IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Gold is strong, very strong ......
    Воистина е прекалено стронг.
    Ето ти нещо което би трябвало да ти охлади ентусиазъма да купуваш...поне на тия нива или трябва да си шорт или само да гледаш.
    Не че и 30 барела не мое стане, ама ще е поради потъване още на олиото, не покачване на злото..

http://www.macrotrends.net/1380/gold...storical-chart

Коментар

• Наивник страхотна таблица, благодаря ти, малко само ме притеснява че спрямо еврото промяната е по малка от долара

п.п.

гледал съм аверейджа дака си е

Коментар

• Коментар

• ./

Почна да дава задна...ааа не така..не така

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Ще кажеш, че ЕмТеЗетката като се прави на улав ще събори цената на златото. Няма как да стане. Просто не действа две крачки напред, а една назад. Случва се с 90% от инвеститорите. Ще дойде момента за който Форексов говори, а именно, че хората ще искат да избягат от всякаква инвестиция. Тогава идва времето на златото.
            ооо батка MZтката е страшен и като му гледам глупостите ако той се издържа само от борсата от 20г. то аз до са да съм станал милиардер .....
            Не ги знам тука никой не го харесва тва злато - ми ако щът
            ей там дет постнах златарите са вече 3 ден лудница особено тва JNUG 3 дена х 15% средно ама 3 x ETF и там малко тряя да се внимава .....
            Не мога да разбера като говорят, че някой се е "набутал" като си купи физическо злато на 1800$, щом мислят, че долара и еврото са свръх пари ок ....... а това там на борсата с фючърсите да се опраат аз такова не търгувам само копачите и за сега са ок, че ги чакам от 2013 .....

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
              Ми те вече бегАха - 2011 такъв бяг беше, така ловко се измъкнаха от секви инвестиции че се нахендриха на злато за $1800. Но, както знаем, златото не е инвестиция, златото е пари и загубите не се броят щото 1 тройунция винаги е равна на 1 тройунция
              +++
              И сегинка така ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                Ми те вече бегАха - 2011 такъв бяг беше, така ловко се измъкнаха от секви инвестиции че се нахендриха на злато за $1800. Но, както знаем, златото не е инвестиция, златото е пари и загубите не се броят щото 1 тройунция винаги е равна на 1 тройунция

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Ще дойде момента за който Форексов говори, а именно, че хората ще искат да избягат от всякаква инвестиция. Тогава идва времето на златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    MZтка ти живееш от инвестициите си и пишеш такива тъпотии Ами има само 2 случая или не живееш само от борсата или ако се изхранваш само от борсата нарочно се прайш на улав ..... друга алтернатива аз не виждам ....
                    Ще кажеш, че ЕмТеЗетката като се прави на улав ще събори цената на златото. Няма как да стане. Просто не действа две крачки напред, а една назад. Случва се с 90% от инвеститорите. Ще дойде момента за който Форексов говори, а именно, че хората ще искат да избягат от всякаква инвестиция. Тогава идва времето на златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                      Вече 20 години съм на пазара, като изцяло живея от инвестициите си. Доста е вероятно да издържа още 2-3 години
                      MZтка ти живееш от инвестициите си и пишеш такива тъпотии Ами има само 2 случая или не живееш само от борсата или ако се изхранваш само от борсата нарочно се прайш на улав ..... друга алтернатива аз не виждам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        След 2-3 години дали ще си тук??? Като онзи шемет - шемата ......
                        Вече 20 години съм на пазара, като изцяло живея от инвестициите си. Доста е вероятно да издържа още 2-3 години

Коментар

• След 2-3 години дали ще си тук??? Като онзи шемет - шемата ......
                          Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                          Нека говорим пак след 2-3 години..
                          remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                            мда..стремоглаво върви към 500$..нали мз-тка?
                            Нека говорим пак след 2-3 години..

Коментар

• .

Дали това е птица? Самолет? НЕ! Дали това е Супермен?НЕ! Това е златото!!!

Коментар

• /

мда..стремоглаво върви към 500$..нали мз-тка?

Коментар

Working...
                                X