IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• «Всё моё», — сказало злато;
    «Всё моё», — сказал булат.
    «Всё куплю», — сказало злато;
    «Всё возьму», — сказал булат.- Пушкин
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• злато нема действайте

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
        Михаиле, и ваш'те хора и те си искат златото.

http://30dumi.eu/archives/78512
        ама нема го вече, нали писах всичко е изпито, продадено, проиграно и пропиляно по курви на китайците, останало е само хартиеното на борсата което уж се търгува. Те JPM, Goldman Sachs и още други щом "излизат" от тъгровията на злато, и другите държави си го търсят и то все по напористо, значи нещо не е наред и то бая не е наред ....

Е нали нон стоп тука се водят спорове, че таксиджиите вярват във златото, е значи Немците и Австрииците и останалите всичко са таксиметровки. За ко ако златото, както е тръгнало към 800 или 500 както бяха писали тука, държавите които си го търсят не кажат "за ко ни е, по добре да си държим доларите и еврата, то златото и без тва става само за ламперия у банята" ....
        Last edited by michaelis; 03.06.2014, 16:32.

Коментар

• Михаиле, и ваш'те хора и те си искат златото.

http://30dumi.eu/archives/78512

Коментар

• Има две непреходни неща в живота - земя и злато.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Ако имаш спомени от 90-те, когато курсът на долара спрямо лева стигна 3000 лева и никой не искаше вече да продава долари, вече ще знаеш какво да очакваш. До 2-3 години ще дойде момент, в който никой няма да иска на какъвто и да е курс да ти продава физическо инвестиционно злато срещу каквато и да е хартишка, била тя долари, евро или лева.
              колега - "златен клас вирей, прос народ живей ..." явно не искат да проумят или не знаят какво се случи с лева и още сумай ти хартиени пари от време оно до сега, но дето имаше една песен, пилците ше броим на есен ...

Коментар

• и аз не моа ви разберем вас, мастара та мастара кога да го купува човек това според вас ? като беше не 1900 ли ? или да го чакаме да стане на 200 ... ше стане ама уйя ми после ше броим пилците като дойде времето а па вие се смейте на мастара да видиме може пак златото да се ползва само за тръби в кенефа не се знае знае ли се ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  http://blogs.marketwatch.com/thetell...haunting-gold/

Mишка, туй жлътото май ша го прайме да умирга
                  Ох котъоо, само да ми падне GDXJ- то на 24-25$....влизам в твоя отбор
                  аз ги държа, нека пада като падне под моите позиции удвоявам, боли ме щеката ...
                  и само PUT опции за тая смрад SPX ....

Коментар

• Абе къде е мастъра да каже как ще се движи златото

Коментар

• http://blogs.marketwatch.com/thetell...haunting-gold/

Mишка, туй жлътото май ша го прайме да умирга
                      Ох котъоо, само да ми падне GDXJ- то на 24-25$....влизам в твоя отбор

Коментар

• Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение

https://charts.mql5.com/4/863/gold-h...trades-plc.png

Коментар

• Мастъре ако златото удари 3000 къде щеса индексите и доларчето потова време според теб ...можели нивата им.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Има индикиране забавяне на късия тренд времево и от 1180 може да видим контра тренд за1500 .по скоро го очаквам 1050 и от там да обърне в за 5 г ренч зона 1500 -1050.
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• 1240 близките дни
                              https://charts.mql5.com/4/843/gold-d...trades-plc.png

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                                [COLOR="Red"]Аз съм твой приятел ,но съм любител и на ИСТИНАТА
                                Бегач На Къси Разстояния!!!!

Костенурка и заек

Било определено да се състезават по бягане заекът с костенурката. И двамата, знаейки колко абсурди има по света, приели. Даже заекът, като кавалер, оставил известна преднина за костенурката. Но като гледал бавните й движения, му се приспало. И му ударил един здрав, а не неврастеничен заешки сън, защото си знаел, че накрая победата пак ще бъде негова.

А в това време костенурката топунак-топунак-топунак пълзяла, пълзяла и стигнала финиша. Оглушителните аплодисменти стигнали чак до ухото на заека и го събудили. Затичал се той и за секунда пристигнал при костенурката, за да я поздрави. Наобиколили го спортните журналисти:

— Нали костенурката доказа, че с труд всичко се постига?

— Абе щом по начало се обявява такова състезание, то е ясно кой трябва да бъде победителят — отвърнал мъдро заекът.
                                Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!

Коментар

Working...
                                X