IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти си знаеш,Майкъле и не искам изобщо да ти се меся! Ще припомня само,че болшевиките анулират цялото царско парично обръщение,барабар с Външните задължения.И от червения терор тия с монетките изобщо не се отървават....Обаче при ония с плочите е малко по различно!
    Между другото Х.Ягода ( https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF...B2%D0%B8%D1%87) сродните му простаци са разстреляни И защото в сейфовете си държат монети от царско време! ...Айде стига толкова - да не излизаме извън Темата!Но е добре да не се забравя,че Историята Винаги се Повтаря!
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Хм...Хитър си Петре да купуваш алтъни вместо плочки!Но аз бих предпочел плочите.....
      Аз водя само монетарна политика ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        мисля да натоварим малко от тоя брадатия
        Хм...Хитър си Петре да купуваш алтъни вместо плочки!Но аз бих предпочел плочите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Кеширвай дорде е време, че още малко ще почакам да стане 28 голд-ойл рейшото и ти влизам с бутонките.....
          Всъщност предпочитам да къся среброто, по волатилно си е, много уважавам ZSL, що печалби ми е донесло...
          честно и аз се надявам за последната вълна на долу и разбивам касичката и слагам всичко вътре, но кат го гледам то все пада по-нагоре .....
          Аз, че иам физика си иам, но искам хартията дет се изкара да се позлати а не да хои на вятъра ......

мисля да натоварим малко от тоя брадатия

https://www.muenzeoesterreich.at/pro...erfach-dukaten

Last edited by michaelis12; 15.10.2015, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
            И аз и аз....още имам да купувам, дано направи корекцийка на долу, че ще ми заминат новогодишните планове, които имам за "тоалетни плочки".
            Като си изтегля милионите от форекса и се пенсионирам с тях, тогава ще си купувам злато

Коментар

Като го гледам падна от 1100$ на 1185$ и в евро е паднало от 988€ на 1033€ ....
              Кеширвай дорде е време, че още малко ще почакам да стане 28 голд-ойл рейшото и ти влизам с бутонките.....
              Всъщност предпочитам да къся среброто, по волатилно си е, много уважавам ZSL, що печалби ми е донесло...

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                И аз и аз....още имам да купувам, дано направи корекцийка на долу, че ще ми заминат новогодишните планове, които имам за "тоалетни плочки".
                Ще видим! Още не е дошъл момента да избухне!

Коментар

• Като го гледам падна от 1100$ на 1185$ и в евро е паднало от 988€ на 1033€ ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                    Златото скоро отново ще върне леко. Все още тренда си е мечи!

Това го определям като добре, защото все още не съм напазарувал както трябва стотинки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                      Каква е причината така волно да си скачка
                      Долара се обезцени, а и лихвите се разбра, че дигането им е по-скоро блъф. Златото скоро отново ще върне леко. Все още тренда си е мечи!

Това го определям като добре, защото все още не съм напазарувал както трябва стотинки!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Ясно е казано,че римски златни монети все още се намират,обаче акции,облигации и депозити,НЕ!
                        Има и други ценни попадения,но ако почна да ги коментирам ще разваля рахатлъка на модераторите с причини "извън темата"(макар да е точно по темата.....).
                        кво да ти кажа ве брачед сигурно след 50г. ше има облигации и други простотии ..... но златни пари винаги ше се намират

Коментар

• Сигурно пак някой "банкер' се е метнал от високо! Или Каспийския флот по "погрешка" е улучил форт нокс,а може и морпехите да са го завладели....

Коментар

• Каква е причината така волно да си скачка

Коментар

Золото (2015) Документальный фильм
                              https://www.youtube.com/watch?v=R9tP5-AyvTI
                              Ясно е казано,че римски златни монети все още се намират,обаче акции,облигации и депозити,НЕ!
                              Има и други ценни попадения,но ако почна да ги коментирам ще разваля рахатлъка на модераторите с причини "извън темата"(макар да е точно по темата.....).

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                                Компотите не ме вълнуват. Вълнува ме бурето с вино и качето със сланина.
                                Въпроса е, че ако имаш повече компоти, на някой ще му се поиска да "благне" и ще може да направиш алъш-вериш и за винце, и за сланинка!

Ако обаче компотите ти са качени само на MT4, може да се окаже, че Иванчо съседа в мазата има и вино, и сланина, обаче твоите компоти, може да ги пие единствено Супер Марио!

Коментар

Working...
                                X