Дали част от инвестициите в петрол не се прехвърлят в злато?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕ, вие какво искате? По 10% в левово изражение на всеки две седмици? Къде ще му се види края така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеПрогнози 2015 на ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank: Златото се завръща:
http://www.elana.net/bg/news/815/pro...zavrushta.html
23-01-2015 17:33:22
Златото поевтиня, заличавайки ръста си от последните три дни, след като анализатори на Goldman Sachs съобщиха, че ниската инфлация и по-високите лихви в САЩ ще повлекат цената на метала надолу през 2015 г. От Goldman редуцираха прогнозата си за 2016 г. и 2017 г. и сега очакват златото да се търгува средно съответно за около 1 089 и 1 050 долара за тройунция, според доклади в медиите. Спот цената на метала се понижи с 1.4% днес и достигна 1 284.34 долара за тройунция.
всеки си приказва какво ли не.така че каквото и да направите все няма да ви се получи
Коментар
-
Прогнози 2015
Прогнози 2015 на ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank: Златото се завръща:
http://www.elana.net/bg/news/815/pro...zavrushta.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеБа ли го..и аз му се чудя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеНякой знае ли какво стана, че падна златото рязко с 10$
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКакво те учудва? Купувай слуха и продавай новината. Злато и може би акции надолу с корективни движения, евро - нагоре. Само за кратко.hedging, че като се търгува на CME/ NYSE там получаваш долари .....
а ланеца слезне ли в евро пълним там няма как .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеНещо не ми харесва тая работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениекво па на тебе не ти аресва не знам, погледни XAU/EUR какъв прът е напрайл и лева е вързан с еврото не с долара, стига сте гледали тоя долар, той не ни късае нас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеНещо не ми харесва тая работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ,значи в автобиографичната му книга-"Моята борба" пише глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ,значи в автобиографичната му книга-"Моята борба" пише глупости
Коментар
Коментар