If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само много психически много затормозен човек може да твърди, че този който е на загуба е по-добре от този който е на печалба, защото нещата щели да се сменят?!?!..
Добре - ти мислиш така, аз не мисля така. За мен влизане дългосрочно дълго в среброто в момента е абсолютна тъпотия. А за дейтрейдъри които гледат да експлоатират настоящия тренд си е доста рискова игра. Меко казано - дори само заради това че играят срещу дългосрочния тренд.
равновесенов, май ще излезеш доста тъпо парче...
Само психически много затормозен човек може да твърди, че този който е на загуба е по-добре от този който е на печалба, защото нещата щели да се сменят?!?!..
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
То досега да бе почнало да пада, ако не бяха последните събития.
Последните събития не са причина за икономическата криза. Те са резултат от нея!
Няма как да убедиш народонаселението си да приеме 30-40% падане на стандарта на живот ако не въведеш постоянен режим на война - срещу тероризма, канибализма, радикализма, фундаметализма и прочие -изми. Няма значение срещу какво ще ти е войната. Важното е да има война, за да изгориш счетоводните книги. Само така може да прикриеш факта, че дълговете ти не са 17 трилиона, а над 220 трилиона!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Да де, ама тези които са го купили среброто също не са дей трейдъри. И за разлика от скъсилите среброто тези, които са го купили са и на печалба дори и като дей трейдъри! Така че, както и да го въртиш скъсилите среброто са най-големите тъпунгери. Факт!
Добре - ти мислиш така, аз не мисля така. За мен влизане дългосрочно дълго в среброто в момента е абсолютна тъпотия. А за дейтрейдъри които гледат да експлоатират настоящия тренд си е доста рискова игра. Меко казано - дори само заради това че играят срещу дългосрочния тренд.
ravnovesie, ти май твърдо вярваш, че другия месец ФЕД ще спрат печатницата, а?
До края на годината ще са започнали намаляването. То това е важното - това е началото на края на експанзивната политика. Инфлацията така и не се повиши, глобалния риск е доста нисък, облигациите все повече ще се приближават до нормална доходност. Златото и среброто все повече се превръщат в нещо излишно. Хедж срещу доста ниски рискове, който струва все повече като алтернатива.
Аз не съм дей трейъдър, не ми пука особено как се движи ден към ден среброто.
Да де, ама тези които са го купили среброто също не са дей трейдъри. И за разлика от скъсилите среброто тези, които са го купили са и на печалба дори и като дей трейдъри! Така че, както и да го въртиш скъсилите среброто са най-големите тъпунгери. Факт!
Като си такъв експерт и дървен философ, защо кибичиш по цял ден по форумите за разбити сърца, а не правиш милиони от инвестиции ?
Че те моите позиции са си отворени. Стоят си и така. Както много пъти съм казал аз не съм дейтрейдър. Ето сега късото сребро мисля да го държа няколко месеца.
Аз не се опитвам да прогнозирам цени. За мен е важен тренда и отклоненията от тренда. Последния месец имаме огромно отклонение от тренда. А всички фундаментални предпоставки просто крещят че тренда надолу не само е още в сила, но ще става и все по-силен. Като събитията, които ще действат като катализатор на това връщане към тренда са реално в следващия месец до три месеца.
Подцених липсата на мисъл в любителите на ценните метали, можеше и аз да се побавя повече до като се наиграят. Но в крайна сметка при висока волатилност, човек не може да знае на къде ще избие тази волатилност. В случая тръгна нагоре, но също толкова вероятно бе и да тръгне надолу.
Като си такъв експерт и дървен философ, защо кибичиш по цял ден по форумите за разбити сърца, а не правиш милиони от инвестиции ?
Пип я кажи тогава, хартийките какъв фундамент имат? Златото за разлика от всичко друго си има и вътрешна стойност.
.....
Все пак имаш и история на няколко хилядолетия за златото и неговите свойства и функции - защото него няма как го създаваш и контролираш и от там имаш тази ценност.
Златото носи в себе си фундамента на човешката цивилизация и нейните пороци.
+ 1
Но въпреки това няма още много вътък останал, изчерпва се.
Целувката на смъртта за мене е 25.5-26$ за среброто и в интервала 1470-1530$ за златото.
Скоро ги чака голямата хурка. Асад не мое им помогне
След нея още по голяма като и дойде времето.
Много малък шанс има, но все пак ако преминат тия нива и възкръснат - лошо седларов, много лошо. Поне за мене ще е сигнал за нещо повече от обикновена 10-12% корекция ...да не кажа мечи пазар и скоропостижно ще кеширвам и търся още свеж кеш.
Ма споко, надали ще възкръснат
Аз не се опитвам да прогнозирам цени. За мен е важен тренда и отклоненията от тренда. Последния месец имаме огромно отклонение от тренда. А всички фундаментални предпоставки просто крещят че тренда надолу не само е още в сила, но ще става и все по-силен. Като събитията, които ще действат като катализатор на това връщане към тренда са реално в следващия месец до три месеца.
Подцених липсата на мисъл в любителите на ценните метали, можеше и аз да се побавя повече до като се наиграят. Но в крайна сметка при висока волатилност, човек не може да знае на къде ще избие тази волатилност. В случая тръгна нагоре, но също толкова вероятно бе и да тръгне надолу.
И то ще стане 18. Както вече казах дългото сребро е за идиоти в момента.
Това че все още не пада означава, че има доста идиоти и другите ги оставят да се наиграят да видят до къде ще им стигне глупостта.
+ 1
Но въпреки това няма още много вътък останал, изчерпва се.
Целувката на смъртта за мене е 25.5-26$ за среброто и в интервала 1470-1530$ за златото.
Скоро ги чака голямата хурка. Асад не мое им помогне
След нея още по голяма като и дойде времето.
Много малък шанс има, но все пак ако преминат тия нива и възкръснат - лошо седларов, много лошо. Поне за мене ще е сигнал за нещо повече от обикновена 10-12% корекция ...да не кажа мечи пазар и скоропостижно ще кеширвам и търся още свеж кеш.
Ма споко, надали ще възкръснат
Коментар