IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    само тва с биткойните го заеби, там нещо което и то е въздух остай ....
    Грешиш... Това, което използваме в момента за да разговаряме е от същия "въздух" като биткойните.
    ВСЕКИ, който е отричал техническия напредък на човечеството в крайна сметка е грешал!

Хеджа на златото и среброто с биткойни и обратно е една прекрасна игра. Празно няма...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Леле, яом и на швейцарците не може да се разчита, то мисля че златото ще избухне отново
      Успех на всички и уманата, че шоуто тепърва предстой

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Предупредих ви вчера, че до Петък трябва да сте си купили злато, сребро и биткойни. Още не е късно...
        само тва с биткойните го заеби, там нещо което и то е въздух остай .... видяхме го биткойна -21% ..... това не е пари това е измишльотина на програмистите ...

Коментар

• Нови 10 долара нагоре за 10 секунди... Златото кърти миФки!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ./,.,/

Интересни работи...много интересни....хубавото тепърва предстои..

Коментар

Предупредих ви вчера, че до Петък трябва да сте си купили злато, сребро и биткойни. Още не е късно...
              Защо и мен ме слагаш в това число? Аз гледам мача. 90% от активите ми са защитени в различна форма. Това беше голяма част от стратегическата ми работа през последните две години. Само се чудя какво да правя с левовете си и акциите на Трейс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Питахме ли днес колегите дали си купиха злато и сребро навреме?

Коментар

Току що Швейцарското БНБ отмени поддръжката на еврото спрямо франка. Първите плъхове взеха да бягат от потъващия евро-кораб. Златото скочи с 10 долара за 10 секунди. Голяма паника се задава...
                  Питахме ли днес колегите дали си купиха злато и сребро навреме?

Коментар

• Току що Швейцарското БНБ отмени поддръжката на еврото спрямо франка. Първите плъхове взеха да бягат от потъващия евро-кораб. Златото скочи с 10 долара за 10 секунди. Голяма паника се задава...

Коментар

• доколкото прочетох набързо става въпрос за 24к инвестиционно злато, освен няколко нумизматични монети. Отнемането на инвестиционното злато си е чиста кражба - първо няма доказателства чие е това злато, второ съдебното преследване срещо Василев не дава право на музея да му прибира монетите. Голяма част от тях са съвременни колекционерски лимитирани серии, като притежанието им е абсолщтно свободно!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                        "Цветан Василев с 1000 жълтици"

http://www.standartnews.com/balgariy...si-269721.html
                        щото е прост милия
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• "Цветан Василев с 1000 жълтици"

http://www.standartnews.com/balgariy...si-269721.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                            Гледам , че ма200 на дневна го е посрпяли, според вас да чакаме ли утре пробив на това ма200 или ?
                            Успех на всчики
                            за последно ма 200 го е целунала май месец 2013
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Гледам , че ма200 на дневна го е посрпяли, според вас да чакаме ли утре пробив на това ма200 или ?
                              Успех на всчики

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Като кешираш тия 5% тогази се фали..
                                Трябва да съм ненормален да си купувам злато на 27.5 барела петрол ( от днес).
                                Ще чакам да си купя на не повече от 12-13 барела..стига да не се е раздуло много олиото по него време
                                Аз ще кеширам след около 25-30 години, Пипбелов. Да сме живи и здрави да ти се похваля тогава, ще имам много за хвалене. Само да сме живи и здрави!

Коментар

Working...
                                X