IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    не бе аз тука това го виждам редовно, та ТАТО мато оня Мотовилката и останалата рая, а кат ходат в магазина в долари ли плащат не ги знам .....
    Всеки смята 2000$ било ше стане 500$ мене кво ме боли шишарката, като аз неам нишо общо с $ освен на борсата но аз тъй или иначе не плащам нищо с тях, след превода пристига евро в банката не пристигат $
    Тези на пръв поглед прости неща, немогат да ги разберат точно хора, които имат претенция, че печелят със своята компетенция....
    Що пък да не падне златото на 500$?? Ама тогава EURUSD няма да е 1.10, а ще е между 0.5 до 0.6

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
      Остави ги тези златомразци!
      Те им плащат в $, съответно печелят в $ и затова всичко приемат в $.

Надявам се разбирате сарказма ми?
      не бе аз тука това го виждам редовно, та ТАТО мато оня Мотовилката и останалата рая, а кат ходат в магазина в долари ли плащат не ги знам .....
      Всеки смята 2000$ било ше стане 500$ мене кво ме боли шишарката, като аз неам нишо общо с $ освен на борсата но аз тъй или иначе не плащам нищо с тях, след превода пристига евро в банката не пристигат $

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        я му погледни цената в евро или в лева и пак ела тука ...

max - 1386€ / 2702,7 лв.
        min - 857€

max drowdown - 529€

current - 989€ / 1928,55 лв. 774,15 кинта "чиста загуба"

и къде е толкоз драмата не разбирам аз ?!?
        Остави ги тези златомразци!
        Те им плащат в $, съответно печелят в $ и затова всичко приемат в $.

Надявам се разбирате сарказма ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          Не купувайте братя....... ама не слушат който купил 2011 на 1900$ и се набутал като нашия приятел така наречения Forex Master майстор на грешните инвестиционни съвети
          на 900$ майстора ке каже продавайте сигурно
          я му погледни цената в евро или в лева и пак ела тука ...

max - 1386€ / 2702,7 лв.
          min - 857€

max drowdown - 529€

current - 989€ / 1928,55 лв. 774,15 кинта "чиста загуба"

и къде е толкоз драмата не разбирам аз ?!?
          Last edited by michaelis12; 28.07.2015, 15:08.

Коментар

• Не купувайте братя....... ама не слушат който купил 2011 на 1900$ и се набутал като нашия приятел така наречения Forex Master майстор на грешните инвестиционни съвети
            на 900$ майстора ке каже продавайте сигурно
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Малко по малко ще си върне нивата от 1,2000
              http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• И швейцарският франк започна да пада стремглаво, както си мислех е вързан със златото и навярно затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                  Кога ли ще хвръкне на горе...още малко сбира сила за голеемия отскок
                  .......в бездната?

Коментар

• Кога ли ще хвръкне на горе...още малко сбира сила за голеемия отскок

Коментар

• Интересни движения прави днес

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        При мен в момента е 1/2 късо зло чрез DZZ, близо 1/3 GGN, останалото GDXJ и малко платина.
                        Доскоро бях на 2/3 къс на РМ, ама реших да затворя профита от късото сребро, аче под 15$ не ми се рискува, не че няма шанс и 10$ да видим...
                        Междувременно всякакви 20-30% временни ралита на минъори се кешират....а близо 5% дивиденти си текат. Те така.
                        Физическо не ме интересува изобщо.
                        При тая огромна ножица с хартиеното де се търгува като за 300-400$ злато - много бой го чака още последното...

http://pricedingold.com/gold-stocks/
                        Кастро чети коментарите на ората отдоле .... недей и ти кат Моторесте ..... че много ше се набутат в златния капан еле па Форт Нокс .....

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          През какво го играете? Физическо,GDX,GDXJ,GLD, друго?
                          При мен в момента е 1/2 късо зло чрез DZZ, близо 1/3 GGN, останалото GDXJ и малко платина.
                          Доскоро бях на 2/3 къс на РМ, ама реших да затворя профита от късото сребро, аче под 15$ не ми се рискува, не че няма шанс и 10$ да видим...
                          Междувременно всякакви 20-30% временни ралита на минъори се кешират....а близо 5% дивиденти си текат. Те така.
                          Физическо не ме интересува изобщо.
                          При тая огромна ножица с хартиеното де се търгува като за 300-400$ злато - много бой го чака още последното...

http://pricedingold.com/gold-stocks/

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            А какъв ще е проблема ако стане така? Да не би да се е свършила хартията и мастилото по света?
                            Ти по тази логика ли отигра златото през QE3 и количествените улеснения в Япония и Европа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                              Спред мен ще възникне остра нужда от юани.
                              А какъв ще е проблема ако стане така? Да не би да се е свършила хартията и мастилото по света?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Мани това е на 100 годишна времева графика.
                                Кажи сега ако утре ако в Шанхай паднат с още 8%, какво ще стане със златото.
                                Спред мен ще възникне остра нужда от юани.
                                И не само, че златото няма да расте, ами може и да падне.
                                Ти как мислиш?
                                нищо никъде нема да пада, зарежи ги тука кво дрънкат и кви статии пускат особено па тея олигофрени Goldman Sachs ..... просто искат златото на немците дет го разпродадоха на дебело да си го вземат обратно на тънко .....

Коментар

Working...
                                X