IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ми аз печеля, а не като любителите на златото само да губите.

12 годишен възходящ тренд ама ти влезе на върха, така че ще гледаш само 15 годишния низходящ тренд И да губите, приемете го - и ще губите още много и много и много ако не успеете да го приемете
    Ще губят много и дълго такива "майстори".......
    Най-сетне и оня с тена колкото и да е препечен, либерален и слабохарактерен, разбра, че когато САЩ са силни, златото трябва да е в канала. Справка- Роналд Рейгън. Когато златото е надут балон, всеки изоставя талера и търчи към този ковък метал с добра електропроводимост и нищо повече, а САЩ и талера слабеят. Те така..
    ПП. При днешната ситуация, трябва да си по-суицидален и от талибан разбира се за да се хакнеш в този псевдоактив, който губи с десетки проценти за няма и месец, силно ликвиден - затова любим на апашите и не носещ никакъв текущ доход а само горчиви вкус в устата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      Божеееее..... не е истина просто!
      Абе я ми кажи - ами като стане примерно 6000 или 10000$ тогава колко ще ям и пия аз и колко ти,ам?
      Ще ядеш и пиеш въображаема бира и въображаеми картофки, защото толкова никога няма да стане - поне в рамките на нашия живот. Така че ще си останеш само с мечтите

Коментар

Абее, дисбаланс ти си ми любимеца тук - така се смея на глупостите ти....
        Приятелски съвет - извън орбита си, момче!
        Това че не се докосваш до злато - е ясно.
        Изобщо хал хабер си нямаш - що е то злато и за какво служи.
        На 12 годишен възходящ тренд - ти седиш и блееш - нормално
        На текущата манипулация в натиска на цената - ти пак седиш и .... и това е ясно.
        Ясно ми е и ,че никога нито лев не си изкарал от злато - както и ,че няма да изкараш...
        Ама искам друго да те питам - е така -за спорта
        Ти от какво разбираш? От какво печелиш?
        Въпросите са ми силно конструктивни! Искам и аз - завалията - да науча нещо!
        Щото ако те слушам за жълтия метал - само губя и губя и само ще губя и той не на 300 а на 3 долара ще падне...
        Та ако си малко добър да ни осветлиш като какъв е твоя "здрав разум" - и най вече - на кои "рационални пазара" се подвизаваш?
        Ми аз печеля, а не като любителите на златото само да губите.

12 годишен възходящ тренд ама ти влезе на върха, така че ще гледаш само 15 годишния низходящ тренд И да губите, приемете го - и ще губите още много и много и много ако не успеете да го приемете

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Нали. Абсолютна фога е. Бетер хипопотам.
          И на 300 да акостира злото - пак не можеш му затвори устата. Уникат .

ПС Макар и да има да пада още почва да изглежда примамливо щом се търгува вече на и под 12 спрямо олиото.
          Но ми се струва че е ранко още за пазарене и поне още 2 години може да си седи около и под тия нива.

Аноне - какво мислиш по въпроса с тайминга ?
          Форката е пич.И комсомолец.Още обира мандри и гори данъчните картони по селските кметства.

Коментар

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
            А трябва, тъй като имаш изцяло погрешно мислене. Вгледай се в себе си и осъзнай колко сбъркано е мисленето ти и подхода ти към парите. Чудно е защо въобще пишеш и ти в тази тема? С Равновесие бихте могли да си направите специализирана такава на тематика Самотни бедни души. Там бихте могли да привлечете съмишленици и да изградите голямо семейство за взаимопомощ. Бъди разумен и ме послушай докато е време!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            И запомни!!!!!!!!!!!!!!! Цената на златото се влияе в най-голяма степен от реалните лихвени проценти на централните банки. Това си го напиши на едно листче и си го повтаряй постоянно- Разбра ме нали? Ако нещо съм проуснал моля да ме извиниш.
            Сорка,

че се намесвам в сладките ви притчи.

По памет, че не мо'а помня всичко, ма книжните пари пристигат в Европа около 1600 година и устискват към 350 години кат' стори.

