If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И 2000 долара за унция да стане все ще повтаряш, като латерна едно и също.
Това не е място за безплатни консултации, за да се обяснява и анализира каквото и да е било, затова и ще си замълча.
Ми то никой и няма да ти плати за консултациите, особено когато на 30% спад му казваш ръст това термина "отрицателен растеж" май е станал доста популярен сред привържениците на златото
За кое да си прав. Златото още не е наваксало дори спада си от миналата седмица. какво остава за спада си от 2011. не виждаш ли че е 30% под върха си. Как тогава може да си прав че щяло да расте. къде го видя този ръст, едвам успява да са намалява темповете на спад. За ръст последните години изобщо не може да се говори.
И 2000 долара за унция да стане все ще повтаряш, като латерна едно и също.
Това не е място за безплатни консултации, за да се обяснява и анализира каквото и да е било, затова и ще си замълча.
определено си оставам с 5-те къси и няма да добавям нищо, за сега ...стоя и гледам... ще скъсявам при добри показатели за намаляне на QE-то.
Успех!
Аз се чудя коя балъчонка въобще може да си помисли, че към янувари 2014г. златото още може да държи четирицифрена сума?
Щи ги остриже като стари затворници без поминък!!!
За кое да си прав. Златото още не е наваксало дори спада си от миналата седмица. какво остава за спада си от 2011. не виждаш ли че е 30% под върха си. Как тогава може да си прав че щяло да расте. къде го видя този ръст, едвам успява да са намалява темповете на спад. За ръст последните години изобщо не може да се говори.
Колега Схема
С 15-найсе Къси ли сте вече
Успех!!!
П.С. Колко бързо да му се невиди! И на мен ми се иска да съм с 15-найсе къси за има няма 12-найсе часа
Плюс виж какво съм написал по-долу . Отворил съм 5 къси на 1305, на около 1330 ще добавя още 5 (т.е. ще имам 10), а на 1360-1370 ще добавя още 5 (т.е. ще ми стане позиция от 15 къси на средно около 1335 $). Никога не съм казвал, че ще прибавям първо 5, после още 15, после още 30. А разделям потенциалната си обща позиция на 3-и части по 5 къси унции или обща позиция от 15 къси. И мисля, че ще затворя позицията на нива около 1250 $ най-късно в рамките на 3-4 месеца (в най-лошия случай).
А инак как ти евентуално търгуваш на Демо незнам. Това си е твое право . Но знай, че Демо търговията е много по-различна от реалната.
Септември беше заявен доста мъгляво през май. Така че това сега бе първия възможен момент. Не се случи, ще видим какво ще каже Бернанке. И след неговите приказки ще видим каква ще е реакцията на пазарите.
Преди две години като спряха второто КуЕ в края на Май пазара се строши за месец има няма. Ама те хората помнят и могат да говорят и говорят...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Кога ще разберете най-после, че всичко се ръководи от една много проста истина доказана многократно във времето - веднъж пусната, печатницата не може да се спре. И не само, че не може да се намали скоростта на бълване на парична маса, дори напротив, механизмът изисква постепенно увеличаване на скоростта.
Не може разбира се Пък и никой не иска и няма интерес от това
Индексите са страшен показател за страшното цунами, което се задава. Имаме непрекъснато растящи цени на акции, които реално са надценени в пъти и същевременно нямаме съществени корекции. Тоест когато дойде време за спад, то той ще бъде доста по дълбок процентно от този през осма година.
Големите играчи имат само няколко алтернативи. Или мащабна война, която ще изтрие дълговете и ще отклони вниманието, но същевременно ще задвижи перфектно икономиките на развитите държави / примерно тотални промени на границите в Близкия Изток/ или създаване на нова валута, както направиха германците с еврото и с едно безболезнено решение девалвираха марката с има няма 50% за една нощ, но никой нямаше нищо против
Този един месец от колко години го отлагат ..Въпросът сега е: Япония?! Кога ?
Септември беше заявен доста мъгляво през май. Така че това сега бе първия възможен момент. Не се случи, ще видим какво ще каже Бернанке. И след неговите приказки ще видим каква ще е реакцията на пазарите.
Няма да е този месец ще е другия - голяма работа. Сега скочи, но нищо чудно до края на деня пак да падне. Единственото което се е променило е че нещата се отлагат с един месец.
Този един месец от колко години го отлагат ..Въпросът сега е: Япония?! Кога ?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Кога ще разберете най-после, че всичко се ръководи от една много проста истина доказана многократно във времето - веднъж пусната, печатницата не може да се спре. И не само, че не може да се намали скоростта на бълване на парична маса, дори напротив, механизмът изисква постепенно увеличаване на скоростта.
Това предполагам че си го научил от някоя приказка за лека нощ Защото нищо истинско няма в това.
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
То се знаеше, че скочи. Нали месеци медиите обработваха тъпия беден инвеститор, как след срещата на Фед златото ще умре и оня дето се зове равновесов ще получи оргазъм от наслада, след като всеки ден вместо да си хване някоя готина мадама словоблудства по форумите за кандидат богаташи.
Няма да е този месец ще е другия - голяма работа. Сега скочи, но нищо чудно до края на деня пак да падне. Единственото което се е променило е че нещата се отлагат с един месец.
Коментар