Първоначално изпратено от Vladi666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКитайската НГ започва на 19 февруари Пипбелов. Да не се окаже, че това е само началото
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВиди му се края на силния сезон на злото, индоджипситата изкупиха вече що им бе нужно за булките, сватбите вече почват, китайската НГ също свърши...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми заради Пипбелов. Да му оправи коефициента спрямо унция злато, че да застане най-сетне на правилната страна..
Mного слабо подобрението Гетоф, от над 28 едва на 26 сега, много слабо
Доста път има още докато се коригира към средното от 15 барела.
Късите ми при златото са наполовина на тези към олиото.
Дългите ми на олиото са 4.5 пъти повече отколкото тези на жлътото.
Оставам си РМ мечок
Виж ако среброто пробие с обем ма200 и GDXJ полудее - ще си помисля, засега се провалят.
Види му се края на силния сезон на злото, индоджипситата изкупиха вече що им бе нужно за булките, сватбите вече почват, китайската НГ също свърши...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеГледам че златото пак се върна това кеото загуби вчера.
А колко плана ми обърка, чак не е истина....
Само петролът не разбрах защо така се качи ?
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеГледам че златото пак се върна това кеото загуби вчера.
А колко плана ми обърка, чак не е истина....
Само петролът не разбрах защо така се качи ?
Успех на всички
При тази хипотеза логично е през повечето време да е в горната част на диапазона. Другото е безсмислена загуба за тези които вадят евтин петрол.
Да го държат под 45 за да докарат скъпите производители до загуба дори заради дейност (т.е. преди разходи от инвестиции и проучване) си е чиста злоба и излишна загуба на профит.
Златото е друга бира. Чудя се дали да не си купя едно търкалце и да видя какво му харесват.Last edited by Tkilata; 31.01.2015, 00:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКой купил купил..
Коментар
-
[QUOTE=sssaaa;1059765118]Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение28 барела -1998 година точно преди дъното на златото.
петрола по онова време е 9,50 долара за барел
Дали няма да видим бързо увеличение на златото, ако цена на 1 барел стигне 70$. Какво ти е мнението?
Коментар
Коментар