IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Да де, ама какво излезе?!.. Единствените по-големи идиоти от тези с дългото сребро, са тези с късото сребро, а?!...
    Аз не съм дей трейъдър, не ми пука особено как се движи ден към ден среброто.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Аз да не съм златар!
      Попитай някой златар тогава! И след това ми кажи, какъв е бил неговия експертен отговор?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Освен страха друг фундамент тая тенекийка няма.
        Пип я кажи тогава, хартийките какъв фундамент имат? Златото за разлика от всичко друго си има и вътрешна стойност. А силата на златото и ценността му идва от факта, иди и увеличи с 1% общо добитото златото - ще ти се отели вола ще трябва инвестираш в най-новите машини, да намериш най-добрите кадри и най-големите залежи и от там насетне да почнеш да добиваш и за този 1% увеличение ще си дал огромни усилия и разходи. Все пак имаш и история на няколко хилядолетия за златото и неговите свойства и функции - защото него няма как го създаваш и контролираш и от там имаш тази ценност. А на другата вълна сме вече да увеличиш предлагането на долари с 1% ти отнема точно нищо
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          И то ще стане 18. Както вече казах дългото сребро е за идиоти в момента.
          Да де, ама какво излезе?!.. Единствените по-големи идиоти от тези с дългото сребро, са тези с късото сребро, а?!...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ще ти отговоря, но първо трябва ти да ми отговориш на един отдавна зададен въпрос на който се ослушваш като мишка... Колко карата е златото на бичето, което си избрал за аватар?
            Аз да не съм златар!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              А ти къде си?
              Ще ти отговоря, но първо трябва ти да ми отговориш на един отдавна зададен въпрос на който се ослушваш като мишка... Колко карата е златото на бичето, което си избрал за аватар?

Коментар

На 23 не беше ли "подобрението" с очакване на 18 след това?!
                И то ще стане 18. Както вече казах дългото сребро е за идиоти в момента.

Това че все още не пада означава, че има доста идиоти и другите ги оставят да се наиграят да видят до къде ще им стигне глупостта.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ще видим И е от 23 не от 20
                  На 23 не беше ли "подобрението" с очакване на 18 след това?!

Коментар

Шемата е ясен. Виж, при равновесенов с това късо сребро на 20 и тоя стоп на 100 ще е по-интересно...
                    А ти къде си?

Коментар

Шемата е ясен. Виж, при равновесенов с това късо сребро на 20 и тоя стоп на 100 ще е по-интересно...
                      Ще видим И е от 23 не от 20

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Схема, късите на 1368 удариха ли стопа?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Схема, късите на 1368 удариха ли стопа?
                          Шемата не е вчерашен, играе с подвижен стоп
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Само по себе си златото е единственото нещо, което има някакъв безусловен фундамент. При всички други активи какъвто и да било е фундамент е условен. Проблемът на много хора е, че не мога да вникнат в това.

Коментар

• Схема, късите на 1368 удариха ли стопа?

Коментар

• Малии, гледам снощи злото стигнало 1428, а среброто 24.80$
                                Че те узрели вече бе, жлътото мине ли 1450, а другото 25 и ги запуквам.

Ало къде са всички, където златото беше надценено, че и балонизирано?
                                Къде са всичко онези където, си нямат и понятие от фундамента на златото
                                Туканка сме и ще им скъсаме шортите много скоро
                                И ти ли се бараш от чок разбирачите на прешъс металс...брех много талибани се сбраха туканка май покрай мастъра
                                Е, и разни индийски мангали си харесват дрънкулки от нея - ма погледни ги сега на какъв хал са.....а това е само началото на болката.
                                2014 ще си тестват (вероятно и преминат) дъната от преди месеци, а може и по скоро

Коментар

Working...
                                X