IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Че те везните лъжат ли, аз си мислих че са балансирани ти очевидно си овен, затворил си си очите засилил си в дългото злато и ще си строшиш главата
    Цък цък язък. Не съм. Няма дълго късо злато. Има инвестиране и спекула и комбинацията от двете. Кой знае какъв си опърпан или пък си някой тинейджър. И в двата случая едно е ясно. Сам си Убиваш време поради липсата на момичета, приятели, друг вид забавление. Търсиш социални контакти чрез мрежата, но някак си напълно анонимно, защото иначе щеше да ги осъществяваш през скайп или фейсбука. Имаш голямо его. Някакъв комплекс за малоценност, който се опитваш да компенсираш чрез постовете си тука. Ох отиди на психоанализа би трябвало да ти помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
      Аз бе аз ти казвам така Януари 2014 г. златото ще е все още четирицифрено Разбра ли Ако не си го разбрал застани пред огледалото и започни да си го повтаряш наглас: Златото през януари ще бъде четирицифрено и така Н пъти докато и на сън да те събуи някой да го идекламираш на мига.
      Вервай си! Вия златарите ще продължавате да сте фанатици като шиитите, до момента докато не подне под 500 и не измрете.

Коментар

Везни си нали
        Лъжеш яко, ама това не ми дреме
        Че те везните лъжат ли, аз си мислих че са балансирани ти очевидно си овен, затворил си си очите засилил си в дългото злато и ще си строшиш главата

Коментар

Ми задай въпрос де. Освен ако не питаш за зодия, там няма да ти отговоря, лична информация не казвам
          Е как да не казваш. Нали досега обясняваше инвестиционният си портфейл.Ако беше така издут щеш да масажираш в този момент поне две каки по задните части, а не да дрънкаш приказки от хиляда и една нощ.

Коментар

Може, ама може и да не лъжа
            Везни си нали
            Лъжеш яко, ама това не ми дреме

Коментар

Аз не съм видял с очите си колко и от какво си спечелил. Може преспокойно да лъжеш и да не си изкарал нито стотинка или пък да си загубил голяма сума. Една малка проверка доказва, че постоянно висиш в този форум и какво пречи реално да си някоя жалка мижитурка дето няма пет стинки в джоба
              Като гледам как анализираш благородните метали не ми се вярва да си изкарал и пет лева от търговия на кавото и да е било По скоро вероятно като Схемата си демо играч и бърборко на едро от Женският пазар
              Може, ама може и да не лъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                E.....забавлявам се
                Трябва и шоу да има...
                Аз пък чакам един по скайпа да се появи и си запълвам времето. Тука има големи образи достойни да заемат мястото си в зоопарка

Коментар

ОТГОВОРИ МИ БЕ..... сещай се
                  Ми задай въпрос де. Освен ако не питаш за зодия, там няма да ти отговоря, лична информация не казвам

Коментар

Че аз в момента доста добри пари правя. на 100% съм в дълги акции, на 10% в къси акции и малко късо сребро като хедж на акциите.

И като погледнеш тренда при акциите от последните години и го сравниш с тренда при златото от последните години, как мислиш, дали съм нещастен от това че не съм дълъг в злато
                    Аз не съм видял с очите си колко и от какво си спечелил. Може преспокойно да лъжеш и да не си изкарал нито стотинка или пък да си загубил голяма сума. Една малка проверка доказва, че постоянно висиш в този форум и какво пречи реално да си някоя жалка мижитурка дето няма пет стинки в джоба
                    Като гледам как анализираш благородните метали не ми се вярва да си изкарал и пет лева от търговия на кавото и да е било По скоро вероятно като Схемата си демо играч и бърборко на едро от Женският пазар

Коментар

• Копачите с подобрен рекорден обем - потчи 83М и ръст 10% за деня.
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Кажи,бе!
                        Питам те нещо като нормален човек
                        Ти таблица за умножение учил ли си?????????
                        Я ми сметни това:http://www.kitco.com/lfgif/au3650lf_ma.gif
                        Да де, ама ти кога влезе 2001 или 2011.

Коментар

Латерно ако имаше мозък досега щеше да си направила пари и от движенията нагоре надолу. Ти само плямпаш едно и също. Не си Кашпировски, за да хипнотизираш тълпата, пък и не разполагаш с възможност за подобна проява, но се изживяваш именно като него.
                          Че аз в момента доста добри пари правя. на 100% съм в дълги акции, на 10% в къси акции и малко късо сребро като хедж на акциите.

И като погледнеш тренда при акциите от последните години и го сравниш с тренда при златото от последните години, как мислиш, дали съм нещастен от това че не съм дълъг в злато

Коментар

Шъъъът това не е за теб!
                            Не се бъркай в шамарите
                            Аз влизам тука точно веднъж месечно, така че повярвай ми ще го преживея
                            Само се чудя, как малцината изглеждащи нормални хора спорят с невероятните лумпени дето денонощно киснат и разправят врели некипели без каквато и да е било представа от търговия

Коментар

Ми то никой и няма да ти плати за консултациите, особено когато на 30% спад му казваш ръст това термина "отрицателен растеж" май е станал доста популярен сред привържениците на златото
                              Латерно ако имаше мозък досега щеше да си направила пари и от движенията нагоре надолу. Ти само плямпаш едно и също. Не си Кашпировски, за да хипнотизираш тълпата, пък и не разполагаш с възможност за подобна проява, но се изживяваш именно като него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение

Аз се чудя коя балъчонка въобще може да си помисли, че към янувари 2014г. златото още може да държи четирицифрена сума?
                                Щи ги остриже като стари затворници без поминък!!!
                                Аз бе аз ти казвам така Януари 2014 г. златото ще е все още четирицифрено Разбра ли Ако не си го разбрал застани пред огледалото и започни да си го повтаряш наглас: Златото през януари ще бъде четирицифрено и така Н пъти докато и на сън да те събуи някой да го идекламираш на мига.

Коментар

Working...
                                X