Физическо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Какво правите пичове,копате ли,заравяте ли?
Още малко и аз ще вляза.
От няколко години не съм пипвал жълтото,че много ме опари лудото,5цифрен акаунт занулих,като се беше побъркало покрай дебта на ония зад локвата,ако помните де.
Сега мисля да си му го върна,тъпканоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМайкъле фундаментално нещата стоят така.
Една трета от златарите трябва да фалират.
Още една трета друг от конкуренцията да ги погълне. (Тук не знам как ще стане, щото те нямат кредитни карти).
И година след като свърши това (понеже те докато са във фалит ще продължат да копаят дяволите) ще стане работата за плаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИнтересно беше. Някаква формация двойно дъно на часова.
След това 3 бара да си определите наклона на излитане
и така
страшни сте
Сега ми кажи честно. Продаде ли на затваряне?
Коментар
-
Майкъле фундаментално нещата стоят така.
Една трета от златарите трябва да фалират.
Още една трета друг от конкуренцията да ги погълне. (Тук не знам как ще стане, щото те нямат кредитни карти).
И година след като свърши това (понеже те докато са във фалит ще продължат да копаят дяволите) ще стане работата за плаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМи да могат орицата да скъсят от по-добри нива
П.П.Не е препоръка
Аз вас не моа да ви разберем, нещо ходи 5 години на доле и вие разпраате, че "било балон". Акциите ходат 7-8 години на горе не не били балони и продължавате да купувате ....
Само ми кай, нормални ли сте ???Last edited by michaelis12; 25.07.2015, 00:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение@Текило скива ли непотребната ламарина за 1-2h къв чеп напрай ... на всички къси майстори .......
След това 3 бара да си определите наклона на излитане
и така
страшни сте
Сега ми кажи честно. Продаде ли на затваряне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение@Текило скива ли непотребната ламарина за 1-2h къв чеп напрай ... на всички къси майстори .......
П.П.Не е препоръкаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМайкъл, майтапа настрана
ама дай да фалираме няколко златара, и то не като ония дребосъци от Невада, а нещо поне средна ръка;
Че то това криза ли е сега? Те още са даже на печалба няколко минъора.
Са може да не ходи до 800 веднага, ама по-добре да ходи, че иначе ще се влачат 3-4 години?
Не мислиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениешапка с тея прогнози ще замола и ти кат мотовилката 200$, 500$ стига вече ......разтоварвали да хвърлят ги вече чувалите през терасите там у Манхатъна ..... тц тц тц тц ......
Вие с мотовилката не разбирате един мнооо важен фОндамент заеби графиките, те тъй или иначе са няма да излязат, ама некой който е копал злата за хиледарка в мините и изведннъж идват и му заявяват "От днеска от хилка ше ти я вдигнеме на 500стин щото падна златото" и тоя ше кае добре нема проблеми ..... ама ше си го копате сами ...
ама дай да фалираме няколко златара, и то не като ония дребосъци от Невада, а нещо поне средна ръка;
Че то това криза ли е сега? Те още са даже на печалба няколко минъора.
Са може да не ходи до 800 веднага, ама по-добре да ходи, че иначе ще се влачат 3-4 години?
Не мислиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВ момента има отново много добра възможност отново за арбитраж с платината на спот или с фючърси, но проблема е, че при подобни сделки се затварят много пари - 2 пъти повече отколкото само с единия продукт и човек не трябва да влиза в други сделки освен ако не рискува големи части от акаунтите си. Ставаше и с опции подобен арбитраж, но в момента не, защото са силно волатилни и двата метала, но по принцип подобен вид сделки са доста безрискови и се чудя дали да не изляза от еврата където изядох шамар преди няколко дни за да вляза пак на това.
$ 570 е вариант 2 и мисля, че към $ 825 пазарът поне ще коригира, защото много фондове и спекуланти ще разтоварят късите си позиции.разтоварвали да хвърлят ги вече чувалите през терасите там у Манхатъна ..... тц тц тц тц ......
Вие с мотовилката не разбирате един мнооо важен фОндамент заеби графиките, те тъй или иначе са няма да излязат, ама некой който е копал злата за хиледарка в мините и изведннъж идват и му заявяват "От днеска от хилка ше ти я вдигнеме на 500стин щото падна златото" и тоя ше кае добре нема проблеми ..... ама ше си го копате сами ...
Коментар
Коментар