IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Какво ще стане със златото, ако се сбъднат опасенията на Шойбле?
    А така! Шах-шех,две пешки метър,валат....И кво според теб ше стане,Дилко?! Ми "нищо".Това отдолу топли и едните,и другите дето са се самоопределили,но бъдещето е само за Едните.

https://www.youtube.com/watch?t=3&v=kJDwtzc55WM
    Last edited by SPART; 11.09.2015, 23:33.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Просто всички чакат пробив на 1000. Сигурен е почти на 100%, но после никой не знае накъде ...
      Голамо чакане - баси - тоя пробив на 1000 кинта е нещо като комунизъмът - милиони го чакат, а той все не пъква.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Шойбле предупреди за ценови балон на финансовите пазари
        http://banks.dir.bg/2015/09/11/news20009297.html

Тоя пък колоездач що не фаща пътят? Ного му разбира тимберицата. Акциите (поне на добрите компании) са небалон, златцето е небалон, сребърцето е небалон, земицата е небалон !!!

Единственият балон са ПАРИТЕ, които такива като тоя съсел печатат когато си поискат и колкото си поискат - и тежко му и горко на който не разбира тая простичка истина !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Шойбле предупреди за ценови балон на финансовите пазари
          http://banks.dir.bg/2015/09/11/news20009297.html

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            Кастро нема стане твойта сметка просто олито ше скочи, злодея ше го дочака те тва е ... с тая дивергенция на петролът на седмична, забраи просто забраи
            Дивергенции, ала бала, не знам, ама вече 2 годин по познавам за злото и среброто от тебе...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Не мисля, GOR все още си седи на 25.
              За да си отиде на средните нива от 15 олиото трябва да скочи 20-30 % плюс златото да се спихне 20-30%
              Късо злато/дълго олио е играта поне средносрочно.
              Нефта едва ли ще мине средна цена от 60$ идната година ( не и докато не сдадат богу дух най задлъжнелите и неефективни фракаджии) - така че 900$ злато си е повече от разумно. Като се има предвид и AISC която падна до 800$ вече.
              Кастро нема стане твойта сметка просто олито ше скочи, злодея ше го дочака те тва е ... с тая дивергенция на петролът на седмична, забраи просто забраи

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                Логично. Само че те искат моментални резултати
                и ще подкрепят някой който им ги обещае
                Просто всички чакат пробив на 1000. Сигурен е почти на 100%, но после никой не знае накъде ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                  Мога да споделя и личното мнение, че тези нива на златото са много ниски като имаме предвид огромното количество "пари"-хартия напечатана последните 5 години и продължаваща да се печата. Срива му от 1800 долара до сегашните нива неминуемо ще свърши и за мен този момент наближава и до 1-2 год. максимум ще има ниво поне от 1350-1450 долара.
                  Логично. Само че те искат моментални резултати
                  и ще подкрепят някой който им ги обещае

Коментар

• Мога да споделя и личното мнение, че тези нива на златото са много ниски като имаме предвид огромното количество "пари"-хартия напечатана последните 5 години и продължаваща да се печата. Срива му от 1800 долара до сегашните нива неминуемо ще свърши и за мен този момент наближава и до 1-2 год. максимум ще има ниво поне от 1350-1450 долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      така че 900$ злато си е повече от разумно. Като се има предвид и AISC която падна до 800$ вече.
                      Напълно възможно е това.... но това лично според мен би могло да стане само и единствено ако EUR/USD е между 0,93 - 0,98, но само с паритет няма да видим тези цени от 900$.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                        Buy the rumor, sell the news..
                        Слуховете за повишаване на лихвите вече са отразени в цената на златото в голям процент.. не очаквам някакви особени корекции, ако се случи. В средносрочен план неуспешен тест на нива под $1000. Пробив при 2-рия опит някъде април-май догодина..
                        Не мисля, GOR все още си седи на 25.
                        За да си отиде на средните нива от 15 олиото трябва да скочи 20-30 % плюс златото да се спихне 20-30%
                        Късо злато/дълго олио е играта поне средносрочно.
                        Нефта едва ли ще мине средна цена от 60$ идната година ( не и докато не сдадат богу дух най задлъжнелите и неефективни фракаджии) - така че 900$ злато си е повече от разумно. Като се има предвид и AISC която падна до 800$ вече.
                        Last edited by pipbel; 11.09.2015, 12:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                          Ако се извадят напечатаните трилиони $,Евро, Йена и т.н. пуснати в експлоатация от 2001г. насам съм напълно съгласен с теб за нивата на златото от 2001г.
                          Те доларите вече малко по малко си ги пускат на пазара, но предвид обстановката в ЕС с еврото скоро няма да се случи това май.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                            Buy the rumor, sell the news..
                            Слуховете за повишаване на лихвите вече са отразени в цената на златото в голям процент.. не очаквам някакви особени корекции, ако се случи. В средносрочен план неуспешен тест на нива под $1000. Пробив при 2-рия опит някъде април-май догодина..
                            И после докъде ?
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                              Някога след долара и лихвите на еврото и левовете ще се увеличат... Колко време ще трае покачването на лихвите е трудно да се каже, но в обозримо бъдеще 3-5 години, лихвите ще си се върнат на нормалните си нива от преди кризата, а златото някъде на нивата от 2001-05-та година.
                              Ако се извадят напечатаните трилиони $,Евро, Йена и т.н. пуснати в експлоатация от 2001г. насам съм напълно съгласен с теб за нивата на златото от 2001г.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Някога след долара и лихвите на еврото и левовете ще се увеличат... Колко време ще трае покачването на лихвите е трудно да се каже, но в обозримо бъдеще 3-5 години, лихвите ще си се върнат на нормалните си нива от преди кризата, а златото някъде на нивата от 2001-05-та година.
                                хах, че то септемврийското повишение все повече заприличва на мираж...

а тва еврото до 3 тире 5 години да се върнат лихвите..., чакай малко, той драги още не приключил с програмите, така че земи сложи по една нула на тройката и петицата

Коментар

X