IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    Незнам тея камъняците уж държат и те във времето цена, но то си е направо цяла наука там да ги разбираш тея неща ..... то уж тея стъкълца и те "сигурни" ама знам ли ...
    За да си играч при камъните, трябва поне едно 100-200 милиона да имаш!
    Там шега не ще!

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
      Според мен има голям риск.
      мхм риска да ти бутнат стъкло от бира без капачка е голям дам .... затова тряя да имаш поне 3 арменеца и 3 еврейна "твои хора", които да разбират от това нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Проблема при камъните, е не само, цената и оценката, но и ликвидността!

Да не говорим, че и във времена на сериозни финансови шокове, цената им пада също шоково!
        Незнам тея камъняците уж държат и те във времето цена, но то си е направо цяла наука там да ги разбираш тея неща ..... то уж тея стъкълца и те "сигурни" ама знам ли ...

Коментар

• Проблема при камъните, е не само, цената и оценката, но и ликвидността!

Да не говорим, че и във времена на сериозни финансови шокове, цената им пада също шоково!

Коментар

А това ми е новата зарибявка, но мнооо дебело беее и там много сложна работата с покупката на стъкларията, трябва някой много твой човек да ги разбира тея неща да не те преметнат през оградата .....

GIA Loose Diamonds
            http://www.lumeradiamonds.com/

P.S. незнам тука какво ше кажат тея тук с тяхните сигурни "ДЦК и долари" за стъкълцата ....
            Според мен има голям риск.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• А това ми е новата зарибявка, но мнооо дебело беее и там много сложна работата с покупката на стъкларията, трябва някой много твой човек да ги разбира тея неща да не те преметнат през оградата .....

GIA Loose Diamonds
              http://www.lumeradiamonds.com/

P.S. незнам тука какво ше кажат тея тук с тяхните сигурни "ДЦК и долари" за стъкълцата ....
              Last edited by michaelis12; 16.10.2015, 09:52.

Коментар

И двете.Кюлчета 20-50 гр.Монети 1 тр.унция. Но вземам и други монети.
                аз предпочитам стотинките, че с тея кюлчета де да ги знам какво са завили вътре То 20/50г. не е много не си заслужава играчката да го пълнят с нещо, но поне със стотинките (и аз имам по 1 унция) ше е по-тегаво да го бухат с Волфрам

Абе да питам има ли някви други методи на бърза ръка за проверка на злато
                На мене ми е известно с магнита, златото не го лови това нещо както и среброто предполагам. И е доста меко поне тея от 1тр. унция 999.9 проба (филхармония/канадския лист) нещо друго да ви идва на акъл за проби (освен химическия метод)

Коментар

• В момента цената е точно на тримесечната прогноза на Godman => 1180.00

От Oтчета им излиза,съдейки по измененията в %,че те и клиентите им,почти не са купували през последната година:

http://www.goldmansachs.com/media-re...q3-results.pdf

Днес обаче не само си покриха гапа на оупъна,ами са едни от лидерите на сесията...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

и ти ли предпочиташ пльочките или си стотинкаджия ?
                    И двете.Кюлчета 20-50 гр.Монети 1 тр.унция. Но вземам и други монети.

Коментар

Аз вече си взех.
                      и ти ли предпочиташ пльочките или си стотинкаджия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Филчо,Айзък Азимов ряпа да яде! Не разбрах, ти ся падна ли за дуСпа или още чакаш съдията да ти я свири?....
                        Шорта на нефта мина преди 3 часа,ама то не пречи да си чекаш рейшото...
                        Мани го Кастро с неговото рейшио, кат излети петролот рейшиото ше се намести и айдеее ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          още малко ще почакам да стане 28 голд-ойл рейшото и ти влизам с бутонките....
                          Филчо,Айзък Азимов ряпа да яде! Не разбрах, ти ся падна ли за дуСпа или още чакаш съдията да ти я свири?....
                          Шорта на нефта мина преди 3 часа,ама то не пречи да си чекаш рейшото...
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Хм...Хитър си Петре да купуваш алтъни вместо плочки!Но аз бих предпочел плочите.....
                            Аз вече си взех.

Коментар

Ти си знаеш,Майкъле и не искам изобщо да ти се меся! Ще припомня само,че болшевиките анулират цялото царско парично обръщение,барабар с Външните задължения.И от червения терор тия с монетките изобщо не се отървават....Обаче при ония с плочите е малко по различно!
                              Между другото Х.Ягода ( https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF...B2%D0%B8%D1%87) сродните му простаци са разстреляни И защото в сейфовете си държат монети от царско време! ...Айде стига толкова - да не излизаме извън Темата!Но е добре да не се забравя,че Историята Винаги се Повтаря!
                              Абе нема вече такива царски глупости, аз имам Виенската филхармония и Канадския кленов лист... са дали ше е с лика на тоя брадатия или с Ислямска държава се тая ......
                              Бандюгите ако тръгнат да събират нема да подбират кое е пльочка и кое стотинка, всичко се събира ...

Коментар

Ти си знаеш,Майкъле и не искам изобщо да ти се меся! Ще припомня само,че болшевиките анулират цялото царско парично обръщение,барабар с Външните задължения.И от червения терор тия с монетките изобщо не се отървават....Обаче при ония с плочите е малко по различно!
                                Между другото Х.Ягода ( https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF...D0%B8%D1%87)и сродните му простаци са разстреляни И защото в сейфовете си държат монети от царско време! ...Айде стига толкова - да не излизаме извън Темата!Но е добре да не се забравя,че Историята Винаги се Повтаря!
                                Ще ги "топне" с горелката!

Коментар

Working...
                                X