IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На левче грам има колкото искаш монети.

За унции тази цена е ниска!

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
      ного реклама им напрайхме на тавекса, а не заслужават чак толкоз

работата е че сребро на спот лесно се продава, но да се купи на спот на нен лично се струва невъзможно.., и тва не идва само от ддс-то
      Да ,за купуването си прав ++++

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
        Тавекс в момента ще ми ги купи на 35 лв с ДДС
        ного реклама им напрайхме на тавекса, а не заслужават чак толкоз

работата е че сребро на спот лесно се продава, но да се купи на спот на нен лично се струва невъзможно.., и тва не идва само от ддс-то

Коментар

• Дигни малко де-е-е!

Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
          ммм добре, да го кажем така:

купувам 1000бр стандартни унции сребро на монети 1 или 2 унции проба 999

приемам кленов лист, филхармония, панда,лунар, кукабура, орел

ЦЕНА: $15,30 за брой унция

офертата е валидна за днес: 16.03.2016
          А разходи за доставка,а чакане?

Коментар

Викаш ти, У форуму ще сме си пазар!

Коментар

Тавекс в момента ще ми ги купи на 35 лв с ДДС

Коментар

На фона на няколкото станали събития последните 2 седмици мисля че китайците и американците са се догворили и са във временно примирие,ако съм прав лихвата ще падне
                Ако се случи подобно нещо, то пазарите ще се сринат, защото на всички ще стане ясно, какво предстои и, че анонсираната за стабилна американска икономика е на колене. Все пак ФЕД увеличи лихвите по популистични причини, а не от хубаво! Едва ли сега биха направили подобен ход!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  Добре бе, кажи къде? Нали говорим за нормална продажба, нормален пазар! Не да го изнасяш някъде нелегално! Кажи ми в БГ къде го продаваш???

Коментар

• Колко удобно!

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                    Оставам пас!

Коментар

• За благородните метали.

Императора е прав,че ако нещо не става за лизане не струва!

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение

Купи си 5-10 кг монети сребро и се не бой!Ако имаш проблем с пазара се обади
                        Оставам пас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                          Това би сринало пазара в свободно падане от 7%, че и повече! Би означавало признание за КАТАСТРОФА!
                          Това, което ще направи е да каже, че няма да бързат да повишават лихвите и, че "имало" рискове за икономиката!

Лихви може да намалят след влизане в полуофициална рецесия за първото или второто тримесечие! Сега е още рано!
                          На фона на няколкото станали събития последните 2 седмици мисля че китайците и американците са се догворили и са във временно примирие,ако съм прав лихвата ще падне

Коментар

• Инвестирай смело!

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            ОК. Щом си имаш пазар и при това на SPOT!
                            Ти си решил проблема с пазара!

Аз за себе си, нямам желание да инвестирам в сребро, но и да имах нямам SPOT пазар за физика! Така, че съм пасс!
                            Купи си 5-10 кг монети сребро и се не бой!Ако имаш проблем с пазара се обади

Коментар

Аз мисля че отвечер бабето ще резне лихвите,какво мислите по въпроса?
                              Това би сринало пазара в свободно падане от 7%, че и повече! Би означавало признание за КАТАСТРОФА!
                              Това, което ще направи е да каже, че няма да бързат да повишават лихвите и, че "имало" рискове за икономиката!

Лихви може да намалят след влизане в полуофициална рецесия за първото или второто тримесечие! Сега е още рано!

Коментар

• Аз мисля че отвечер бабето ще резне лихвите,какво мислите по въпроса?

Коментар

Working...
                                X