !! Ти ще се хванеш ли на бас ,че златото няма да си възстанови 10 - те % следващите 2 месеца ............и да покачи с 50 % цената си следващите 2 години ????? Добре си пишуркаш в темите за имотите - явно си решил че 10 000 поста ще вдигнат цената с 0.001 % . Подкрепям те там (и мойте трябва растат ) !! Ама в теми който са ти непознати , не се изживявай като ментор (Схемата) !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, на кое да ме е яд бе БАЦЕ, като имотите не могат да паднат с 40% за 5 години а златото падна с 20 за две седмици?Много лабава суровина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, на кое да ме е яд бе БАЦЕ, като имотите не могат да паднат с 40% за 5 години а златото падна с 20 за две седмици?Много лабава суровина
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМного те е яд нали ......... 2007-2008 добро апартаментче струваше 3-4 кила злато , сега , обаче същото апартаментче струва около 2 кила .......... Ама ти не се ядосвай , човек не може винаги да печели ...........приеми че този път си се прецакъл !
Много лабава суровина
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМного те е яд нали ......... 2007-2008 добро апартаментче струваше 3-4 кила злато , сега , обаче същото апартаментче струва около 2 кила .......... Ама ти не се ядосвай , човек не може винаги да печели ...........приеми че този път си се прецакъл !
http://pricedingold.com/us-home-prices/
Коментар
Коментар