IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    да .. засега и мене ме успокоява, че тия са откровено луди всичките... щях да съм загрижен ако сред тях имаше и хора с акъл.

при всички положения глобализацията няма да доведе до нищо добро за малките хора като нас.. след всяка поредна криза дебитните карти и депозитите ще отстъпват за сметка на кредитните карти и кредитите....ама това не е точно тема за златото.

А, това вече го живеем. Нямаш ли добра кредитна история си мъртъв за света. Един познат в ЮК вика - не навсякъде можеш да плащаш кеш, не можеш да си купиш бизнес с готови пари - всичко иска кредитна история. Пък ти си имай депозити и пари в джоба.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Що стъпвам - само дето в дворовете няма домати и картофи и не бродят овце и кокошки а има люлки, басейни, някое друго барбекю и детски играчки.
      Бах мааму истински инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
        Няма нужда да идвам, местните мангали ще са те изяли отдавна барабар със стоката.
        Иначе и аз си имам и двор и градина поддържам, но това си е просто едно доста скъпо хоби. Нищо повече.
        Бобчо дете мило и наивно вярвай си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Как тогава ще изчезне храната от магазините? Иначе ако това стане решението е просто- яде се всичко, което става за ядене.
          Ми попитай майка си и баща си те знаят.Отиваш на магазина той отворен вътре няма нищо освен една щайга с няколко развалени дребни картофи.Почваш да се молиш на продавачката а тя безпомощно вдига рамене и ти казва и за мен няма и аз съм гладна.И така магазин след магазин.После си на женския пазар а там няколко мангали и няколко бабки ти искат апартамента за кило боб.....Запомни хубаво какво съм ти написал щото това е бъдещето

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Боби ти какво ще направиш като затворят магазините и три дена не намираш нищо за ядене?Ще дойдеш да ме набиеш ли?И да вземеш моето?Ако така си представяш нещата много бъркаш.Много ми е интересно какво ще направиш.Когато Луканов раздаваше купони и софиянци гладуваха не се намериха смелчаци да дойдат да ми вземат прасето телето и пуйките.
            Няма нужда да идвам, местните мангали ще са те изяли отдавна барабар със стоката.
            Иначе и аз си имам и двор и градина поддържам, но това си е просто едно доста скъпо хоби. Нищо повече.

Коментар

За твоите инвестиции знаем.Те са само тука във форума.А това за селските къщи с дворове дето ги имаш ама не си стъпвал от 10 години ме разсмива искрено..Не ми е ясно защо лъжеш само.Много пъти съм ти обяснявал че за да лъжеш се изисква интелект а е очевидно че такъв нямаш
              Що стъпвам - само дето в дворовете няма домати и картофи и не бродят овце и кокошки а има люлки, басейни, някое друго барбекю и детски играчки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Точно така. А в България с тази демографска картина и геополитическите изменения на границите ни, няма как положението да става по-стабилно.
                Положението ще стане даже много насрано, ако това което предложи Оланд не стане факт скоро. Ако искаме да има обединена Европа, то тя трябва да има общо правителство и общи политики дали са те фискални, военни или образователни.

Коментар

Много са забавни. Като почнат нещо да ме напрягат пазарите и си пускам някоя серия от това и ведннага ми минава. Има си някакви хора чакат края на света и всичките от тях не са уред. Което е доста успокоително
                  да .. засега и мене ме успокоява, че тия са откровено луди всичките... щях да съм загрижен ако сред тях имаше и хора с акъл.

при всички положения глобализацията няма да доведе до нищо добро за малките хора като нас.. след всяка поредна криза дебитните карти и депозитите ще отстъпват за сметка на кредитните карти и кредитите....ама това не е точно тема за златото.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Как тогава ще изчезне храната от магазините? Иначе ако това стане решението е просто- яде се всичко, което става за ядене.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      За това не си прав...
                      Равновесния разби рублата, след това йоана, помете еврака и сега си клати краката на бахамските палмови сенки.....

пп И люпи печени български семки ....
                      И две циганки резачки му правят вятър

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Това пък защо- ще прибереш на склад у ваше село цялата храна на света?
                        Нищо няма да прибирам.

Коментар

Бате Пешо - много си зле - и аз като почти всички българи имам няколко селски къщи с дворове + още не знам си колко декари земя - даже не ги знам колко. Ама това по никакъв начин не ми променя мнението, че това не е никаква инвестиция.
                          За твоите инвестиции знаем.Те са само тука във форума.А това за селските къщи с дворове дето ги имаш ама не си стъпвал от 10 години ме разсмива искрено..Не ми е ясно защо лъжеш само.Много пъти съм ти обяснявал че за да лъжеш се изисква интелект а е очевидно че такъв нямаш

Коментар

Боби ти какво ще направиш като затворят магазините и три дена не намираш нищо за ядене?Ще дойдеш да ме набиеш ли?И да вземеш моето?Ако така си представяш нещата много бъркаш.Много ми е интересно какво ще направиш.Когато Луканов раздаваше купони и софиянци гладуваха не се намериха смелчаци да дойдат да ми вземат прасето телето и пуйките.
                            Това пък защо- ще прибереш на склад у ваше село цялата храна на света?

Коментар

Берти гладните мангали нема да шукнат.Щото знаят какво могат земеделците.За нула време и преди да дойде жандармерията те ще са в един друг свят.А и не ми се вярва жандармите да се оправят с нас....Но да оставим мангалите ти какво ще ядеш и другите велики инвеститори.Не слушай равновестко той плаща 20 кинта ток и няма парно.При такива събития той ще мине на директно хранене от Слънцето
                              За това не си прав...
                              Равновесния разби рублата, след това йоана, помете еврака и сега си клати краката на бахамските палмови сенки.....

пп И люпи печени български семки ....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Е да, при такъв апокалипсис единствената валута която има значение е лоялна армия. Ама такива като Бат Пешо не го проумяват, не схващат че селската идилия е възможна само в едно сравнително стабилно и заможно общество.

Коментар

Working...
                                X