If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Индия, семейство дето няма злато, не ги смятат за хора.
Е, как пък те си съхраняват златото толкова векове и не се боят от кражби.
Рупията пада иначе със 8-15% годишно, пенсии няма, само частните болници работят ефективно, всяко правителство краде за световно, е за това там е половината от световното налично физическо злато.
Е, как аферим, те си съхраняват сигурно златото, а някои тука, 10-20 монети не могат да скрият на сигурно място???
Излиза, че тука се краде повече отколкото в Индия
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Сега е най-подходящ момента за физическа покупка на този мега актив.
Все още ме е яд, че купих единия път (преди около 2г.) само няколко унциии на 1866лв за унция.
Все пак тайничко се надявам пак да падне до близки до тези нива, че да поправя грешката си и влезна от ряз с нови 20% от кеша, като "застраховка" за следващите 10-20г., че аман от тия печатници.
Предпочитам да си купя миньори, щото ми е скъпо съхранението на жълтото
Ако уцелиш момента (което важи и за самото злато и за всичко останало) профита е по-добър + дивиденти ...
Имам предвид ако си лонг за години напред ...
не то и аз съм привърженик на GDX и GDXJ ама стотинката си е стотинка, там е съвсем друга работата .... е са съхраниението все 5/10 стинки може да ги завреш някъде ти няма да купуваш половин тон я ... и без тва нема ти го доставят както пише оня в статията
Не знам при това предлагане на хартия-пари 1000 е трудно пробиваема литва. Дали и защо златото е на тези нива...според мен все още липсва сериозно търсене, а и повечето играчи имат рисков апетит и се надяват на по бързи и лесни печалби в близък план от акциите.
ае някой път не мога да повервам батко, все едно сте доставчици там от златните трезори ..... Какво ви разбира гагата какво е предлагането и търсенето като не виждате кво се случва зад вратите на трезора и кво излиза от там, ако въобще има нещо вътре. Гледате някви новини, глупости на квадратура, нито някой някъде е видял някой транспорт нещо това онова кой кво що... то между другото кой ше ти публикува, че транспортира 100 тона злато .
Що за риби плитководни сте не знам
Не знам при това предлагане на хартия-пари 1000 е трудно пробиваема литва. Дали и защо златото е на тези нива...според мен все още липсва сериозно търсене, а и повечето играчи имат рисков апетит и се надяват на по бързи и лесни печалби в близък план от акциите.
аз нямам проблеми да падне, имам си вече от преди това, ако падне в евра се купува, кво ми дреме ... ти кога купуваш, като се вдигне вече ??
Предпочитам да си купя миньори, щото ми е скъпо съхранението на жълтото
Ако уцелиш момента (което важи и за самото злато и за всичко останало) профита е по-добър + дивиденти ...
Имам предвид ако си лонг за години напред ...
My baseline is they [the Chinese] have been buying and the Indian have been buying in enormous quantities. It’s virtually impossible to get physical gold in London to ship to those countries. We get permanent requests from Russia, would we please sell our physical gold to India and China. Because there is no physical, only endless promises. And I really worry that the market, that paper market, could be stamped on and people will say “sorry we’ll have a financial close out”, and it’s all over.
...........................
Малко съм предубеден към подобни „вербални интервенции“.
Според мен това е последния защитен вал преди 1000 …
Дивергенции, ала бала, не знам, ама вече 2 годин по познавам за злото и среброто от тебе...
Общо взето нищо не познавате, а само си чешите езиците. Точно от 2 години насам златото е абсолютна нитка в еврово/левово изражение. Колкото е поскъпнал доларът в унции злато, толкова е поевтиняло златото измерено в долари.
My baseline is they [the Chinese] have been buying and the Indian have been buying in enormous quantities. It’s virtually impossible to get physical gold in London to ship to those countries. We get permanent requests from Russia, would we please sell our physical gold to India and China. Because there is no physical, only endless promises. And I really worry that the market, that paper market, could be stamped on and people will say “sorry we’ll have a financial close out”, and it’s all over.
...........................
Всякакви новини чета тези дни и все трябва златото да се качва.
А то какво става , чакаме да видим дали ще падне под 1100 долара за тр.унция и дори за под 1000 долара почнаха пак да излзиат анализи.
Луда работа.
Дано има някакво голямо раздвижване покрай ФЕД.
Успех на всички
Коментар