IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    www.europeanmint.com

примерно.

плащаш с пейпал или суифт

ups носи
    Тавекса добре шлеват

Коментар

www.europeanmint.com

примерно.

ups носи
      Мерси!!!!!!!
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• www.europeanmint.com

примерно.

ups носи
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
          Може и от Естония.
          Я светни малко тука.Без ддс може и да се навия.

Коментар

• Теглото е голям проблем.Заради ДДС-то среброто го купувам като юридическо лице.
            Може и от Естония.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
              Аз колко кила да си купя? 100 или 200. Ааа, не с туй ДДС не става брат!
              Теглото е голям проблем.Заради ДДС-то среброто го купувам като юридическо лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                1:6 ми е съотношението сребро-злато
                Аз колко кила да си купя? 100 или 200. Ааа, не с туй ДДС не става брат!

И аз съм така 300 гр. сребро имам и X 6 злато.
                Last edited by blackaquarius; 16.03.2016, 01:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                  Не го уважавам среброто.Имам само една монета Милениума с дупките,щото ме кефи!
                  1:6 ми е съотношението сребро-злато,стойностно.
                  Last edited by Hermes73; 15.03.2016, 23:01.

Коментар

• Не го уважавам среброто.Имам само една монета Милениума с дупките,щото ме кефи!

Коментар

• Ето ги и моите две точки.

И аз смятам, че златото ще предложи по-добри възможности на фона на всичко останално.

Проби много сериозен 3-годишен тренд канал. Не изключвам обаче възможността и да е капан. Вероятността да се изтества тренд линията още веднъж като подкрепа (1190-1200), съчетано с 38.2 корекция на възходищия тренд от края на миналата година, е доста, доста голяма.

Оттам нататък възможностите за мен са две:
                      - Първа (по-малко вероятна за мен): да намери подкрепа и да затвърди новия бичи тренд. Тук си струва да спомена, че 1050 е точно 50% корекция на движението 2000-2010.
                      - Втора (по-вероятната за мен): да се окаже, че този пробив е бил капан и да се върне обратно в канала. Евентуално дъно към 900-950. Защо? Този тип бичене от 2000-2010год., обикновено завършва са 61.8% корекция. Имам и други доводи в полза на "ново дъно", но няма да разводнявам.

И все пак аз оставам бичи настроен: не смятам, че е нужно да се рискува, особено ако ще се инвестира дългосрочно.

Аз обаче не мисля, че ще видим нови върхове близките 7-8 години. По-скоро бих заложил на консолидация междудъното, което ще се формира (или се е формирало) и 1800.

Понеже го споменахте, напълно съм съгласен за това, което говорите за "хартиеното" злато и сребро. А за среброто и специално физическото - когато му дойде времето, ще е многоо по-добър пърформър от златото.
                      Last edited by exxs; 15.03.2016, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение
                        Аз продължавам да мисля , че вероятността долара да се засили спрямо еврото е не голяма , а огромна. Металите през този период с нови дъна, като при златото нещата са по-мътни но нива под 1200$ сигурно ще видим.Аз мисля , че влизане във физическо злато с малък процент е добро решение.
                        Целият свят е обхванат от дефлация,анемичен икономически ръст,трупане на дългове.
                        Ще сменят икономическата политика кардинално и то още тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                          Жалко,че кеша е много зле,иначе бих скочил яко в AU и AG.
                          Както и да се развият нещата голямата криза с дълговете в Еврозоната няма да се размине,може да се отложи още известно време но е неизбежна както е неизбежно и рязкото падане на стандарта на живот в Еврозоната,златото ще е спасителния остров

Коментар

• Аз съм за влизане с всички налични пари!

Жалко,че кеша е много зле,иначе бих скочил яко в AU и AG.

Коментар

• Аз продължавам да мисля , че вероятността долара да се засили спрямо еврото е не голяма , а огромна. Металите през този период с нови дъна, като при златото нещата са по-мътни но нива под 1200$ сигурно ще видим.Аз мисля , че влизане във физическо злато с малък процент е добро решение.

Коментар

по-скоро на всички им стана ясно, че след японците, европейците и баба Елена ще трябва да признае, че икономиката е спек и всяко повишение на лихвите при долара ще събори кулата от карти, която дружно построиха в последните 7 години
                                та долара няма да има много изгледи да поскъпва
                                То хубаво няма изгледи долара да поскъпва, но има ли изгледи еврото да поскъпва, при по-трагична икономика в ЕС, в комбинация с отрицателни лихви и печатане на пари!

Просто за пазарите в момента няма "гравитация"! Долара може да се надуе като балон при срив на фондовия и нова криза! Еврото е в много по-трагична ситуация от към дългове и перспективи, за да може да бъде някакъв спасителен остров!

Пазарите са в хаос за мен, просто никой от водещите фактори не го обявява и не използва тази дума!

Коментар

Working...
                                X