IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
    През 1924г Хантаро Нагаока, японец, успява да получи злато от живак като бомбардира ядрото на живачните атоми с неутрони. Проблема е, че полученото злато е радиоактивно и процеса е много по-скъп от традициония добив на злато.
    С две приказки няма проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Това твърдение е като твърдението на Схемата, че към Земята може да пътуват тонове Лунно Злато. Дай някой източник и цифри...Аджеба да знаем до колко ще скочи златото в близките години.
      През 1924г Хантаро Нагаока, японец, успява да получи злато от живак като бомбардира ядрото на живачните атоми с неутрони. Проблема е, че полученото злато е радиоактивно и процеса е много по-скъп от традициония добив на злато.

Коментар

• Не само в Китай а и в Индия, Турция, ОАЕ е същото -рекордни покупки на физическо злато. Същевременно мините са намалили производството си и има недостиг на физическо злато. Добър начин да се инвестира в мините индиректно и с минимални разходи е с покупка на FTSE 100. Там са BHP Biliton, Rio Tinto и още много мини и суровинни компании като BP, Shell. Според мен ще се представи много по-добре до края на годината от Дакс.

Коментар

• Ето ви мнение

http://banks.dir.bg/2013/05/09/news13845441.html

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
            Мейдудругото да информирам, че учените са открили технология, базирана на радиационно облъчване за създаване на злато. Проблемът е, че процеса на производството му е по-скъп от пазарната стойност на получения материал.
            Алхимия в действие
            Това твърдение е като твърдението на Схемата, че към Земята може да пътуват тонове Лунно Злато. Дай някой източник и цифри...Аджеба да знаем до колко ще скочи златото в близките години.

Коментар

• Наистина понамаляха мненията тук, но това очевидно е за сметка на качеството. За щастие, вече ги няма емблематичните Пуууук и давай доларе. Искам специално да благодаря на Stoyan за смислените и полезни постове. И това според мен е начинът да се изпълни темата със съдържание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                Мините отскочиха много силно нагоре и са в ъптренд - GDX +3.88%, Barrick Gold +6.74%.
                Мейдудругото да информирам, че учените са открили технология, базирана на радиационно облъчване за създаване на злато. Проблемът е, че процеса на производството му е по-скъп от пазарната стойност на получения материал.
                Алхимия в действие

Коментар

• Мините отскочиха много силно нагоре и са в ъптренд - GDX +3.88%, Barrick Gold +6.74%.

Коментар

• Аз го уцелих в десятката +$17 долара ръка за ръка с EURUSD както писах сутринта. Има бич Гартли патърн и скоро отново ще тества 61.8 Фибоначи ритрейсмънта.

Коментар

• За низходящ тренд говорим на дневна графика .

Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                      Ама уточнявай в каквъв времеви период става въпрос
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• От тези нива ще следва посоката на EURUSD според мен. Някой следи ли ETFа на мините GDX и отделните акции на мините? Те са добър индикатор за очакванията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Май започва възобновяването на низходящия тренд .

по принцип в учебниците по ТА навремето така пишеш. При низходящ тренд корекцията (ралито) трае между 2-3 седмици . Точно около 3-и седмици минаха от локалното дъна на 1322 $.

Да видим какво следва .
                          Ама уточнявай в каквъв времеви период става въпрос

Коментар

• Май започва възобновяването на низходящия тренд .

по принцип в учебниците по ТА навремето така пишеш. При низходящ тренд корекцията (ралито) трае между 2-3 седмици . Точно около 3-и седмици минаха от локалното дъна на 1322 $.

Да видим какво следва .
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Голямата скука. Имаше такъв филм. Да посритаме темата, че замря нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                                Някой купувал ли е от http://macoinsgold.com/
                                Препоръчайте търговец на физическо..
                                Не съм купувал от тях, но не съм чувал лоша дума досега за тях.

Коментар

Working...
                                X