If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато не разбереш какво представляват парите как се създават, циркулират в объщение и какви функции изпълняват, няма да можеш да печелиш.
Още 3 живота да живееш, дддддедовия, пак не можеш да достигнеш до дълбочината на моето разбиране за същността на парите.
Не съм направил никаква грешка. Изключение прави само недооценката ми до каква степен Фед са склонни на самоубийство. Колкото повече интервенират на пазара на книжно злато толкова по-богат ще стана, когато хартиената кула рухне. Аз не бързам за никъде. Моите пари са както във физическо злато и сребро така и в Биткойн. написал съм го в подписа си. Преди да плещиш тъпни, как съм губил пари ВИНАГИ препрочита това, което съм написал в подписа си още отпреди няколко години! Биткойните са ми донесли печалба, за която ти можеш само да сънуваш.
Физическото злато и сребро не е за хора, които си броят стинките. То не е за дневни търговци, които да инкасират марж от 4-5%. Физическото злато и сребро са истинските пари. А истинските ми пари, дддддедовия, не са инвестиция. Истинските пари са БЯГСТВО от всякаква инвестиция. Само инетртните зомбита могат при тази икономическа среда да правят инвестиции във финансови инструменти! Казал съм го. От 2009 г. насам международен финансов пазар просто няма! Всичко е командно-административна система! Така ще е до пълното рухване, 2-3 години макс!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
ама колега аз нямам проблем с тоя продукт и с тренда, нека си ходи на долу, по добре, за кво да купувам на 2000, ако слезне на 500, кво по-хубаво ...
Да разбирам ли, че си преосмислил възгледите си и вече си мечка за златото и си разпродал всичко? В противен случай да държиш злато и да очакваш спад от 2000 на 500 е някакъв извратен мазохизъм.
Казал съм го много отдавна! Цената на хартиеното злато, това което се търгува на КОМЕКС и чиито котировки гледате, върви към 0 /нула/. Това, което трябва да купувате ако удължавате златото, е САМО физическо инвестиционно злато от утвърдени златни рафинерии и търговци!
Физическото злато пада трета година. Защо хората трябва да се отказват от алтернативния доход и да търпят преки загуби от обезценка? Имаш и спред от около 4-8 процента в зависимост от продукта който купуваш.
Преди две години водихме спорове с теб. Ще си признаеш ли грешката? Помниш ли как при 1750 долара за унция твърдяхме че ще пада а ти, че до няколко месеца е 2500 долара? Можа ли да зпълниш фундаменталните си празнини в разбиранията си за парите? Докато не разбереш какво представляват парите как се създават, циркулират в объщение и какви функции изпълняват, няма да можеш да печелиш.
Когато видя такива истински българи не мога да се сдържа да не направя онова което ме съветват... а то е да скъся златото... благодаря за съвета
Казал съм го много отдавна! Цената на хартиеното злато, това което се търгува на КОМЕКС и чиито котировки гледате, върви към 0 /нула/. Това, което трябва да купувате ако удължавате златото, е САМО физическо инвестиционно злато от утвърдени златни рафинерии и търговци!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Гледам, че от доста време не пробива под 1280 и затова направих дребна покупка на около 1290 преди дни. Оставил съм свободен КЕШ за още една такава ако има спихване, но не се надявам много.....
Когато видя такива истински българи не мога да се сдържа да не направя онова което ме съветват... а то е да скъся златото... благодаря за съвета
Гледам, че от доста време не пробива под 1280 и затова направих дребна покупка на около 1290 преди дни. Оставил съм свободен КЕШ за още една такава ако има спихване, но не се надявам много.....
Златото се движи в канал - стесняващ се конус, което е предвестник на рязко продължаване на глобалният тренд, който е надолу. Очаквам още малко да продължи в стесненият конус, след която рязко ще избие към 1000 !
а след това на къде мислиш, че ще избие според теб мм ?
Златото се движи в канал - стесняващ се конус, което е предвестник на рязко продължаване на глобалният тренд, който е надолу. Очаквам още малко да продължи в стесненият конус, след която рязко ще избие към 1000 !
Днес прочетох новината, че финсинга на среброто ще приключи август'14.....
Какво би станало с цената му след това/ преди това.... съответно и златото как би реагирало кратко/дългосрочно ??
Тук определено има експерти по темата ама ги е шубе да се изкажат ...
Моето аматьорско мнение :
1. цената ще е надолу, поне в рамките на месец август.
- премахването на някаква регулация при мечи тренд може само да го засили...
2. .... щото на мен ми се иска - да си купя малко сребърни миньори
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар