Аз като го гледам златото, към 1400 се е запътило. Е, няма да стигне там за ден-два... но ще стигне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗа вътрешната - 80 % шупе, другото от дявола.
Вие се разберете - мен не ме интересува другояче освен като хедж в момента.
Но за външната е ясно - 28 барела олио, отново по скъпо от платината и поне 30% надценено спрямо нея и среброто. За другите активи да не приказваме.
Тоест отново имаме наличие на междинен балон в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа Равновесов вътрешната стойност на един долар е един долар, но на една унция злато вътрешната стойност не е една унция злато, защото златото нямало вътрешна стойност.
Вие се разберете - мен не ме интересува другояче освен като хедж в момента.
Но за външната е ясно - 28 барела олио, отново по скъпо от платината и поне 30% надценено спрямо нея и среброто. За другите активи да не приказваме.
Тоест отново имаме наличие на междинен балон в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа Равновесов вътрешната стойност на един долар е един долар, но на една унция злато вътрешната стойност не е една унция злато, защото златото нямало вътрешна стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеда равновесов за твоя тъп долар е еквивалентно и в момента докато лаеш, жълтата глупост подскочи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеГоворя в перспектива.
А и не само - виж движението на златото в евро от септември до днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеС 10 евро за сега
А и не само - виж движението на златото в евро от септември до днесДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеЗлатото току що поскъпна страшно много... за европейците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеЗлатото току що поскъпна страшно много... за европейцитеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеЗлатото току що поскъпна страшно много... за европейците
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДоста тъпо скача според мен. Ако QE повиши инфлацията това ще вдигне и лихвите и златото ще стане не само безсмислен актив, а и вреден актив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗлатото няма фундамент. Всякакъв фундаментален анализ върху златото е глупост. Цената на златото се определя само от психология.
Със същият успех мога да кажа:
"Всичко останало е продукт на психологията. Науката психология не е съществувала, когато нямащото фундамент злато е било измервателна единица за стойност - така наречените пари."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДоста тъпо скача според мен. Ако QE повиши инфлацията това ще вдигне и лихвите и златото ще стане не само безсмислен актив, а и вреден актив.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар