IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Онзи ден един приятел ми спомена, че се продава изгодно и спешно една крава в село на около 20км. от София.
    Замислих се, че е по-изгодно да си купя кравата отколкото 2 тройунции злато. Поне ще ми дава мляко.
    Дава млЕко, ама иска сено и да и масжираш цицките еври дей

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Купувай, ако ти се става сабахлен в 5 часа да й чистиш, да я доиш, да я пасеш, да я прибираш вечер, да й трепериш дали не е болна и дали някой не я е набелязал за крадене. На човека, който ни носи мляко, преди три месеца му откраднаха бик - това в село в състава на община София.

ПП - и кошери крадат. Зимата били измрели много пчелни семейства и сега явно са скъпи и ги крадат за продажба.
      Ама злато най крадат
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Онзи ден един приятел ми спомена, че се продава изгодно и спешно една крава в село на около 20км. от София.
        Замислих се, че е по-изгодно да си купя кравата отколкото 2 тройунции злато. Поне ще ми дава мляко.

Купувай, ако ти се става сабахлен в 5 часа да й чистиш, да я доиш, да я пасеш, да я прибираш вечер, да й трепериш дали не е болна и дали някой не я е набелязал за крадене. На човека, който ни носи мляко, преди три месеца му откраднаха бик - това в село в състава на община София.

ПП - и кошери крадат. Зимата били измрели много пчелни семейства и сега явно са скъпи и ги крадат за продажба.

Коментар

Само на мляко няма да издаяниш. Купи си и пчели, да ти дават мед. Медът и той е като златото - жълт е и не се разваля. Обаче има важно предимство - яде се и е сладък.
          tnm

Коментар

• Онзи ден един приятел ми спомена, че се продава изгодно и спешно една крава в село на около 20км. от София.

Коментар

• А така. Бой, бой по тиквата докато си смени цвета и посиней.
              Тая година до 1300, догодина под 1200.
              Оттам нататък мога прежаля някое друго дивидентче усреднявайки на 1100.

ПС Ония от банката пак не познаха. Както винаги де...

Коментар

• Всичко е добре, но защо не пада като хората и в евро

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Кажи нещо лошо за Русия и ще разбереш
                  Не мога ...............сърце не ми дава , даже у форума да проломота нещо лошо за Великая Русь................

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    Кой е тоя Серьожа , тоо го не познавам ..........
                    Кажи нещо лошо за Русия и ще разбереш
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Серьожа на което е казал, че ще се вдига и то пада
                      Кой е тоя Серьожа , тоо го не познавам ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Puls Разгледай мнение
                        Айдеее пак се почна
                        Не е нормално един метал да струва над 1000 талера, колкото и да е ковък и електропроводим!

Коментар

• Серьожа на което е казал, че ще се вдига и то пада
                          tnm

Коментар

• Айдеее пак се почна

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                              Това е или някакво яко замазване на очи или вертовете започват да веят в друга посока.По-верояно първото.

Коментар

• Интересна статия:

http://qz.com/83396/1-billion-of-gol...ica-this-year/

Коментар

Working...
                                X