If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама нема го вече, нали писах всичко е изпито, продадено, проиграно и пропиляно по курви на китайците, останало е само хартиеното на борсата което уж се търгува. Те JPM, Goldman Sachs и още други щом "излизат" от тъгровията на злато, и другите държави си го търсят и то все по напористо, значи нещо не е наред и то бая не е наред ....
Е нали нон стоп тука се водят спорове, че таксиджиите вярват във златото, е значи Немците и Австрииците и останалите всичко са таксиметровки. За ко ако златото, както е тръгнало към 800 или 500 както бяха писали тука, държавите които си го търсят не кажат "за ко ни е, по добре да си държим доларите и еврата, то златото и без тва става само за ламперия у банята" ....
Ако имаш спомени от 90-те, когато курсът на долара спрямо лева стигна 3000 лева и никой не искаше вече да продава долари, вече ще знаеш какво да очакваш. До 2-3 години ще дойде момент, в който никой няма да иска на какъвто и да е курс да ти продава физическо инвестиционно злато срещу каквато и да е хартишка, била тя долари, евро или лева.
колега - "златен клас вирей, прос народ живей ..." явно не искат да проумят или не знаят какво се случи с лева и още сумай ти хартиени пари от време оно до сега, но дето имаше една песен, пилците ше броим на есен ...
Коментар
michaelis
и аз не моа ви разберем вас, мастара та мастара кога да го купува човек това според вас ? като беше не 1900 ли ? или да го чакаме да стане на 200 ... ше стане ама уйя ми после ше броим пилците като дойде времето а па вие се смейте на мастара да видиме може пак златото да се ползва само за тръби в кенефа не се знае знае ли се ...
Има индикиране забавяне на късия тренд времево и от 1180 може да видим контра тренд за1500 .по скоро го очаквам 1050 и от там да обърне в за 5 г ренч зона 1500 -1050.
[COLOR="Red"]Аз съм твой приятел ,но съм любител и на ИСТИНАТА
Бегач На Къси Разстояния!!!!
Костенурка и заек
Било определено да се състезават по бягане заекът с костенурката. И двамата, знаейки колко абсурди има по света, приели. Даже заекът, като кавалер, оставил известна преднина за костенурката. Но като гледал бавните й движения, му се приспало. И му ударил един здрав, а не неврастеничен заешки сън, защото си знаел, че накрая победата пак ще бъде негова.
А в това време костенурката топунак-топунак-топунак пълзяла, пълзяла и стигнала финиша. Оглушителните аплодисменти стигнали чак до ухото на заека и го събудили. Затичал се той и за секунда пристигнал при костенурката, за да я поздрави. Наобиколили го спортните журналисти:
— Нали костенурката доказа, че с труд всичко се постига?
— Абе щом по начало се обявява такова състезание, то е ясно кой трябва да бъде победителят — отвърнал мъдро заекът.
Коментар