IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
    И аз искрено и лично може и неангажиращо да споделя - $1600-1605 днес Ще се Ушири леко рейнджа да се Ушие бая народ
    Поздрави и успех в търговията!
    До края на Август нищо особено на пазарите няма да се случи. Най-много доларът още малко да се засили спрямо еврото, спрямо нефта а това значи и спрямо златото. Но едва ли цената на златото ще падне под 1500 долара, защото дори и централните банки пълнят на тези нива да не говорим за обикновените хора... За сметка на това пък Новата 2013 г. сигурно ще я посрещнем със злато над 2000!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И аз искрено и лично може и неангажиращо да споделя - $1600-1605 днес Ще се Ушири леко рейнджа да се Ушие бая народ
      Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Спокойно господа лично и неангажиращо мнение златото е за надолу и то по дневна графика
        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Аз му вярвам
          лошото за мен е,че и аз му вярвам
          по 1500 мисля голяма патаклама ще направим.злите и добрите
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            МЕЧКАТА И СХЕМАТА да се явят,ВЕДНАГИЧЕСКИ
            да ми докладват какво мислят за мнението на АНОН.
            ако станете трима да бутате злото ще се замисля
            Аз му вярвам
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• МЕЧКАТА И СХЕМАТА да се явят,ВЕДНАГИЧЕСКИ
              да ми докладват какво мислят за мнението на АНОН.
              ако станете трима да бутате злото ще се замисля
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Ако е така, знам кой е атентатора- Форекс Мастъра! Той е с дълга коса и звезда на челото. Не може да не е той!!!
                Порти го на Мосад и кешат 10000000$ Май мернах и неговата снимка наред с тези на йорданските атентатори на летището в Тел Авив на един плакат "Wanted"

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                  Както споменах вчера минути след атентата, дори нашата неизвестна страна ще повлияе цената на златото нагоре - http://www.kitco.com/reports/KitcoNe...0719JW_pm.html
                  Това тук са реалностите на пазара.
                  Ако е така, знам кой е атентатора- Форекс Мастъра! Той е с дълга коса и звезда на челото. Не може да не е той!!!

Коментар

• Както споменах вчера минути след атентата, дори нашата неизвестна страна ще повлияе цената на златото нагоре - http://www.kitco.com/reports/KitcoNe...0719JW_pm.html
                    Това тук са реалностите на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                      Давай и следващия виц?
                      Тук рядко разказвам "вицове".

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Стягайте куфарите за под 1500 (в момента 1581) при златото и под 26 (в момента 27,25) при среброто. Под тези нива ми е "непозната земя", но докъдето стигнем - халал да ни е....
                        Давай и следващия виц?

Коментар

• имоти, имоти, имоти....носели доход.....нооооо....до време, а после?????...в англия вече се продават цели села обезлюдени, в БГ скоро ще се продават и цели градове обезлюдени а за нашите селца вече ще влязат в учебниците по история, как някога се е живяло там! Във време на безпрецедентна по своите мащаби криза, неликвидния капитал е направо мъртъв капитал, след кризата само оцелелият капитал може да бъде инвестиран в нещо ново а не в нови балони, били те и имотни...то е като в ноевия ковчег след потопа, само оцелелите ще...

Коментар

• Стягайте куфарите за под 1500 (в момента 1581) при златото и под 26 (в момента 27,25) при среброто. Под тези нива ми е "непозната земя", но докъдето стигнем - халал да ни е....
                            Last edited by anon6706; 19.07.2012, 21:35.

Коментар

• *Philadelphia Fed Jul Business Index -12.9 Vs Jun -16.6

*Philadelphia Fed Jul Price Received 1.6 Vs Jun -6.9
                              !!!!!!!!!!!!!
                              Last edited by anon6706; 19.07.2012, 18:07.

Коментар

• Напълно съм съгласен с Kev, у нас все още има умни глави и ресурс за измъдряне на полезни иновации (изобретения). ОБАЧЕ! - тея умни глави са в повечето случаи тясно специализирани в тяхната си област и хабер нямат от бизнес. С високо самочувствие и самоувереност определят цената за положения труд, която цена в 99% от случаите е непосилна инвестиция за който и да било предприемач. Бизнеса от своя страна мисли как да акумулира висока печалба при минимален риск и разходи и в 99% от случаите инвестиционните намерения се изпаряват, когато разберат за цената на иновациите. Общо взето разполагаме и с умствен капацитет и с финансов ресурс - само трябва да се изнамери начин двата фактора да се комбинират и да дръпнем едни гърди напред.

Коментар

Working...
                                X