IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Това, Хасане, не отговаря на истината... Парите на баламите свършиха отдавна, но печатарките продължават да работят на 3 смени!

Запознайте се с най-новата думичка в областта на финансите - NIRP (negative interest rate policy)!

http://www.zerohedge.com/news/centra...te-negative-02
    С всеки изминал ден започват да стават все по-малко значими нови QE.
    Вече повече от 3 години се вижда, че новонапечатаните пари не стигат до крайния консуматор и не предизвикват инфлация, на която златото е хедж.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      каквото и да стане няма да почнат да печатат, докато не свършат парите на баламите
      Това, Хасане, не отговаря на истината... Парите на баламите свършиха отдавна, но печатарките продължават да работят на 3 смени!

Запознайте се с най-новата думичка в областта на финансите - NIRP (negative interest rate policy)!

http://www.zerohedge.com/news/centra...te-negative-02
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Това го слушам от 5 години насам... Още колко по 5 ще ти трябват за да видиш очевидното?
        Циклите при хартиени пари са толкова дълги колкото решат печатарите. Сега света се управлява от хартиени пари (мое и електронни). Защото е казано в "светото писание". Чрез инфлация, а после чрез дефлация - ще е*ем мамата на цялата нация.

1. Имаше повече от десетилетие инфлация.
        2. Спряха да печатат.
        3. Ама казвали (ако еди какво - пак почваме да печатаме) - не им вярвай - каквото и да стане няма да почнат да печатат, докато не свършат парите на баламите, които на всяко ново дъно купуват все повече.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Царевица, маревица, дрън-дрън...

Ultra premium vodka Gold Flakes Supreme, with 24 carat edible gold flakes, is bottled in France.

П.П. Майсторе, чудя се кога ще тръгнете да търсите златни люспи и в тоалетната ми чиния.

Щото аз тази водка мога да си я купя с пари, различни от златото.
          По-скоро някой се е съгласил да ти я продаде за такива ;-)
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Мастера сигурно само това пие .

Коментар

• Царевица, маревица, дрън-дрън...

Ultra premium vodka Gold Flakes Supreme, with 24 carat edible gold flakes, is bottled in France.

П.П. Майсторе, чудя се кога ще тръгнете да търсите златни люспи и в тоалетната ми чиния.

Щото аз тази водка мога да си я купя с пари, различни от златото.

Коментар

Поживем увидим
                Това го слушам от 5 години насам... Още колко по 5 ще ти трябват за да видиш очевидното?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Алре, Хасане... Колко пъти трябва да ти се повтаря че златото не е комодити? Златото е пари!!! Най-истинските пари в човешката история.
                  Поживем увидим
                  tnm

Коментар

че понякога комодитата падат и до цени по малки от себестойността.
                    Алре, Хасане... Колко пъти трябва да ти се повтаря че златото не е комодити? Златото е пари!!! Най-истинските пари в човешката история.

Коментар

Това е идея. Ся като отида на курорт ще взема и металотърсача. Денем на плаж, вечер за злато, джиесеми и часовници.
                      Чух, че имат субсидия от ЕС и затова са толкова много. После цената заради тях се качва.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        И каква е себестойността ?? Тези дето търсят на плажа цяло лято и я намерят половин грам я не - техния труд включен ли е в цената
                        Това е идея. Ся като отида на курорт ще взема и металотърсача. Денем на плаж, вечер за злато, джиесеми и часовници.
                        tnm

Коментар

Бе то и с усеряване може, ама трябва да се има предвид, че усерителя е длъжен да издържи до цени от поне 600 долара за унция, и да има предвид, че понякога комодитата падат и до цени по малки от себестойността.
                          И каква е себестойността ?? Тези дето търсят на плажа цяло лято и я намерят половин грам я не - техния труд включен ли е в цената

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Купувайте евтиноооооооо златоооооооо!Засега само 1572 а по-късно днес и 1550 а след някой ден усреднявайте на 1300 -аааааааааа
                            Бе то и с усеряване може, ама трябва да се има предвид, че усерителя е длъжен да издържи до цени от поне 600 долара за унция, и да има предвид, че понякога комодитата падат и до цени по малки от себестойността.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              Купувайте евтиноооооооо златоооооооо!Засега само 1572 а по-късно днес и 1550 а след някой ден усреднявайте на 1300 -аааааааааа
                              Хич не ми е евтино. Аз го купувам срещу левчета. А цените в левчета са с нов рекорд днес!

Коментар

• Купувайте евтиноооооооо златоооооооо!Засега само 1572 а по-късно днес и 1550 а след някой ден усреднявайте на 1300 -аааааааааа

Коментар

Working...
                                X