Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Да ти не си твърдял ,че цената няма да падне под 1700 ,имах си хас ,напротив твърдеше ,че отиваме на 2000,после 3000 $ ,НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ,ЗАЩОТО ИМАМ ДОКУМЕНТИ !/архив /
п.п. както и да е ,ти помогна на много хора в кризата ,казвайки ,че лихвата по депозити е най удачна ,така си беше :
мога да го докажа ,чрез бас за много пари ,че за 5 години 2008 -2013 ,следвайки твоят съвет гепихме 40 % лихва /с натрупване /-
не е много ,но във времето на безвремието е много /поне за мен /!!!! БЛАГОДАРЯ !!
Сега говориш за инвестиция в злато ,говориш от доста време -
близо 3 години .
Тогава златото беше близо 2000$ /трой унция
Още тогава ми хареса идеята ,ние дребните хора / до една милка / ,да противодействаме на световният ИМПЕРИАЛИЗЪМ !
п.п. да де ,обаче си бях научил урокът от БФБ , т.е. вече знаех що е то балон ,
макар и преизчислен през световен борсов актив ,такъв какъвто е ЗЛАТОТО !!!!!
п.п. Напрактика ,аз слушах твоите умни приказки ,
но гледах графиките ,тези за 1 година ,5 годишните ,10 годишните ,25 годишните !!!!!
п.п.Гледах и не вярвах на очите си : виждах преди две години тотален спад ,НЕ СМЕЕХ ДА ПИША ВЪВ ФОРУМА ,не можех да се обоснова
пред големите капацитети ,
както и да е ......писах ....на теб !!!
ако ти си честно момче ,ще признаеш ,че споделих с теб преди около 2 години /при 1720$/ ДУМИТЕ :
ДЕНЯТ "Х" ПРИБЛИЖАВА ,така ли беше приятелю ?????
п.п.денят дойде и отмина ,
после пак дойде и пак отмина !!!!
Сега отново е тръгнал към 1184$
п.п. ти си умно момче ,
обясни на нисшите духом ,
ТЕ/хората ,които преобладаващо са те слушали /
ТА ТЕЗИ ХОРА , НЕ КУПУВАЙКИ НА 1920 ,получавайки лихви от 15% горница / САМО ЗА времето на СПАДА , и евентуално купувайки на 1150$ ,
та , тези хора ЛУЗАРИ ЛИ СА ,в твоите очи ??????
п.п. просто тези хора не са те послушали да купуват при 1800 ,щото трябвало да стане 3-4000$
п.п. схващаш ли пич идеята : досега ,аз не купувайки злато съм около 35% напред /от спада !!/ мога да го докажа ,срещу бас /
+15 % от лихвите върху $
/за 3 години ...о да аз имам $ от преди това /,
ТА СТАНАХА 50 % ,схващаш ли ,
аз не съм лузър ,това е свещената ИСТИНА !
ДА аз съм напред с 50 % върху доларовият си капитал /за 3 години / ,благодарение на това ,че просто не послушах моят приятел ФОРЕКС МАСТЪРС !!!!
п.п. устройва ме , УСПЕХИ ,
скоро и аз ще почна да си късам ризата ,
с оглед СВЕТОВНИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ ,СКОРО НО НЕ УТРЕ !
/за няколко долара повече -американски игрален филм /
п.п. иначе си прав :инвестицията в злато е...дълго бягане ,аз просто реших да го съкратя с 50 % /знаеш ,че съм прав ,знаеш и че наистина ще го направя /
п.п.какво пък нека раята да се учи ,
как може да спечелиш един път от умен човек и
как може да спечелиш втори път от умен човек ,игнорирайки неговите
времеви твърдения !
УСПЕХИ ПРИЯТЕЛЮ !
Коментар