IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
    ... селската идилия е възможна само в едно сравнително стабилно и заможно общество.

Точно така. А в България с тази демографска картина и геополитическите изменения на границите ни, няма как положението да става по-стабилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Берти гладните мангали нема да шукнат.Щото знаят какво могат земеделците.За нула време и преди да дойде жандармерията те ще са в един друг свят.А и не ми се вярва жандармите да се оправят с нас....Но да оставим мангалите ти какво ще ядеш и другите велики инвеститори.Не слушай равновестко той плаща 20 кинта ток и няма парно.При такива събития той ще мине на директно хранене от Слънцето
      Бате Пешо - много си зле - и аз като почти всички българи имам няколко селски къщи с дворове + още не знам си колко декари земя - даже не ги знам колко. Ама това по никакъв начин не ми променя мнението, че това не е никаква инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        Към кое село? Младите със смартфона ли ще копат? Няма такова приложение за копане на нивата. Живота върви да се хранят хората с хранителни добавки и всякаква химия, но не и към селото! Да един ден ще е лукс да имаш собствено ранчо, но то и сега си е лукс. Има много къщи за продан, но не е само в покупката, искат се умения, искат се инструменти и машини, иска се търпение, и най-важното се иска Божията благословия, защото "Началника" като прати едно бедствие и ще настане глад.
        Ти знаеш ли какво е да ти хване гъзо паяжина?Не подценявай глада и студа.И да знаеш те са велики учители.Иначе за Божията благословия съм съгласен с теб.А за младите не мисли.Тамън ще разберат че смартфона не става за ядене.А великите инвеститори ще видят колко струват гугъл майкрософт и фейсбук

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          Е има някаква логика и в тяхната лудост, ако наистина има някакъв апокалипсис, ще живеят около седмица повече от нас.
          Страхливия умира хиляди пъти, смелия само веднъж Тези си прецакват тотално живота, с основна цел да се защитят от нещо си. Без никаква гаранция нито че ще успеят, нито пък че изобщо ще се случи. Изобщо тотално им хлопа главата. А на пазарите също е пълно с такива хора. И само внасят смут и паника като навсякъде си разнасят страховете

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            да не дава господ да се случва подобна драма....че ако се случи гладните мангали ще те изядат барабар с продукцията....

гледал ли си по нешанъл джиографик има един дето чакат края на света, но те са тежко въоръжени, крепости, ровове...трупат запаси... хората цяло риалити направиха, за да покажат, че има и такива дуумъри.
            Берти гладните мангали нема да шукнат.Щото знаят какво могат земеделците.За нула време и преди да дойде жандармерията те ще са в един друг свят.А и не ми се вярва жандармите да се оправят с нас....Но да оставим мангалите ти какво ще ядеш и другите велики инвеститори.Не слушай равновестко той плаща 20 кинта ток и няма парно.При такива събития той ще мине на директно хранене от Слънцето

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Много са забавни. Като почнат нещо да ме напрягат пазарите и си пускам някоя серия от това и ведннага ми минава. Има си някакви хора чакат края на света и всичките от тях не са уред. Което е доста успокоително
              Е има някаква логика и в тяхната лудост, ако наистина има някакъв апокалипсис, ще живеят около седмица повече от нас.

Коментар

да не дава господ да се случва подобна драма....че ако се случи гладните мангали ще те изядат барабар с продукцията....

гледал ли си по нешанъл джиографик има един дето чакат края на света, но те са тежко въоръжени, крепости, ровове...трупат запаси... хората цяло риалити направиха, за да покажат, че има и такива дуумъри.
                Е да, при такъв апокалипсис единствената валута която има значение е лоялна армия. Ама такива като Бат Пешо не го проумяват, не схващат че селската идилия е възможна само в едно сравнително стабилно и заможно общество.

Коментар

Много са забавни. Като почнат нещо да ме напрягат пазарите и си пускам някоя серия от това и ведннага ми минава. Има си някакви хора чакат края на света и всичките от тях не са уред. Което е доста успокоително

Коментар

До 10 максимум 12 години ще не драма а разпад тотален разпад.Тази финансова система отива у киреча.Не знам каква ще е новата ма тая си отива.Богат ще бъде тоя който има какво да яде.Ние може да си свиркаме и щтракаме с пръсти но най доброто предстои.Пътя е назад към селото

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• не обичам залитанията в крайностите, но като се замисли човек положението не е розово. Непрестанно нарастващо население, изчерпване на ресурсите, повишаване на замърсяването и температурите, прогресивно обедняване на бедната и средната класи. В един момент когато всички земи, пари, чисти водни запаси и ресурси отидат в 10 или 100'000 души какво ще стане от там нататък според теб?

Коментар

• При такъв апокалипсис, най-пострадали ще бъдат собствениците на земя - няма да им оставят такъв ценен актив.

Коментар

До 10 максимум 12 години ще не драма а разпад тотален разпад.Тази финансова система отива у киреча.Не знам каква ще е новата ма тая си отива.Богат ще бъде тоя който има какво да яде.Ние може да си свиркаме и щтракаме с пръсти но най доброто предстои.Пътя е назад към селото
                          Приличаш на ония симпатяги дето ходят голи и боси по улиците и крещят "КРАЯ Е БЛИЗКО". Тея освен, че са бедни и леко изперкали - друго не мога да кажа за тях. Ходи си на село и копай домати, може и един бункер да си направиш - много такива луди се завъдихте напоследък.
                          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                            Какво направиха за пореден път тези Хамериканци, че падна с 2%
                            2% за станалите по-късно. До 1073 гледам са думкали стопчета

Коментар

Към кое село? Младите със смартфона ли ще копат? Няма такова приложение за копане на нивата. Живота върви да се хранят хората с хранителни добавки и всякаква химия, но не и към селото! Да един ден ще е лукс да имаш собствено ранчо, но то и сега си е лукс. Има много къщи за продан, но не е само в покупката, искат се умения, искат се инструменти и машини, иска се търпение, и най-важното се иска Божията благословия, защото "Началника" като прати едно бедствие и ще настане глад.

Коментар

• Май вече бягат от safe heaven, ако гледаме златото. Какво мислите за другите убежища - швейцарски франк, щатски облигации и т.н.?

Коментар

Working...
                                X