IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gold is strong, very strong ......

Коментар

• /.

Никакви статийки за златцето нема...само като пада..пуу д.ба

Коментар

• който е Long при златарите благо нему, нека да има кризи неразбории, и кретении и нека златото да лети, че с копачите ше има tripple ми се струва тъз година ......

GDX, GDXJ, SIL, SILJ, SAND, SSRI, SLW, IAG, HMY, NCM.xasx, PRU.xasx, IRN.xasx .......

че листата безкрай избирайте качвайте се на влака и гледаме мача от първия ред ...

а който иска малко адреналин .....

NUGT x 3 ETF Bull today + 8%
        JNUG x 3 ETF Bull today + 14%

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Златцето кефи. В еврово изражение от 12 месеца съм в тесен рейндж с около 2 % нетна доходност. Не съм го очаквал, предвид крайно мечите очаквания. 2015 ще е тази година, в която ще стане ясно накъде сме в средносрочен хоризонт. Аз залагам на същата година като 2014-та. Като че ли тези, които искаха евтино злато се уплашиха то да става по-евтино. В същото време още никой няма интерес то да става по-скъпо. Ситуацията е патова, което мен ме удволетворява.
          Да, рейндж 1150-1240 за два месеца е затишие, колко да издържи така впредвид назряващите проблеми в Европа.

Коментар

• ..

шава шава

Коментар

• Златцето кефи. В еврово изражение от 12 месеца съм в тесен рейндж с около 2 % нетна доходност. Не съм го очаквал, предвид крайно мечите очаквания. 2015 ще е тази година, в която ще стане ясно накъде сме в средносрочен хоризонт. Аз залагам на същата година като 2014-та. Като че ли тези, които искаха евтино злато се уплашиха то да става по-евтино. В същото време още никой няма интерес то да става по-скъпо. Ситуацията е патова, което мен ме удволетворява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                Чаках да видя дали някой няма да коментира рязкото падане, но ...
                Пак не виждам новини и пак падна от ряз с 10 долара и то на минутна графика.
                Въпросът си стой, кой и защо "клати" така пазара, с такива рязки движения ?
                Успех на всички )

$10 движение ли е?
                Ако е 50 - разбирам въпроса, но просто 10-15$ не е нищо.

Коментар

Чаках да видя дали някой няма да коментира рязкото падане, но ...
                  Успех на всички )
                  Долара троши,златото се срива.

Коментар

• Чаках да видя дали някой няма да коментира рязкото падане, но ...
                    Успех на всички )

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      На мен ми прилича на закъснял подарък от Дядо Коледа който като падне в комина трябва да бъде прибран от Дед Мароз
                      Да благодариме на двамата старци за подаръчето.Скромно но от сърце,колкото за кувертите
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Незнам, но ми прави впечатление, че през последните 2-3 месеца падаме плавно, а качваме мощно. Да не би да има смяна в сентимента? Или всичко от ден до пладне?

Коментар

Качването на златото, от някаква новина ли беше продиктувано или като Петък не се знае какво го причини ?
                          Успех на всички
                          На мен ми прилича на закъснял подарък от Дядо Коледа който като падне в комина трябва да бъде прибран от Дед Мароз
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Качването на златото, от някаква новина ли беше продиктувано или като Петък не се знае какво го причини ?
                            Успех на всички

Коментар

• ./

Шава шава

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                75, в долари! Що - тънко ли ти се привижда?
                                ТенкЮ ми се вижда а колко ли ще е златото, щом на толкова са оценили среброто.
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X