Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеВие ги оставете тези криви, трендовве и т.н. Наскоро излезе новината, че Германия си прибира златото обратно от САЩ. Това, което ми стана интересно е, че щели да си върнат обратно 300т за 6 години - било много скъп и труден логистичен процес да се пренесат тези 300т, та затова ще ги пренасят цели 6 години?? Точно пък Германия да не може да направи такава операция??!!
Изглежда, златото просто го няма, и сега янките ще ттрябва да го събират за да го върнат на немците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеВие ги оставете тези криви, трендовве и т.н. Наскоро излезе новината, че Германия си прибира златото обратно от САЩ. Това, което ми стана интересно е, че щели да си върнат обратно 300т за 6 години - било много скъп и труден логистичен процес да се пренесат тези 300т, та затова ще ги пренасят цели 6 години?? Точно пък Германия да не може да направи такава операция??!!
Изглежда, златото просто го няма, и сега янките ще ттрябва да го събират за да го върнат на немците.
Ма тъй е то, кой си има самолетоносачи - той диктува
Коментар
-
Вие ги оставете тези криви, трендовве и т.н. Наскоро излезе новината, че Германия си прибира златото обратно от САЩ. Това, което ми стана интересно е, че щели да си върнат обратно 300т за 6 години - било много скъп и труден логистичен процес да се пренесат тези 300т, та затова ще ги пренасят цели 6 години?? Точно пък Германия да не може да направи такава операция??!!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеЕ това не го очаквах, признавам си...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАхъ, страшни скачачи са младоците.
Наистина халосаха 50%. Не бе отдавна като пълнехме на 28-30, ма пак ще де.
Имат си чудесна волатилност. Добавих още малко и GGN аз днеска. Нека има и дивидентец, друго си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДжуниърS забелително + 6.3% за деня, +51% YTD .. седмичен волум 18М до тук или +40% над средния за тази година и +150% над средния за миналата
Наистина халосаха 50%. Не бе отдавна като пълнехме на 28-30, ма пак ще де.
Имат си чудесна волатилност. Добавих още малко и GGN аз днеска. Нека има и дивидентец, друго си е
Коментар
Коментар