Първоначално изпратено от goldrun
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Аз му вярвам
по 1500 мисля голяма патаклама ще направим.злите и добритеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеМЕЧКАТА И СХЕМАТА да се явят,ВЕДНАГИЧЕСКИ
да ми докладват какво мислят за мнението на АНОН.
ако станете трима да бутате злото ще се замисляБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАко е така, знам кой е атентатора- Форекс Мастъра! Той е с дълга коса и звезда на челото. Не може да не е той!!!
Май мернах и неговата снимка наред с тези на йорданските атентатори на летището в Тел Авив на един плакат "Wanted"
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеКакто споменах вчера минути след атентата, дори нашата неизвестна страна ще повлияе цената на златото нагоре - http://www.kitco.com/reports/KitcoNe...0719JW_pm.html
Това тук са реалностите на пазара.
Коментар
-
Както споменах вчера минути след атентата, дори нашата неизвестна страна ще повлияе цената на златото нагоре - http://www.kitco.com/reports/KitcoNe...0719JW_pm.html
Това тук са реалностите на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеДавай и следващия виц?
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСтягайте куфарите за под 1500 (в момента 1581) при златото и под 26 (в момента 27,25) при среброто. Под тези нива ми е "непозната земя", но докъдето стигнем - халал да ни е....
Коментар
-
имоти, имоти, имоти....носели доход.....нооооо....до време, а после?????...в англия вече се продават цели села обезлюдени, в БГ скоро ще се продават и цели градове обезлюдени а за нашите селца вече ще влязат в учебниците по история, как някога се е живяло там! Във време на безпрецедентна по своите мащаби криза, неликвидния капитал е направо мъртъв капитал, след кризата само оцелелият капитал може да бъде инвестиран в нещо ново а не в нови балони, били те и имотни...то е като в ноевия ковчег след потопа, само оцелелите ще...
Коментар
-
Напълно съм съгласен с Kev, у нас все още има умни глави и ресурс за измъдряне на полезни иновации (изобретения). ОБАЧЕ! - тея умни глави са в повечето случаи тясно специализирани в тяхната си област и хабер нямат от бизнес. С високо самочувствие и самоувереност определят цената за положения труд, която цена в 99% от случаите е непосилна инвестиция за който и да било предприемач. Бизнеса от своя страна мисли как да акумулира висока печалба при минимален риск и разходи и в 99% от случаите инвестиционните намерения се изпаряват, когато разберат за цената на иновациите. Общо взето разполагаме и с умствен капацитет и с финансов ресурс - само трябва да се изнамери начин двата фактора да се комбинират и да дръпнем едни гърди напред.
Коментар
Коментар