Има златен стандарт дотогава, който се издънва между Първа и Втора световна война.

После има златно-доларов стандарт до 1971 г. - но вече не е Европа.

П.П. Та, мисълта ми е - т'ва в черничкото няма никаква статистика, че е вярно и показва непознаване на сегашния световен финансов модел - т.е. подвежда и няма нужда от 200 удивителни.

Злато и "реални" лихви на централни баМки? Няма такава корелация - ако има ще се извиня!

Даже нямам идея какво значи "реални" лихва на цетрална баМка? Някво ново понятие е явно.
            ------------------------
            Поздрави!
            Last edited by marandi; 29.06.2013, 03:37.

Коментар

Божеееее..... не е истина просто!
              Абе я ми кажи - ами като стане примерно 6000 или 10000$ тогава колко ще ям и пия аз и колко ти,ам?
              Ох, много сте зле братче. Ами ако стане 250000, или 1млн долара на тройунция? Ох че кеф, а? Малко сте алчни и малко сте наивни, ама айде, да е вашата, дано стане 10000.
              А дано, ама... надали!

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                http://free.hit.bg/evita/sil/sil

Не съм чел много, но пред класиката и трейдърите мълчат
                Ако беше проверил поне щеше да разбереш, че даденият линк е неактивен.
                И не е нужно да четеш, просто смени сбърканото си мислене.
                Повтаряш едно и също нещо, което беше постнал и преди няколко часа.
                За съжаление упорстваш в глупостта си и това е плашещо. Нуждаеш се от почивка и затова най-добре напусни докато е време, в противен случай рискуваш нервен срив.
                https://www.youtube.com/watch?v=YbYpR30ap5w
                Last edited by i1939; 29.06.2013, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov Разгледай мнение

Не съм чел много, но пред класиката и трейдърите мълчат

6

Коментар

И какви квалификации давам Освен комплексарщината ти други квалификации не са нужни.
                    Да видно е неадекватното ти мислене. Вероятно преживяваш тежък момент в твоя живот, но това не е причина да обиждаш хората и да ги вкарваш в заблуждение с напълно погрешните си писания и неразбирането на пазара.

Коментар

И какви квалификации давам Освен комплексарщината ти други квалификации не са нужни.
                      Тренда много бързо мени посоката си, особено в такива несигурни времена.
                      Днес Кипър утре Франция. Днес Сирия утре Иран и целият Близък Изток.

Коментар

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
                        А трябва, тъй като имаш изцяло погрешно мислене. Вгледай се в себе си и осъзнай колко сбъркано е мисленето ти и подхода ти към парите. Чудно е защо въобще пишеш и ти в тази тема? С Равновесие бихте могли да си направите специализирана такава на тематика Самотни бедни души. Там бихте могли да привлечете съмишленици и да изградите голямо семейство за взаимопомощ. Бъди разумен и ме послушай докато е време!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        И запомни!!!!!!!!!!!!!!! Цената на златото се влияе в най-голяма степен от реалните лихвени проценти на централните банки. Това си го напиши на едно листче и си го повтаряй постоянно- Разбра ме нали? Ако нещо съм проуснал моля да ме извиниш.
                        Тогава ти пожелавам успех да намериш тренда на металите през призмата на валутните корелации на ЛИХВЕНИТЕ проценти на ВСИЧКИ ЦБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Гледам разводнила се темата.
                          Пичове давайте по същество,намалете спама.
                          Много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Еейй петък е!
                            Ден на майстора!
                            Ха на здраве!
                            оставям ви
                            Жалко беше забавно

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov Разгледай мнение
                              Не си ти човека, който да ми казва какво да изучавам и правя, особено с парите си! А лихвите освен от инфлацията и печатането на пари, промяната им на база други показатели, е нецелесъобразно или нищожно.

Коментар

Не е за теб това!
                                Купи си долари и си ги дръж в банка....
                                Не си ти човека, който да ми казва какво да правя с парите си!

Коментар

Working...
                                X