IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Muller;1059764938]28 барела -1998 година точно преди дъното на златото.
    петрола по онова време е 9,50 долара за барел

Дали няма да видим бързо увеличение на златото, ако цена на 1 барел стигне 70$. Какво ти е мнението?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Кой чул добре преди 3 дена - намазал филийката. И още ще маже.
      Кой не - другия път дано да има обица на ухото като види че злото >28 барела
      28 барела -1998 година точно преди дъното на златото.
      петрола по онова време е 9,50 долара за барел
      и сега кое е подценено златото или петрола и и каква е реалната инфлация???
      и каква би била бъдещата при такова ядрено надпреварване в печатането на пари???
      Имаме и няккава форма на студена война между супер сили. Изтока трупа злато запада гледа да го бута на борсата с търговия на фючърси. Да не стане разделяне на пазара някой ден на физическо и хартиено

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
        М-зетката тайничко ликува
        Кой е М-зетката?
        Да не се споминал че не пише
        От толкова много вълнения

Коментар

• М-зетката тайничко ликува

Коментар

• гледам тука сте се разписали за моя чичо шикългрубера . е той не стана архитект ама аз станах , е той не завърши делото си ама аз ще го завърша . мухахаааааааааааааааааааааааааа

Коментар

Нали ни съветваше като стигне 1350 да продаваме? Стигна ли дотам, че нещо не го следя редовно? Да не намаза гащите от страх тогава?... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ей веднъж да се засечем с тебе ...скоро $ ще е 2лв, така че около 900-950$ унцията бих си помислил и аз.
                Но сега е добро време за късите - и злато и сребро....GDXJ не лъже
                Кой не - другия път дано да има обица на ухото като види че злото >28 барела

Коментар

• Ше му дръпам ушите

Коментар

• Продавам физическо Valcambi, пишете на лс

Коментар

• Някой да е купувал от valcambigold.com?

Коментар

Стига сме купували...ае да става 60 лв за грам да продадем малко
                        Аз масово купувах на 40 лв.
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Стига сме купували...ае да става 60 лв за грам да продадем малко

Коментар

Ей веднъж да се засечем с тебе ...скоро $ ще е 2лв, така че около 900-950$ унцията бих си помислил и аз.
                            е ама мене кво ме грее бе кастро като у Европа златото не пада ..... ) ама а дано ако кааш, че ше падне GDXJ на едно 15$ йска и си стискаме ръцете купуваме и welcome the new highs ......

Коментар

Дано си прав, че аз си продадох сребърните позиции и се надявам да си ги върна някъде към 16-те $. Просто тази сума съм я отделил за сребро и нищо друго, та в момента виси така в платформата . Иначе къси не търгувам никога, освен за хедж чат-пат. За мен печалбите от къси на каквото и да било са много по-трудни.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Чакам си го скромно.. на 60 лв грама

Коментар

Working...
                                X