IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
    Някой купувал ли е от http://macoinsgold.com/
    Препоръчайте търговец на физическо..
    Назад в темата писа потребител, който е купувал от тях - доволен беше. Виж постовете от 12 април - помня датата, понеже беше големия спад.

Коментар

• Някой купувал ли е от http://macoinsgold.com/
      Препоръчайте търговец на физическо..

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
        доколкото имам спомени, миналата сряда от сводката на FOMC стана ясно, че не само ще запазят печатницата с обем 85 млрд. на месец, но дори са готови да печатат още повече…не знам защо всичкото търговци и трейдъри чакат ново дъно…при такава политика на ФЕД няма как да стане…
        Режисъорите имат остатъчен шорт интерест от големите позиции в средата на април. Трябват им продавачи на ниски нива за да си затворят всички къси позиции с максимална възможна печалба. така че не вярвай много на препоръки и мнения, които пускат в медиите. Те ги дават за държателите в ETF за да продължат да продават евтино през американската сесия. По важно е как се позиционират и кави са ъпсайд и даунсайд таргетите им за собствена сметка, но това не ти го дават а те се различават доста от обявяваните за пред публиката. Една банка говореше че слизането до $1,150/oz до края на април е сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Е тъй де тъй. Без анархия какъв РЕД може да има ???
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• доколкото имам спомени, миналата сряда от сводката на FOMC стана ясно, че не само ще запазят печатницата с обем 85 млрд. на месец, но дори са готови да печатат още повече…не знам защо всичкото търговци и трейдъри чакат ново дъно…при такава политика на ФЕД няма как да стане…

Коментар

• Мале-мале - кога стана 1468 ???

Ей-това не мога да го разбера - противоречи на физическите закони - хем небалон, хем отскача нагоре...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                не.щото е РЕД
                Е тъй де тъй. Без анархия какъв РЕД може да има ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Щото е син на анархията
                  не.щото е РЕД
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

не го преследвам
                    питам го с усмивка,което не съм разбрал.НЯМАШ ПРАВА да ме лишаваш от винкел
                    само РЕДА ИМА ПРАВА
                    Щото е син на анархията
                    tnm

Коментар

Май ще те лиша от ВИНКЕЛ. Вуйчо го преследваш като империалист, а твоя адаш, който за една седмица си удвоява капитала, го коткаш.
                      не го преследвам
                      питам го с усмивка,което не съм разбрал.НЯМАШ ПРАВА да ме лишаваш от винкел
                      само РЕДА ИМА ПРАВА

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Злато
                        1 464,20
                        -0.23%
                        Това зло го затворете в кутията на пандора и да не възкръсва никога!
                        Не го купувайте, продавайте го!
                        Добре, щом казваш
                        боядисване с латекс

Коментар

кое се превръща в необратим процес
                          Май ще те лиша от ВИНКЕЛ. Вуйчо го преследваш като империалист, а твоя адаш, който за една седмица си удвоява капитала, го коткаш.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Мечо , какво ще кажеш за перфектен испански , английски и български , на кой
                            от всички искаш да ти го кажа ? Естествено че говоря за продължаването им ,
                            това се подразбира от сегашното статукво , защо е нужно да обяснявам всяка дума .
                            Сега чак стана ясно.

Защото съществуват различни гледни точки. Защото ако не съществуваха различни гледни точки нямаше да има търговия, а щеше да има война. Когато продаваш, е необходимо да има някой който не е съгласен с теб, за да купи. Когато хората са на различни мнения търгуват. Когато са на едно и също мнение се бият. Така ги е създал господ хората.
                            tnm

Коментар

Абе човек. Кой ти е майчиния език.
                              Мечо , какво ще кажеш за перфектен испански , английски и български , на кой
                              от всички искаш да ти го кажа ? Естествено че говоря за продължаването им ,
                              това се подразбира от сегашното статукво , защо е нужно да обяснявам всяка дума .
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                В тази тема говорим с изрази простички Под "това" , разбирай количествените
                                улеснения и всякакви техни минали производни , дал съм и линк към статия в
                                която много ясно си пише в какъв интервал от време се наблюдават тези връзки
                                между долар/злато . Стига толкова разяснения , който както иска да тълкува
                                Абе човек. Кой ти е майчиния език. За какво на количествените улеснения говориш. За спирането им или за продължаването им.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X