IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това мое изказване отпреди един час бе изтрито, та го пускам отново :

“Във филма ‘Повече от мед (More than honey)’ се проследява как за да оцелеят (в днешните предизвикателства) някои пчелни общества убиват изкуствено сложената им ‘майка’ или напускат/изостават кошера, за да си създадат свой дом на недостъпно място където да си отглеждат свои майки и потомства (там където няма да могат да ги манипулират и експлоатират).

С този мой последен коментар тук, искам да благодаря на съфорумците за споделяното в последните години!

Коментар

• Може би ще видим шорт скуийз днес понеже проби ключови нива на съпротива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
        Поради факта, че както в живота - всичко тече и се променя - така и промяната на собствеността на сайта и в частност този форум. Вече не е подходящо място за дискусия...
        Аз и други хора - решихме да кажем - Дим Да Ме Няма
        Имаме вече по уютно място - който се интересува и иска да разбере - да ми остави имейл на лични
        Много радост внесе в нашия живот с това решение. Бог да те благослови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
          Май ще излезе че Мерил и Голдман са обрали парите на слабите играчи - фондовете, които са купували скъпо и с прекалено голям ливъридж и малко от вложителите в ETF-и, които продадоха на дъното. Иначе има рекордни покупки на физическо злато при спада а и хедж фондовете са увеличили с около 10% позициите си.
          Направо почвам да се притеснявам за тях, дали ще успеят да напудрят балансите за следващите отчети, че доста водица трябва да са глътнали. От дъното даже и хартиеното злато направи +$100/унция. Тез трябва да имат сериозни дупки в баланса. 100 гущера загуба по 16-17 милиона унции голи шортове само за първия ден от пързалката не е шега работа. Ама сигурно са измислили някой суап с Фед-а или някаква друга шашма. Само централна банка, печатаща пари може да преглътне такава загуба. Може дори и да са взели някой долар за услугата

Коментар

• Естествено кумчо вълчо изяде агънцата и златните им лопки

Коментар

• Май ще излезе че Мерил и Голдман са обрали парите на слабите играчи - фондовете, които са купували скъпо и с прекалено голям ливъридж и малко от вложителите в ETF-и, които продадоха на дъното. Иначе има рекордни покупки на физическо злато при спада а и хедж фондовете са увеличили с около 10% позициите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Бе жълтото не ме блазни като вас.
                Май си предпочитам сребърцето. Га го видя под 20$ особено.
                За разлика от злото пречиства, дезинфекцира и носи положителен заряд.
                pipbel, a 20-те % ДДС не ти ли пречат, защото ако си на хартия не вярвам да му усетиш положителния заряд :-)
                Last edited by конфуций; 22.04.2013, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Знам ги аз твоите хортувания

Скоро като си купиш ще видиш какво означава да притежаваш физическо злато и че никой не може току така да продаде единственото си нещо, което има истинска стойност.
                  Бе жълтото не ме блазни като вас.
                  Май си предпочитам сребърцето. Га го видя под 20$ особено.
                  За разлика от злото пречиства, дезинфекцира и носи положителен заряд.

Коментар

Не знам.
                    Освен някой с време и възможност - ако иска да направи един форум... без милиционерско/мутренски ботуш!

Може ли да се изтрият на КУП мойте коментари?
                    Мъча се да прочистя... но един по един - много бавно става.
                    Псевдо мутри са не се притеснявай ..... но иначе жалко наистина.....както и да е, най много да започнат да четат постовете и който е казал че има злато- чук,чук с бухалката хаха офффф :Д ...... ест. трябва да са сигурни че вупросният човек не го държи в трезор,..... но зная доста хора назад говориха за Ауреоси, злата глупусти ако 1 на 5 от тази тема която е ... да видим 200 страници, бая матерял ще намерят

Коментар

ТИМ е купувачът на Инвестор.БГ - "чудесна" новина!
                      Аз се изнасям от тази дупка!
                      Съжалявам,но няма да може да си продължим приказката с някой умни и готини хора, с които се запознах тук!
                      За милиционерите - както се казва - майната им!
                      Сбогом.
                      Кофти номер....., но поне кажи де да се местим и ние?

Коментар

Ебаси, наистина сме странен сой държачите на злато. Започва да се вдига, а на мен вътрешно ми е кофти. При това не съм продал и един грам от спада насам...
                        Че на кво да се радвам, като смятам да пазарувам тия дни, а то расте

Коментар

ТИМ е купувачът на Инвестор.БГ - "чудесна" новина!
                          Аз се изнасям от тази дупка!
                          Съжалявам,но няма да може да си продължим приказката с някой умни и готини хора, с които се запознах тук!
                          За милиционерите - както се казва - майната им!
                          Сбогом.
                          Кой са пък тези ТИМ да им до нахакам в г.за изобщо не ми дреме за техните дребни стотинки..... имат си време и те после ще стане като с Луканов (лека му пръст) ...
                          Не напускай форума заради смотаняци и стотинкаджии (ТИМ). fauck off....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                            SELL ще има, както вече стана традиционно след 08:30 am EST, като пуснат NY ... ама чак пък да е "як" и особено днес, едва ли
                            Правилни наблюдения имаш....... мислех да пиша същото преди няколко дни но се отказах .... не съм само аз явно

Коментар

Ебаси, наистина сме странен сой държачите на злато. Започва да се вдига, а на мен вътрешно ми е кофти. ...

И аз така

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                                И аз съм за ''Пууууууууууккккк'' сега ! Рано почна да качва , трябваше да слезе до 1200 най-малко , пък после нагоре .
                                Ебаси, наистина сме странен сой държачите на злато. Започва да се вдига, а на мен вътрешно ми е кофти. При това не съм продал и един грам от спада насам...

Коментар

Working...
                                X