If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
който е Long при златарите благо нему, нека да има кризи неразбории, и кретении и нека златото да лети, че с копачите ше има tripple ми се струва тъз година ......
Златцето кефи. В еврово изражение от 12 месеца съм в тесен рейндж с около 2 % нетна доходност. Не съм го очаквал, предвид крайно мечите очаквания. 2015 ще е тази година, в която ще стане ясно накъде сме в средносрочен хоризонт. Аз залагам на същата година като 2014-та. Като че ли тези, които искаха евтино злато се уплашиха то да става по-евтино. В същото време още никой няма интерес то да става по-скъпо. Ситуацията е патова, което мен ме удволетворява.
Да, рейндж 1150-1240 за два месеца е затишие, колко да издържи така впредвид назряващите проблеми в Европа.
Златцето кефи. В еврово изражение от 12 месеца съм в тесен рейндж с около 2 % нетна доходност. Не съм го очаквал, предвид крайно мечите очаквания. 2015 ще е тази година, в която ще стане ясно накъде сме в средносрочен хоризонт. Аз залагам на същата година като 2014-та. Като че ли тези, които искаха евтино злато се уплашиха то да става по-евтино. В същото време още никой няма интерес то да става по-скъпо. Ситуацията е патова, което мен ме удволетворява.
Чаках да видя дали някой няма да коментира рязкото падане, но ...
Пак не виждам новини и пак падна от ряз с 10 долара и то на минутна графика.
Въпросът си стой, кой и защо "клати" така пазара, с такива рязки движения ?
Успех на всички )
$10 движение ли е?
Ако е 50 - разбирам въпроса, но просто 10-15$ не е нищо.
Успех на всички )
Успех на всички )
Незнам, но ми прави впечатление, че през последните 2-3 месеца падаме плавно, а качваме мощно. Да не би да има смяна в сентимента? Или всичко от ден до пладне?
Коментар