IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Аз само да питам Владко и Дофтуа какво показва графиката?
    Как се отрази това на златото?
    Аз им казвам, че качат ли борсите златото пада, а те не, та не
    Да чакат още малко да се понадуе балона и тогава да го пускат това злато...

Коментар

• Аз само да питам Владко и Дофтуа какво показва графиката?
      Как се отрази това на златото?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        че на равновесов като му показвам руските чартове, че не са -50% а са +20% той вика мне котирани били в рубли, еми викам в кво да са котирани ?? ...
        Бе не знам, ама вчера RSX (в $) скочи >4 пъти повече от швабите.
        Ще кажеш кю ито за тях гаче...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Аз съм добър човек и не вадя нож на падналото куче.
          Tрънки паднало, пълно е с балоняци още.
          Аз залагам на таланта на Влади черешката и шефа му.
          Ех че кеф ще e да обръщаме гущери на 2 кинта и да пълним на софка 250-300 ...sometimes dreams come true

Мишоков, за мене какво ще го бъде с PM много е важно какво ще стане следващите дни с SLV както си е кацнало на ма200. Пробие ли я с добри обеми - има добър вътък до 21$. Не успее ли - як шорт и на него (и на злото) че пак ще ходи да тества 14....

Коментар

Що бе Мише? БФБ миналата година ми донесе над 40% доходност. Тази година няма да е същата, но не може да обърнем гръб на нещо само защото една година не може да бъде дойна крава. Аз съм добър човек и не вадя нож на падналото куче.
            Не знам аз не ги знам там, няма ликвидност и с малко пари ако си купиш нещо няма продаване и още и нашите далавераджии по фирмите не е за мене тва. Не че и на големите борси не лъжат даже бая, ама поне има повече маймуни на клона
            И са котирани в левове на БФБ .... че на равновесов като му показвам руските чартове, че не са -50% а са +20% той вика мне котирани били в рубли, еми викам в кво да са котирани ?? Та така и нашата БФБ в левове е котирана не се признава само долари се признават тука във форума ..... пишман вече с тоя долар, като религия стана ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              Ти още ли се занимаваш с тая БФБ, не ги ли остай вече .... на колко оборот се вдигна там от 20лв. на 40 ? ....
              още малко и ше дойде време за златарите мани ги тея българските тъпотиии
              Що бе Мише? БФБ миналата година ми донесе над 40% доходност. Тази година няма да е същата, но не може да обърнем гръб на нещо само защото една година не може да бъде дойна крава. Аз съм добър човек и не вадя нож на падналото куче.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                GLD се наема, а GDXJ забило нос, от близо седмица бая рахитично ми се чини.
                Кой ли е правия ?
                Аз залагам на младежта, по отдавна им знам буйния нрав, обикновено те водят за носа злото...та да видим

Гетофф, аз съм дори по напред от тебе с GILD.
                Не че е нещо ново де, както вече споменах GILD >>>>>>>>>GLD
                Кастро ше изгрее и на нашта улица слънце, като литнат тея, а ти знаеш GDXJ кво прай, тогава нема GILD MILD .......

Коментар

Аз съм 20 % напред от CHF и 9 % от златото от началото на годината. Верно, Трейските ми тъпчат на едно място с риск да падат, но на кой му пука за БФБ при такъв старт на годината...
                  Ти още ли се занимаваш с тая БФБ, не ги ли остай вече .... на колко оборот се вдигна там от 20лв. на 40 ? ....
                  още малко и ше дойде време за златарите мани ги тея българските тъпотиии

Коментар

• Днеска ще има ли подрипване

Коментар

• GLD се наема, а GDXJ забило нос, от близо седмица бая рахитично ми се чини.
                      Кой ли е правия ?
                      Аз залагам на младежта, по отдавна им знам буйния нрав, обикновено те водят за носа злото...та да видим

Гетофф, аз съм дори по напред от тебе с GILD.
                      Не че е нещо ново де, както вече споменах GILD >>>>>>>>>GLD

Коментар

• Колко ли още ще издържи Дания?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Еййййй, тва днеска европейците, които сме спестявали в злато а не в евро, с колко ли % сме забогатяли само за 1 ден? Е, не можем да се сравняваме с швейцарците от миналата седмица, но все пак си е пачка!
                          Аз съм 20 % напред от CHF и 9 % от златото от началото на годината. Верно, Трейските ми тъпчат на едно място с риск да падат, но на кой му пука за БФБ при такъв старт на годината...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            А за биткойна нещо ще кажеш ли?
                            Ами ще кажа, щом си рекъл.

Днес биткойна поскъпна спрямо еврото с над 10%, тоест два пъти повече отколкото златото поскъпна спрямо еврото!

Сега доволен ли си?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Еййййй, тва днеска европейците, които сме спестявали в злато а не в евро, с колко ли % сме забогатяли само за 1 ден? Е, не можем да се сравняваме с швейцарците от миналата седмица, но все пак си е пачка!
                              А за биткойна нещо ще кажеш ли?

Коментар

• Еййййй, тва днеска европейците, които сме спестявали в злато а не в евро, с колко ли % сме забогатяли само за 1 ден? Е, не можем да се сравняваме с швейцарците от миналата седмица, но все пак си е пачка!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X