If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква суша, какви пшеници и царевици? Не виждаш ли, че крахът на еврото приближава, едрия капитал изпада в ужас и търси къде да се спасява, вече от немай-къде стотици милиарди са насочени към прогнилото убежище САЩ, затова и курсът на скапания долар се повдига спрямо умиращото евро!? Единственото спасение на тези стотици милиарди след като се паркират и наводнят разнебитената и неработеща американска икономика /но пълна с кеш от заемен капитал/ е златото и среброто. Бен точно затова се въздържа и не ъпна пазара, този път вливането на ликвидност тръгна отвън на вътре. В противен случай до месеци ще потънат в спиралата на инфлацията, точно предизборно! Царевици, маревици, дрън-дрън.........
2. Поради сушата в САЩ, цените на царевицата и пшеницата скочиха много.
Де жа ву - както казват франсетата... През последните години на социализма и на нас ни обясняваха, как цените се вдигат заради сушата... И след това знаем какво стана с курса на левчето... А златото е твърда валута. ЕДИНСТВЕНАТА твърда валута, която ВИНАГИ е била такава откакто свят светува. Там няма ала бала.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
може и да стане 2800 ама съмнявам се някой от нас че ще е жив да го види
Ако си взел заеми и си заложил къщата, колата, жената и децата да скъсяваш и като стане 2500 и те погнат кредиторите... може и да не доживееш до 2800!?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Е, недей сега така. Все пак искаме ви живи още доста време. Аз поне, искам да живеят хората. Нали не сте 90-годишни? Или? То в интернет всеки си пише каквото си иска и може да лъже яко ..ама..
Личи си много ти се е насъбрало на златото, Мечтателю Безумников. Ако не ме послушаш скоро ще пишеш под друг псевдоним, как от 2800 го очакваш да падне до 1900 минимум...
може и да стане 2800 ама съмнявам се някой от нас че ще е жив да го види
Това е дългосрочна позиция така че очаквам да се проточи между 3-5 години
Личи си много ти се е насъбрало на златото, Мечтателю Безумников. Ако не ме послушаш скоро ще пишеш под друг псевдоним, как от 2800 го очакваш да падне до 1900 минимум...
Това кой по ред псевдоним ти е, Мечтателю Невръстеников? Не се ослушвай ами затваряй късите докато все още ти е малка загубата! Препоръка е.
от късите съм на добър профит за сега , ще изключа 1/3 на 1320 , още 1/3 към 1100 а другите каквото сабя покаже но може би около 900 незнам дали ще съм достаъчно смел да ги оставя за по надолу
Това е дългосрочна позиция така че очаквам да се проточи между 3-5 години
при трайно задържане на цената под 1450$ не се знае къде реално ще се спре , не говоря за корекциите на горе които несъмнено ще ги има, дали ще е на 1100 или 900 или 600 или пък защо не и на нивата под 2000г
Коментар