If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Онзи ден един приятел ми спомена, че се продава изгодно и спешно една крава в село на около 20км. от София.
Замислих се, че е по-изгодно да си купя кравата отколкото 2 тройунции злато. Поне ще ми дава мляко.
Дава млЕко, ама иска сено и да и масжираш цицките еври дей
Купувай, ако ти се става сабахлен в 5 часа да й чистиш, да я доиш, да я пасеш, да я прибираш вечер, да й трепериш дали не е болна и дали някой не я е набелязал за крадене. На човека, който ни носи мляко, преди три месеца му откраднаха бик - това в село в състава на община София.
ПП - и кошери крадат. Зимата били измрели много пчелни семейства и сега явно са скъпи и ги крадат за продажба.
Онзи ден един приятел ми спомена, че се продава изгодно и спешно една крава в село на около 20км. от София.
Замислих се, че е по-изгодно да си купя кравата отколкото 2 тройунции злато. Поне ще ми дава мляко.
Купувай, ако ти се става сабахлен в 5 часа да й чистиш, да я доиш, да я пасеш, да я прибираш вечер, да й трепериш дали не е болна и дали някой не я е набелязал за крадене. На човека, който ни носи мляко, преди три месеца му откраднаха бик - това в село в състава на община София.
ПП - и кошери крадат. Зимата били измрели много пчелни семейства и сега явно са скъпи и ги крадат за продажба.
Само на мляко няма да издаяниш. Купи си и пчели, да ти дават мед. Медът и той е като златото - жълт е и не се разваля. Обаче има важно предимство - яде се и е сладък.
А така. Бой, бой по тиквата докато си смени цвета и посиней.
Тая година до 1300, догодина под 1200.
Оттам нататък мога прежаля някое друго дивидентче усреднявайки на 1100.
ПС Ония от банката пак не познаха. Както винаги де...
Коментар