If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реалните лихвени проценти. Доволен ли си ?
Първо изучи влиянието на лихвите върху пазара на злато и после давай експертно мнение.
Не си ти човека, който да ми казва какво да изучавам и правя, особено с парите си! А лихвите освен от инфлацията и печатането на пари, промяната им на база други показатели, е нецелесъобразно или нищожно.
Божеееее..... не е истина просто!
Абе я ми кажи - ами като стане примерно 6000 или 10000$ тогава колко ще ям и пия аз и колко ти,ам?
Най-вероятно отново ще развива налудничивите: си теории още повече вбесен незнайно защо от ръста на златото.
Горкият сигурно се нуждае от професионално лечение, а ние тука се подиграваме с психическото му здраве. Това най-малкото не е етично и за това му предложих да напусне тихомълком темата.
Не е за теб това!
Купи си долари и си ги дръж в банка....
Забрави да уточниш, че задължително трябва да е Кипърска и то на депозит над 100000 евро. Там е изключително сигурно и раздават лихви ка о дренки!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абее, дисбаланс ти си ми любимеца тук - така се смея на глупостите ти....
Приятелски съвет - извън орбита си, момче!
И аз това казвам ама!!!!!!!!
Моят съвет към Равновесие е да си вземе знанията и да се премести в друга тема, където би бил полезен повече. Благодариме му за мнението и му пожелаваме да бъде полезен там за където се е запътил.
Много беше на 19 етаж. Асансьора за надолу пътува, утре няма да е Много. Каква е гаранцията, че ще се купува. Има ли някой да ми даде доводи за спирачка на благородните метали?
Реалните лихвени проценти. Доволен ли си ?
Първо изучи влиянието на лихвите върху пазара на злато и после давай експертно мнение.
Златото е пари само за тези дето имат злато и не искат да си сметнат колко пари са загубили.
.
Не спираш с глупостите!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ужасно е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да не те е изхвърлила жената от къщи, че такава злоба към инвестиционен инструмент, който на всичкото отгоре твърдиш, че не търгуваш.
Ако си швейцарец, който е обърнал всичките си пари примерно от франкове в евро през 2010 година 1.50 то сега , 1.25 би имал отново стабилна загуба, да не говориме при курс 1,09 през 2011 година.
Аналогично е пресметнато в йени итн. ....................................
Златото е валута и притежава всички качества на парите. Делимост разпознаваемост итн......................
Основното при него е реалните лихвени проценти и нищо друго.
Много беше на 19 етаж. Асансьора за надолу пътува, утре няма да е Много. Каква е гаранцията, че ще се купува. Има ли някой да ми даде доводи за спирачка на благородните метали?
Златото е пари само за тези дето имат злато и не искат да си сметнат колко пари са загубили.
За последните две години ако човек е държал 1900 долара и сега има 1900 долара + някаква лихва. Ако ги е бил сложил в злато сега ще има 1200 долара. както ще да го гледам долара поскъпва към златото. също както и лева а едно е човек да харчи 1900 долара, друго е да харчи 1200. Ами ако стане 300. До тогава с лихвите 1900 ще са станали над 2000, а златото ще е 300.
Измерено в бира от едната страна ще имаме 2000 бири от другата страна ще имаме 300 бири. Бая разлика си е това. Пак ще са 300 бири, по добре ще е от нула, ама 2000 е определено по добре от 300. А ако стане инфлация какво ще се получи при 3% инфлация в единия случай - с долара ще сме загуби 60 бутилки бира, но пак ще са ни останали 1940 бутилки бира. А при златото ще имаме към 291 бутилки бира. Ами както ще да го гледам пак е по-на далавера човек да държи долари, а не злато.
да го видим през доходи - при 3% лихва тези 1900 долара ще ни осигуряват по 60 бутилки бира на година лихва. А ако е в злато - е там в най-добрия случай няма да ни осигуряват никаква бира - в лошия случай бирите ще стават все по-малко заради обезценка.
Връзката е, че златото се добива и превозва с петрол. Как пък вече е известно, добива на петрол ще става все по-скъп и нерентабилен. Да го начертая ли?
Ти си ПРОТИВОРЕЧИШ !!! Не желая да споря, ако си слаб събеседник!
Няма връзка! Единствената връзка е колко би бил рентабилен този бизнес, ако петрола е 1000$ за барел, а златото на цена 1000$ за тройунция.
Няма връзка, защото ако не се търси злато, добива му ще е нерентабилен. Не зная какво искаш да начертаеш, но ще ми е драго да го видя.
Ало, Хюстън, очевидно няма връзка. Незнайно защо златото се търси, а за неговия добив все още е нужен петрол. Пак повтарям. НЯМА ВРЪЗКА!
Коментар