IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Аз ако го хвана добре мислим повече да го подържим 1,4 - 1,5
    Мисля, че ако днес затворим над 1230 ще си продължим и другата седмица нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
      Както и да го гледаме, има добър потенциал за двойно дъно на седмична...все си мисля, че ще видим 1300 до края на следващата седмица...
      Аз ако го хвана добре мислим повече да го подържим 1,4 - 1,5

Коментар

Седи дръж го бе дееба аз ако върне малко метам го и аз на длъга
        Както и да го гледаме, има добър потенциал за двойно дъно на седмична...все си мисля, че ще видим 1300 до края на следващата седмица...

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
          Влязох длъга от 1185. Според вас докъде стига потенциалът? Мислех да затворя около 1300...
          Седи дръж го бе дееба аз ако върне малко метам го и аз на длъга

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Май отворихме пътя на долу в следващите 2-3 месеца , пренасям се в тази тема
            защото мисля 2014 да разцъквам златото само , планът е да изчакам мирно и кротко
            до края на февруари-март и след това да купувам
            Злото е надоле. Купувай си акции бре. Сичко показва за нагоре.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Влязох длъга от 1185. Според вас докъде стига потенциалът? Мислех да затворя около 1300...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Аааа, тая умряла котка да не и е Стефка Костадинова името.
                По височко от 1300 надали скоро ще подскочи.

Ма кво става днес бе, злото у земята, а артиите - небесата
                И GDXJ и EPU и EZPW, а и BVN ми стигна средната дето съм го пълнил.
                Направо се чудя дали да не разтоваря малко..и сигурно ще го направя
                Разтовари ли златните артий бе Кастро , аз там не пипам нищо в близките 1-2 години нали беше написал нещо и за дивидентните EDIV, на това не можах да му разбера играта каква е, но за лихви гледах, и те вървят с директора SPX, трябва да го изтърбушат първо и тогава ще ходим там на DVY, VIG, SDY ...

Коментар

ама Кастро бате на артийте нема много много да ги тръшкат вече не разбра ли, че там е постата, всичко пълни бате с iceberg, guerilla и квот им падне само и само да не подскачат, аз бех набарал един сайт сделките на GDXJ и GDX и само гледаш за деня BUY 100, 100, 200, 100, 50, 100 ...и те така около 40-50 сделки само за този ден, тва ако не е некой голем гад с една камара жълтици и само товари бате, не знам аз не продааам

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                    До края на Януари 1500 $ !!!

Коментар

то там е ше хои да, ама до края на януари е малко прибързано, може би Март Април тогава да е на 1500
                      Прав си,прав си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                        До края на Януари 1500 $ !!!
                        то там е ше хои да, ама до края на януари е малко прибързано, може би Март Април тогава да е на 1500

Коментар

• До края на Януари 1500 $ !!!

Коментар

• Май отворихме пътя на долу в следващите 2-3 месеца , пренасям се в тази тема
                            защото мисля 2014 да разцъквам златото само , планът е да изчакам мирно и кротко
                            до края на февруари-март и след това да купувам
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

Туй вече го знаем че стана отявлена буболечка
                              Пък и що не, ей го на дънцето на златните артии, има няма едно 20% още.
                              Въпроса е колко време ще се въргаля там :confused

http://pricedingold.com/gold-stocks/

Че може да е доста докато S$P натрупа още 30-40% мазнинки поне до към 80гр. злато преди да се обърне тренда. При около 1000$/унция прави около 2500 за индекса. При 800 - около 2100. Тъй че - умната с шортенето
                              Аз поне така ги виждам нещата.

http://pricedingold.com/sp-500/
                              Ама то са се е паднало да съм златна буболечка, кат бяха скъпи, въобще и не съм си помислял, са квот стане снате после пак с години треа се чака ...

а иначе мача почва доста скоро

ей го McClellan Oscillatora изгърбили го напрао влачат Bollingera
                              http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366

ии VIX на 10.90 еееми иам чувството че и Януари май няаа дочакат
                              http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151

малко ше върнат 100рка че съвсем се унесоха в небесата братче на нищо неприлича раотата, сигур на WallStreeta бачкат всичките кат Хахо, и сао ръъъъъст до побъркване дееба и лудите ненормалници

Коментар

Не знам дали е загубен ама аз съм Long на Gold Bugs
                                Туй вече го знаем че стана отявлена буболечка
                                Пък и що не, ей го на дънцето на златните артии, има няма едно 20% още.
                                Въпроса е колко време ще се въргаля там :confused

http://pricedingold.com/gold-stocks/

Че може да е доста докато S$P натрупа още 30-40% мазнинки поне до към 80гр. злато преди да се обърне тренда. При около 1000$/унция прави около 2500 за индекса. При 800 - около 2100. Тъй че - умната с шортенето
                                Аз поне така ги виждам нещата.

http://pricedingold.com/sp-500/

Коментар

Working...
                                X