IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Ето това наричам стълб в личната ми пенсионна система. 5% нетна доходност само за една седмица от началото на годината. Повече от всеки ПФ. В този ред на мисли: Купихте ли си вече физическо инвестиционно злато за вашите старини?
    Като кешираш тия 5% тогази се фали..
    Трябва да съм ненормален да си купувам злато на 27.5 барела петрол ( от днес).
    Ще чакам да си купя на не повече от 12-13 барела..стига да не се е раздуло много олиото по него време

Коментар

• Ето това наричам стълб в личната ми пенсионна система. 5% нетна доходност само за една седмица от началото на годината. Повече от всеки ПФ. В този ред на мисли: Купихте ли си вече физическо инвестиционно злато за вашите старини?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Някой си преструктурира портфейла от честни пари.
        Продава биткойни и купува злато.
        Верно, голямо преструктуриране пада. Доста е съборил биткойна

Коментар

• Някой си преструктурира портфейла от честни пари.
          Продава биткойни и купува злато.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Момци, не се надъхвайте чак толкова - реално расте основно в евро, все пак са си 20% ъп за една година, ако приемем, че дъното беше на 870 еврарки, но в долари е горе-долу на същите нива като преди година. Иначе казано расте е евро заради ръста на долара, което е парадокс, но само донякъде - обикновено расте в долари, когато долара пада, а сега долареса не пада

Интересно е, че се изпозагубиха хорица като шемета и мзх-то, но пък си имаме нови златни никчета - пазар, какво да го правиш, всеки си хвали позицията, когато е във възходящ тренд

П.С. Имам, не като инвестиция, а като защита на спестяванията, съответно се радвам на ъпа, без да го преекспонирам и да се самонадъхвам
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
              2015...Годината на златото!

Коментар

• ..,.

2015...Годината на златото!

Коментар

• петрола отива към 24-25 интересно ми е тогава какво ще стане с ланеца опитва се да литне ама няма кой да го тласне

Коментар

• .,.,

Хоп хоп хоп

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Воистина е прекалено стронг.
                      Ето ти нещо което би трябвало да ти охлади ентусиазъма да купуваш...поне на тия нива или трябва да си шорт или само да гледаш.
                      Не че и 30 барела не мое стане, ама ще е поради потъване още на олиото, не покачване на злото..

http://www.macrotrends.net/1380/gold...storical-chart
                      Оо кастро баце живо здраво, мда тоя чарт е грозен, гледал съм ги тея, но аз съм купил само копачи тряя да има още едно на доле за ланеца може би може би не не знам, ама слезне ли още веднъж ..... отиде на новите върхари гаранте ...
                      А олиото е много разпродадено ама мноооо и малко тряя и то да се върне на гори, не може само на доли ше се съберат някъде със злото по средата и ше си стиснат ръката .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Markoni Разгледай мнение
                        Колеги, искам да попитам процент на ден в EUR добре ли е?
                        не можеш ли да си го сметнеш?
                        това са над 20% на месец
                        не е добре а е отлично, стига да можеш да го правиш всеки ден
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Преди време щеше да е ерес дори и да си въобразя, че в един и същи ден петролът ще се срине до 46, а златото същевременно ще си катери в обратна посока
                          Интересни времена, да му €%$€% майката
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Колеги, искам да попитам процент на ден в EUR добре ли е?

Коментар

• то е живо,живо е
                              и мърда

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Воистина е прекалено стронг.
                                Ето ти нещо което би трябвало да ти охлади ентусиазъма да купуваш...поне на тия нива или трябва да си шорт или само да гледаш.
                                Не че и 30 барела не мое стане, ама ще е поради потъване още на олиото, не покачване на злото..

http://www.macrotrends.net/1380/gold...storical-chart
                                смени се нагласата,това не бива да ти е ориентир,а пък може да си направи и нови максимуми,какво му пречи?

Коментар

Working...
                                X