If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доста мини ще предадът богу дух
То под и около себестойност оцелява ли се
Като гледам отново компаниите в ЮАР са най-нерентабилни с най-високите разходи на унция, както и през 99-2001
You don't need to be an economist to know this much: The government has racked up $16 trillion in debt — and it has ruined our country.
Certain presidents have decided to ignore the pleas of the people.
Multi-trillion-dollar wars... Unrestrained "stimulus" for social welfare programs... Bailouts for Big Banks...
Taking on that much debt without being able to pay it back is simply unsustainable.
The creditors (China!) will come calling one day soon. And when they do, our government won't be able to pay them back.
We'll have an economic collapse of historical proportions on our hands.
Bank accounts will be obliterated. Unemployment will be the norm. Urban unrest will grip the country. Millions of lives will be ruined...
But yours doesn't have to be one of them.
You can take simple steps now to fully prepare yourself for disaster later.
Дали е верно???rolleyes:
Аааа не бе швепс, те кво си мислят, че са измислили топлата вода с печатницата ли, после после като дойде дълговата криза, картинката ше бъде много грозна ...
Тука некой ми спореше банките имали механизми, глупости нямало да стане кат 2008, верно не като 2008 ама малко по зле ..
За тва в австийските банки им вътрешна забрана за US Bonds, ако може да си уредят спасителна лодка на Титаник, ама не знам квот стане такова
А анализатори нека си има, то трябва да има, на тях им се плаща да дрънкат глупости, на мене те ми служат като барометър индикатор, като кажат някоя тъпотия както сега S&P500 до година на 2000 щял да хои, значи таргета е 1300 и без тва там има един забравен GAP тряя се ревизира Но трябва още една резачка като 2008 последната за 10 год мечия пазар и кат напраят нови дъна (един голям reset), тогава вече почва Bull Маркета 10 год, после само слагаш и добавяш
Верно са си барометър за обратно движение от прогнозираното
Честно да си кажа не мисля, чи би могло да достигне 1500 при възходяща корекция.
По скоро ще играе в тесен рейндж, 1200-1300 след това ще имаме отново пропадане и някъде 2014 ще се оформи дъно като най-ниското възможно ниво е в зоната 800 -+ 100 долара . В момента когато започне истинското изсипване на пазара на акции провокиран от някакво събитие тогава идва отново момента на металите. Картината много прилича на 70 те с 50% корекция и когато всички разпродават се оказва че от 100 и нещо отиваме на 850 , а 80 та тепърва предстои.
Смешните анализатори описват причината за достигане на върха от 850 с нахлуването на съветските войски в Афганистан /тоест изсмукана от пръстите нямаща нищо общо с действителността причина/
Само като им четеш на великите анализатори и гурута причините за небевалият ръстеж на акциите в развитият свят и ще се скъсаш от смях. В действителност растеж няма всичко е тотално умряло. Имаме само едни централни банки дето печатат пари и чрез банките закупуват ценни книжа на тир и правят индексите да изглеждат бетон. Куха пирамидална структура.
Златото ще отиде на 1450-1500 там е SMA200 Weekly, а то и без тва кадето бях постнал по долу, ние търгуваме нищо с 2 думи (празни обещания) погледни че тея тапунгери нямат нищо в тея трезори, всичко е раздадено, продадено, разпределено - картел голем, разпродали са чуждото злато на хората ( Немци,Холандци,..) мрасниците долни, ама ще се разпаднат и те, дано фалират и после аз съм убеден, че все светът ще им го тури най-накрая и то доста здраво, както и те са преебвали с години наред
А анализатори нека си има, то трябва да има, на тях им се плаща да дрънкат глупости, на мене те ми служат като барометър индикатор, като кажат някоя тъпотия както сега S&P500 до година на 2000 щял да хои, значи таргета е 1300 и без тва там има един забравен GAP тряя се ревизира Но трябва още една резачка като 2008 последната за 10 год мечия пазар и кат напраят нови дъна (един голям reset), тогава вече почва Bull Маркета 10 год, после само слагаш и добавяш
Ето и тоя е горе долу с мене на едно мнение, само че той ползва Eliotwave patterns, а аз fibonacci levels, мойте нива за месеца показват 1169 на тоя пич 1150 и после bounce na 1400-1500 вълна B на горе, до сега сме били във вълна А на долу и после би трябвало да следва вълна C още веднъж на долу там би трябвало да е този таргет някаде 800, но ще видим как ще се отиграе мача.
Честно да си кажа не мисля, чи би могло да достигне 1500 при възходяща корекция.
По скоро ще играе в тесен рейндж, 1200-1300 след това ще имаме отново пропадане и някъде 2014 ще се оформи дъно като най-ниското възможно ниво е в зоната 800 -+ 100 долара . В момента когато започне истинското изсипване на пазара на акции провокиран от някакво събитие тогава идва отново момента на металите. Картината много прилича на 70 те с 50% корекция и когато всички разпродават се оказва че от 100 и нещо отиваме на 850 , а 80 та тепърва предстои.
Смешните анализатори описват причината за достигане на върха от 850 с нахлуването на съветските войски в Афганистан /тоест изсмукана от пръстите нямаща нищо общо с действителността причина/
Само като им четеш на великите анализатори и гурута причините за небевалият ръстеж на акциите в развитият свят и ще се скъсаш от смях. В действителност растеж няма всичко е тотално умряло. Имаме само едни централни банки дето печатат пари и чрез банките закупуват ценни книжа на тир и правят индексите да изглеждат бетон. Куха пирамидална структура.
Подранил си. Би трябвало да пада още дъно около 800 долара
Имах си аз да пробие психо границата от 1000
Ето и тоя е горе долу с мене на едно мнение, само че той ползва Eliotwave patterns, а аз fibonacci levels, мойте нива за месеца показват 1169 на тоя пич 1150 и после bounce na 1400-1500 вълна B на горе, до сега сме били във вълна А на долу и после би трябвало да следва вълна C още веднъж на долу там би трябвало да е този таргет някаде 800, но ще видим как ще се отиграе мача.
Германците им дали да им се пази 'злото' при FED и искали да си го видят и парцалите им каат 'Няма място за посетители тука' хахахаахаааа и повече нема га видите камо ли да си го получите бахахаххаххх.
Всичко е изедено, изпито, проиграно на комар и по курви
Да... ако може да споделиш от къде и от кои търговци пазариш? Ако може да споделите къде освен Тавекс може да се продаде инвестиционно злато (монетки) на добри цени.
От Тавекс преди няколко дена така ме изнервиха - давам им няколко монетки и те една смешна цена дадоха - монетите били не знам си какви, не били в специална опаковка и разни други глупости - е какво искат монети на над 100 години държани в тези меките платняни торбички, естествено да имат някакво замърсяване, макар че аз въобще не видях да им има нещо на тези монети. Абе ..
Коментар