IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Туркия ке падне
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• GoldBear,

поздравления за графиката!

Много е добра!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тъй като тук ме пуска, да си кажа.
        Не виждам някакъв проблем в падането - хартиените са ок, физическите - също.

Коментар

• Хм.
          Пробвах да пиша в други теми, но диретно ме изхвърля - пр. в Политиката, в десетките теми за имоти.
          Тук обаче имам безпроблемен достъп.
          Някой с подобни проблеми?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Вчера Пенев съобщи, че отговорен човек му е казал, че златото щяло да падне под 1100 талера
            Панелков,последно време си доста неадекватен.Или го правиш само да трупаш "мнения" или ти е естествено състояние на духа?

Според мен си чул ЕЖК за падане на голда.

Легенда --(ЕЖК) е вилидж клюкарска агенция "Една Жена ми Каза".

Коментар

• Вчера Пенев съобщи, че отговорен човек му е казал, че златото щяло да падне под 1100 талера

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                очаквах ралито другата седмица
                Браво за графиката
                много професионално онагледено.

Коментар

• очаквах ралито другата седмица

Коментар

• Напукаха му ТИКВАТА
                    tnm

Коментар

• Да периодически го подпукват!

Първоначално изпратено от GunMan Разгледай мнение
                      Пак го отпочнаха...
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Пак го отпочнаха...

Коментар

• Абе имаше тука един кудкудяк, който продаваше злато и купуваше йени. Къде се покри тоя сладур?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            това нали разбираш че е пълна глупост. живака съдържа 80 протона в ядрото си, златото 79, за да се получи злато от живак реално трябва да се получи контролиран ядрен разпад. И то доста контролиран. Което е всъщностт по-сложно и от това което става в ядрените централи. Ако това го беше правил през 1923 г. то японците щяха да имат ядрена бомба много преди втората световна война.

Друг е въпроса как по точно е успял да бомбардира златото с неутрони при положение че през 1923 неутрона е бил само теоретична концепция. И чак през 30 те години практически доказват съществуването му.
                            И в науката е както в политиката. Едно се случва по време на експеримента. Друго разбират учените. Трето докладват на военните. А е четвърто и пето какво пишат по списанията.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
                              През 1924г Хантаро Нагаока, японец, успява да получи злато от живак като бомбардира ядрото на живачните атоми с неутрони. Проблема е, че полученото злато е радиоактивно и процеса е много по-скъп от традициония добив на злато.
                              това нали разбираш че е пълна глупост. живака съдържа 80 протона в ядрото си, златото 79, за да се получи злато от живак реално трябва да се получи контролиран ядрен разпад. И то доста контролиран. Което е всъщностт по-сложно и от това което става в ядрените централи. Ако това го беше правил през 1923 г. то японците щяха да имат ядрена бомба много преди втората световна война.

Друг е въпроса как по точно е успял да бомбардира златото с неутрони при положение че през 1923 неутрона е бил само теоретична концепция. И чак през 30 те години практически доказват съществуването му.

Коментар

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
                                През 1924г Хантаро Нагаока, японец, успява да получи злато от живак като бомбардира ядрото на живачните атоми с неутрони. Проблема е, че полученото злато е радиоактивно и процеса е много по-скъп от традициония добив на злато.
                                Започва да прилича на Биткойн ... скъпо за добив докато не му се дигне цената
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X