Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАбе Ванка остай човекот всеки си има вкус кат не е по неовия златото хубаво са насила убуст не стаа той предпочита да инвестира в банки, а аз нешо ич тях не ги обичам и те така всеки е прав за себе си ..... просто е забавно как изниква от време на време и мята мнения като конфетки
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАбе какъв магазин бе...човека не прави разлика между парче злато и вчерашна баничка
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеа равен моеш да влезнеш да го шортираш, аз докато не излезне дивергенцията на седмична не пипам бълхите са све живо е на кусур +% ако на мене не ми веруеш питай бат пибел кастро той ги следи и знае цените в магазина
Аз играя с малко и в златото и среброто, така че и до върха си от преди три години да стигне няма особено да ме заболи, но пък по ми харесва като нямам червено на екрана
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеа равен моеш да влезнеш да го шортираш, аз докато не излезне дивергенцията на седмична не пипам бълхите са све живо е на кусур +% ако на мене не ми веруеш питай бат пибел кастро той ги следи и знае цените в магазинаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзползват последния си шанс преди лихвите да почнат отново да се вдигат да оберат балъците. Само технически да почне да показва слабост и пак влизам на късо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНали си признах от кога не съм търгувал на демо, какво повече искашI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениее айде сега...признай си заради празника
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩот не съм припарвал до демо от сигурно вече 15 години - за товаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеА що бе - то като си на демо няма делник или празник
Коментар
-
michaelis
ааа люде вие раздвижихте темата май, преди никой не щеше да слуша за злото щото е демоде и среброто и то800 щело да стане ше стане на бааа ми вълната обаче
А на немците златото е изпито, изядено проиграно и пропиляно по курви, нема злато и у склада нема и не само на тях а и още на сумай ти народ холандци, датчани и т.н.Last edited by michaelis; 14.02.2014, 22:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеhttp://www.vesti.bg/novini/germaniia...-sasht-6004919
300т са, наистина са нищо, но ще си ги прибират чак до 2020г?!!
по този повод се сещам за един виц ... (понеже си поиграх да го пиша ще го постна и в бисери и вицове) ...
та историята е такава:
Коледа е. Звъни се на вратата...
Отваря нашето момче – и какво да види – дядо коледа срещу него... направо не е за вярване ...
- Хо-хо-хо ... (както обича да се изразява човека на кока-кола) ... здрасти ...
- Здрасти – отвърнало нашето момче.
- Дойдох да ти изпълня едно желание – казал Дядо Коледа.
Нашия не мислил дълго и отговорил, че иска Ферари... Тестароса...
- Добре, му казал Дядо Коледа, но аз съм малко по-особен дядо коледа ... ако искаш да ти сбъдна желанието – трябва да те опъна...
- Ами добре ... щом ще ми сбъднеш мечтата – добре ... отвърнало нашето момче ...
......
..... след Х време .... ->
.....
свършили те там... каквото правили и започнали да се обличат... и нашето момче отворило приказка за подаръка си...
- Ама Дядо Коледа, Ферарито да е червено... нали?!?
- Абе ти момче на колко години си – попитал Дядо Коледа.
- Ами на 40 – отвърнал нашия.
- И още вярваш в Дядо Коледа?
- ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзползват последния си шанс преди лихвите да почнат отново да се вдигат да оберат балъците. Само технически да почне да показва слабост и пак влизам на късоI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
http://www.vesti.bg/novini/germaniia...-sasht-6004919
300т са, наистина са нищо, но ще си ги прибират чак до 2020г?!!
Коментар
Коментар