IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Дългосрочен мечи тренд при златото ще стане едва тогава , когато ФЕД спре
    с всякакви количествени улеснения , под каквото и име да са прикрити те .
    А все повече се убеждавам , че това се превръща в необратим процес .
    Причината - връзката между долара и златото
    кое се превръща в необратим процес
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• За да има обрат в дългосрочния бичи тренд на златото Фед не само че трябва да спре печатането, но и трябва да извади пари от пазара. А това е още по невъзможно също както е невъзможно изяденото и изпитото от 4-5 години насам да бъде повърнато.

Така че забравето за спирането на печатницата. Ще се печата до докато не се счупи от прекаленото ускорение! Физическото злато като иде над 5000 хартиеното ще иде на нулата!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• В тази тема говорим с изрази простички Под "това" , разбирай количествените
        улеснения и всякакви техни минали производни , дал съм и линк към статия в
        която много ясно си пише в какъв интервал от време се наблюдават тези връзки
        между долар/злато . Стига толкова разяснения , който както иска да тълкува
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

Здрасти , защо ми е да давам такива прогнози ?
          Започна ли да го правя следователно вече съм кон с капаци - ще гледам само в
          едната посока , както някои хора в тази тема , това естествено ако сбъркам няма
          да има нищо общо с реалността и ще ме доведе до бърз фалит .
          Написал си, "това се превръща в необратим процес"

Не става ясно КОЕ се превръща в необратим процес.

Това твое ТОВА е само в главата ти. Ако не го кажеш кое е от двете противоположности няма как някой да те разбере. Аз съм съгласен, че има тъпаци дето си мислят, че те разбират, като всеки от тях си мисли, че твоето ТОВА е неговото си ТОВА.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Според тебе ФЕД ще спре ли или няма да спре с количествените улеснения.
            Здрасти , защо ми е да давам такива прогнози ?
            Започна ли да го правя следователно вече съм кон с капаци - ще гледам само в
            едната посока , както някои хора в тази тема , това естествено ако сбъркам няма
            да има нищо общо с реалността и ще ме доведе до бърз фалит .

Коментар

• Какво толкова има за разбиране?
              Веднъж пусната, печатницата вече не може да бъде спряна. Това е проста финансова истина доказвана всеки път в историята.
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                Толкова ясно го каза, а странно защо ти не го разбра?
                Ти какво разбра ???
                tnm

Коментар

• Толкова ясно го каза, а странно защо ти не го разбра?

Коментар

Дългосрочен мечи тренд при златото ще стане едва тогава , когато ФЕД спре
                    Изказа ти не ми харесва. Не ти се разбира какво ти е мнението. Според тебе ФЕД ще спре ли или няма да спре с количествените улеснения.
                    tnm

Коментар

• Дългосрочен мечи тренд при златото ще стане едва тогава , когато ФЕД спре

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                        Хартиеното злато (ETP - ETF и фючърси) е 2,262 тона или $107 милиарда, или към 9 месеца от годишното производство. Така, че физическият пазар е многократно, многократно по-голям и би трябвало да движи цените дългосрочно. Сега се вижда, че спекулативните къси от 12 април са били около 20% от пазара на хартиено злато и нищо чудно, че не успява да издържи на този обем и на волатилността.
                        ..........и миналия петък изтръскаха на борсата над 500 тона физическо за 3 часа? Дрън-дрън та плясссс!
                        Това, че се опитват с лъжичка ла"на да развалят вкуса на кацата с меда няма да помогне дълго. Азиатците гълтат лакомо и преглъщат

Коментар

• Хартиеното злато (ETP - ETF и фючърси) е 2,262 тона или $107 милиарда, или към 9 месеца от годишното производство. Така, че физическият пазар е многократно, многократно по-голям и би трябвало да движи цените дългосрочно. Сега се вижда, че спекулативните къси от 12 април са били около 20% от пазара на хартиено злато и нищо чудно, че не успява да издържи на този обем и на волатилността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Темата нещо не е толкова актуална последните дни .

Злато
                            1 464,20
                            -0.23%
                            Това зло го затворете в кутията на пандора и да не възкръсва никога!
                            Не го купувайте, продавайте го!

Коментар

• Темата нещо не е толкова актуална последните дни .
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Нали виждаш от кога са линковете.. ако беше реално да са ни залели досега

Коментар

Working...
                                X