IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    Аа може да е диктатура кат в Северна Корея де да ги знам ..... Ама кат гледам малко ладно ще да е щото ако обикалят веднъж на 3600г. то тва е на баба си у пантофите .... и как кърпат атмосферата със злато е тва е наистина ебаси Х ...
    Мани това е на 100 годишна времева графика.
    Кажи сега ако утре ако в Шанхай паднат с още 8%, какво ще стане със златото.
    Спред мен ще възникне остра нужда от юани.
    И не само, че златото няма да расте, ами може и да падне.
    Ти как мислиш?

Коментар

• Язе па гледах един документален филм, къде показааха, как сме ги изгонили тия пущиняци рептилите, дето ни крадеа златото.
      "пиндоси върсъс елиъни" май се казваше.
      Мамата им разгони оня кравар....ъъъ джеймс бонд де.
      помагааа му на Хан Соло дедо му и оня засуканата мед сестра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Ей напипа спорния момент от раз.
        Не знам брат.
        Вероятно въпреки по-лошата атмосфера, там е по-добре и предпочитат да са си там.
        Може би купонът е по-як.
        Затова залагай на технологии и биотехнологии (щото пътят до там сигурно е дълъг).
        И стягай багажа.
        Аа може да е диктатура кат в Северна Корея де да ги знам ..... Ама кат гледам малко ладно ще да е щото ако обикалят веднъж на 3600г. то тва е на баба си у пантофите .... и как кърпат атмосферата със злато е тва е наистина ебаси Х ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          @Текила и аз съм ги гледал и чел тея, ама чудно след като имат проблем там и им тряя злато що не ни погостуват тука ниe все още нямаме проблем с атмосферата, я глей колко бежанци приехме та едни Нибирувци ли ше ни се опънат ?..... тъкмо ше обяснят на Мотовилката предназначението на златото ......
          Ей напипа спорния момент от раз.
          Не знам брат.
          Вероятно въпреки по-лошата атмосфера, там е по-добре и предпочитат да са си там.
          Може би купонът е по-як.
          Затова залагай на технологии и биотехнологии (щото пътят до там сигурно е дълъг).
          И стягай багажа.

Коментар

• @Текила и аз съм ги гледал и чел тея, ама чудно след като имат проблем там и им тряя злато що не ни погостуват тука ниe все още нямаме проблем с атмосферата, я глей колко бежанци приехме та едни Нибирувци ли ше ни се опънат ?..... тъкмо ше обяснят на Мотовилката предназначението на златото ......

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Учителю, ти ли си?
              Цъ.
              Но си е по-друго да знаеш, че някой има нужда от нещо.
              Особено ако го търгуваш.
              Иначе ти остава вярата само в техническия анализ.

Коментар

Няма страшно. Ако човечеството рязко намалее (което докато сме по темата ще значи, че ще намалеят и хората, които копаят злато), Аннунаките и рептилоидите ще дойдат и ще направят още хора (за да копаят злато).
                Аз това го разбрах тези дни. Че цивилизацията ни е създадена преди повече от 400 хил години от рептилоиди от далечна планета. Те имали проблем с атмосферата си там и начина да върнат контрола върху нея бил чрез злато.
                След като открили злато на земята, нейде в Южна Африка превърнали маймуните в хора и ги пуснали в мините. Леели го някъде в Месопотамия. Вероятно са твърде заети и затова се наложило да ни организират така, че сами да свършим работата.
                От тогава насам хората добиват и събират злато, след това правителставата им на определени периоди го конфискуват. След това идва 7-ми американски флот или МВФ и го прибира във Форт Нокс или Банк оф Ингланд. От там пътят е ясен. Планетата Нибура или както се казва там.
                Ае Текила тя планетата се казва Нибиру, ама малко ми се струва, че тревата е силна и ше си взема от твойта ...... не че няма извънземни, със сигурност някъде има, но кат дойдат и ги видя, че взимат злато чак тогава ше повервам и ше ги перна през ръцете ше ги прата за долари .....
                Last edited by michaelis12; 27.07.2015, 14:15.

Коментар

Няма страшно. Ако човечеството рязко намалее (което докато сме по темата ще значи, че ще намалеят и хората, които копаят злато), Аннунаките и рептилоидите ще дойдат и ще направят още хора (за да копаят злато).
                  Аз това го разбрах тези дни. Че цивилизацията ни е създадена преди повече от 400 хил години от рептилоиди от далечна планета. Те имали проблем с атмосферата си там и начина да върнат контрола върху нея бил чрез злато.
                  След като открили злато на земята, нейде в Южна Африка превърнали маймуните в хора и ги пуснали в мините. Леели го някъде в Месопотамия. Вероятно са твърде заети и затова се наложило да ни организират така, че сами да свършим работата.
                  От тогава насам хората добиват и събират злато, след това правителставата им на определени периоди го конфискуват. След това идва 7-ми американски флот или МВФ и го прибира във Форт Нокс или Банк оф Ингланд. От там пътят е ясен. Планетата Нибура или както се казва там.
                  Учителю, ти ли си?

Коментар

• Няма страшно. Ако човечеството рязко намалее (което докато сме по темата ще значи, че ще намалеят и хората, които копаят злато), Аннунаките и рептилоидите ще дойдат и ще направят още хора (за да копаят злато).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      За DOW не съм сигурен, че е балон, но ето този балон, предстои да гръмне със сигурност:
                      не е лъжа брате, ше си купим май билети за вечните ловни полета как е тръгнало .....

Коментар

• За DOW не съм сигурен, че е балон, но ето този балон, предстои да гръмне със сигурност:
                        Attached Files

Коментар

• Не го свърта на едно место

Коментар

• И според мен ДАУ е балон, но за съжаление може да се надуе до над 30 000 преди да реши да се спука.
                            И тогава ще настъпят едни "весели" времена ....
                            ..

Коментар

• Монетов - нали обемът на икономиката нараства - а и самата и същност се променя драстически, 1900 година са се фабрикували парни локомотиви, сега компютри и баси мобите - освен това знаеш ли какво е можело да си купиш с едно зелено преди 115 години и какво можеш да си купиш сега - откъм елементарни ежедневни неща? Откак печатат книжни пари, има инфлация - даже Марк Твен в автобиографията се оплаква колко поскъпнали кокенцата, маслото и компирите откак е бил дете...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• я да кажат тука специалистите по балоните това чудо тука балон ли е .....

http://stockcharts.com/freecharts/hi...etindexes.html

Dow Jones Industrial Average - 1900-Present

Коментар

Working...
                                X