Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Разбирам те
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтранно. Какви ли други причини може да има човек за да купува физическо инвестиционно злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеКолега, засягаш много важни въпроси. Аз също смятам, че ако тръгнеше сериозен и приемлив като форма и тон разговор, щяхме да стигнем задължително и до твоите тези.
Това е поредният ми несполучлив опит да се разговаря.
Следващият ще е след месеци, години или никога.
Дори и най-деликатно изразеното лично мение става повод, щото нечии очи да се напълнят с кръв и нервно да се рие земята в готовност за решителна атака.
Предлагам ти да не продължаваш и ти, щото примерно виждам дума като "безумен", а това не вещае нищо добро. Тук има хора, които бранят златото повече от майките си.
Миналият път така ме емнаха, че трябваше да викам кака Амстердам да ме отървава
Поздрави
тряя да ти кажа, че като си купих за сефте златни стинки Maple Leaf за пръв път усещаш, че държиш пари да му се невиди - лудница
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеСветът е бил еднакъв и еднообразен и ще си остане такъв. Винаги е бил управляван от страх и алчност и никога няма да се промени.Технологиите му дават различна окраска но сърцевината му ядрото му винаги ще бъде едно и също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеА. Света е толкова много по различен и ще ства още по различен.
Та такива ми ти работиТехнологиите му дават различна окраска но сърцевината му ядрото му винаги ще бъде едно и също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтранно. Какви ли други причини може да има човек за да купува физическо инвестиционно злато?
"...Древните смятали, че, приемайки злато, човек започва да прилича на него – той става благороден, красив, устойчив към външни влияния. ...."
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеТук има хора, които бранят златото повече от майките си.
Поздрави
Нали.
То и аз затуй се кефя да ги бъзикам отвреме навреме.
Страхотни талибанчета са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз купувам от години злато само физическо. Но не по причините които имаш ти.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
По прочети
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНо имаш злато, нали? Или послъга?!... Като те чета как риташ срещу златото май златото което имаш се изчерпва с венчалния ти пръстен?
Не съм против златото. Аз купувам от години злато само физическо. Но не по причините които имаш ти.
Всичко друго съм го казал вече не искам да се повтарям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗащото съм паразит.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
За твое успокоение
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ, защо трябва да си по-зле от мен? Нали твърдиш, че имаш и злато и пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИли твоята утеха е че не ти ще бъдеш по добре а може би аз малко по зле?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Аз съм се подготвил....
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТочно така... ето затова златото ще тури край на паразитите и човечеството ще дръпне бързо напред. Златото за паразитите е като Рейда за хлебарките.
В такъв случай тези, които не можете нищо друго да правите освен пари трябва да се подготвите за съвсем близкото бъдеще... хаха
https://www.youtube.com/watch?v=VOapLkmhYG4
Интересно е ти на какво се надяваш? Като дойде златото....
Или твоята утеха е че не ти ще бъдеш по добре а може би аз малко по зле?
Коментар
-
Аз...
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеКолега, засягаш много важни въпроси. Аз също смятам, че ако тръгнеше сериозен и приемлив като форма и тон разговор, щяхме да стигнем задължително и до твоите тези.
Това е поредният ми несполучлив опит да се разговаря.
Следващият ще е след месеци, години или никога.
Дори и най-деликатно изразеното лично мение става повод, щото нечии очи да се напълнят с кръв и нервно да се рие земята в готовност за решителна атака.
Предлагам ти да не продължаваш и ти, щото примерно виждам дума като "безумен", а това не вещае нищо добро. Тук има хора, които бранят златото повече от майките си.
Поздрави))) Забавлявам се. Няма как някой да ме изкара от нерви лесно. Освен това смятам че всеки може би се замисля леко върху нещата които чете независимо дали защитава противоположна теза. Мисля че всичко което се казва е полезно. Дали има смисъл? Никой не знае...но е приятно да срещаш от време на време мислещи хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТочно така...затова едни са инжинери и т.н а другите паразити прехвърлящи едни пари насам натам.
Кой каквото може това прави.
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНякой все пак треябва да прави пари до като другите са заети да работят.
https://www.youtube.com/watch?v=VOapLkmhYG4Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар