IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Тавекса добре шлеват
    Какво значи "шлеват"? Нещо не мога да разбера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      Ако приемете един съвет.
      Избягвайте да купувате монети с цел инвестиция освен ако не са евтини.
      Купувайте кюлчета.
      Някой монети не са 24 карата а са 22. С цел инвестиция - само 24 карата.
      В монетите винаги има включена изработка и по правило са по скъпи. Ако се налага да продавате на златар когато се наложи - повече пари ще вземете от кюлче.
      И ако не знаете ... никога не купувахте незапечатана монета или кюлче..освен ако не е много евтина. Продажбата ако се наложи е много трудна и под пазарната.
      Страхотен съвет и аз го подкрепям, като съм твърдо за инвестиция в златни кюлчета от колкото стотинки, без значение дали има нумизматична стойност или не, тъй като това е един допълнителен ангажимент и то много сериозен.
      Даже Импето ще ме подкрепи - кюлчетата могът да се подредят правилно под възглавница или под матрака (зависи колко кюлчета имате), а стотинки са кръгли и няма да можете да уплътните мястото, но пък има и положителна страна - и двете стават за близкане.

Коментар

• Ако приемете един съвет

Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
        Изтървах 2 наполеона.По принцип купувам монети до 15 грама.Има два ДВОЙНИ ОРЕЛА ,но засега само ги следя.

Нямам намерение да купувам български.Труден пласмент.
        Имам две правила.
        1. Цена - борсова към момента.
        2.Ако има нумизматична стойност - бонус.

Пример: http://auction.bg/A2677314-2011_Cana...E_%D0%BE%D0%B7

http://www.apmex.com/product/64387/2...u-w-assay-card

Аз я купих на 1980 лв. - декември 2014 г.
        Ако приемете един съвет.
        Избягвайте да купувате монети с цел инвестиция освен ако не са евтини.
        Купувайте кюлчета.
        Някой монети не са 24 карата а са 22. С цел инвестиция - само 24 карата.
        В монетите винаги има включена изработка и по правило са по скъпи. Ако се налага да продавате на златар когато се наложи - повече пари ще вземете от кюлче.
        И ако не знаете ... никога не купувахте незапечатана монета или кюлче..освен ако не е много евтина. Продажбата ако се наложи е много трудна и под пазарната.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          хартиеното злато си е тото .... без значение къс или дълъг ще си... а ако удари някаква брутална криза може и милиони да си изкарал от позицията, но вероятно няма да има кой да ти осребри фиша.
          дааа, жълтиците са красиви и несравними...,

но моля все още не пренебрегвайте телевизора, нема а гръмне скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
            ми незнам за инвестинг.ком , ма тая тема е уникална.. събираш 10 мнения; на 5+1 кворум-удряш на обратно и си 90% на печалба

има си история, има си дати, може да се провери
            хартиеното злато си е тото .... без значение къс или дълъг ще си... а ако удари някаква брутална криза може и милиони да си изкарал от позицията, но вероятно няма да има кой да ти осребри фиша.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              не е само лонг...

ако погледнеш форума за златото на инвестинг ком масаово го шортят щото технически било да върне и заради хиените от голдман
              ми незнам за инвестинг.ком , ма тая тема е уникална.. събираш 10 мнения; на 5+1 кворум-удряш на обратно и си 90% на печалба

има си история, има си дати, може да се провери

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                малии сички за лонг говорат, начи на телевизора шорт - бетон

а жълтици, жълтици откъде влизаш-писал съм много пъти въпросса е по скоро философски, и няма общо с телевизора
                не е само лонг...

ако погледнеш форума за златото на инвестинг ком масаово го шортят щото технически било да върне и заради хиените от голдман
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• малии сички за лонг говорат, начи на телевизора шорт - бетон

а жълтици, жълтици откъде влизаш-писал съм много пъти въпросса е по скоро философски, и няма общо с телевизора

Коментар

Добра цена си уцелил
                    Жената орева света, че съм харчел пари за глупости.Ама аз съм темерут.

Много ме кефи. Сега имам две.За едната жената не знае.
                    Last edited by blackaquarius; 16.03.2016, 01:40.
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                      Изтървах 2 наполеона.По принцип купувам монети до 15 грама.Има два ДВОЙНИ ОРЕЛА ,но засега само ги следя.

Имам две правила.

Добра цена си уцелил

Коментар

Умувах за фердинандовите 20 и 100 лв но се отказах и си купих наполеончета

Имам две правила.

Last edited by blackaquarius; 16.03.2016, 01:29.

Коментар

Аз попаднах на много добри 4 австрийски дуката миналата година.
                          Умувах за фердинандовите 20 и 100 лв но се отказах и си купих наполеончета

Коментар

Да, има интересни работи.
                            Аз попаднах на много добри 4 австрийски дуката миналата година.

Коментар

Аз вземам чат-пат и от

http://auction.bg/Home

Там не е точно инвестиция.Там монетите ми говорят.Вземам нещо,което ме кефи.
                              Да, има интересни работи.

Коментар

Тавекса добре шлеват
                                Аз вземам чат-пат и от

http://auction.bg/Home

Там не е точно инвестиция.Там монетите ми говорят.Вземам нещо,което ме кефи.
                                Last edited by blackaquarius; 16.03.2016, 01:05.

Коментар

Working...
                                X