Първоначално изпратено от innergy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениедоколкото имам спомени, миналата сряда от сводката на FOMC стана ясно, че не само ще запазят печатницата с обем 85 млрд. на месец, но дори са готови да печатат още повече…не знам защо всичкото търговци и трейдъри чакат ново дъно…при такава политика на ФЕД няма как да стане…
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕ тъй де тъй. Без анархия какъв РЕД може да има ???Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене.щото е РЕДБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩото е син на анархиятаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене го преследвам
питам го с усмивка,което не съм разбрал.НЯМАШ ПРАВАда ме лишаваш от винкел
само РЕДА ИМА ПРАВАБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМай ще те лиша от ВИНКЕЛ. Вуйчо го преследваш като империалист, а твоя адаш, който за една седмица си удвоява капитала, го коткаш.
питам го с усмивка,което не съм разбрал.НЯМАШ ПРАВАда ме лишаваш от винкел
само РЕДА ИМА ПРАВАИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗлато
1 464,20
-0.23%
Това зло го затворете в кутията на пандора и да не възкръсва никога!
Не го купувайте, продавайте го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениекое се превръща в необратим процесБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеМечо , какво ще кажеш за перфектен испански , английски и български , на кой
от всички искаш да ти го кажа ? Естествено че говоря за продължаването им ,
това се подразбира от сегашното статукво , защо е нужно да обяснявам всяка дума .
Защото съществуват различни гледни точки. Защото ако не съществуваха различни гледни точки нямаше да има търговия, а щеше да има война. Когато продаваш, е необходимо да има някой който не е съгласен с теб, за да купи. Когато хората са на различни мнения търгуват. Когато са на едно и също мнение се бият. Така ги е създал господ хората.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАбе човек. Кой ти е майчиния език.
от всички искаш да ти го кажа ? Естествено че говоря за продължаването им ,
това се подразбира от сегашното статукво , защо е нужно да обяснявам всяка дума .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеВ тази тема говорим с изрази простичкиПод "това" , разбирай количествените
улеснения и всякакви техни минали производни , дал съм и линк към статия в
която много ясно си пише в какъв интервал от време се наблюдават тези връзки
между долар/злато . Стига толкова разяснения , който както иска да тълкуваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар