IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ако в даден момент златото отиде в космоса малката монетка е по незабележима за продажба

Коментар

• Според мен защото са редки

Коментар

• Монетите от 1тр.унция при най-леката драскотина се изкупуват като материал,за наполеоните нема значение

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
          20 франка сроред мен са най-доброто решение-5% е маржа
          Но защо пък при другите разликата е смущаваща - севернокорейски, руски, турски. Нали все е злато. Не знам на касите на Тавекс дали ще ми изнесат лекция.

Коментар

• 20 франка сроред мен са най-доброто решение-5% е маржа

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
              и ти ли предпочиташ пльочките или си стотинкаджия ?
              Простете невежеството ми, но на Тавекс най-малка е разликата между продажба и изкупуване при кюлчета къде 100 гр. При монетките пък има доста големи разлики. Та ще ме светне ли някой защо търкалца, а и какви, щото в Тавекс най-изгодни ми се видяха френски, белгийски и швейцарски?

Коментар

• Отново по Темата:

Американски войници в Ирак позират с намереното Оръжие за масово Унищожение при свалянето на Саддам Хюсейн:
                Attached Files
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Според мен преди 1300 корекция едва ли ще има!

Майкъле, да не настъпи мотиката?! ...Купвай монетки и (или) плочки само със сертификат и се не бой
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Умряла работа туй тенеке...дори и не се опита да тества 1200.
                    След лоу хай естествено си следва ню лоуъ лоу...
                    Кастроу златни ти уста .....

Коментар

• Умряла работа туй тенеке...дори и не се опита да тества 1200.
                      След лоу хай естествено си следва ню лоуъ лоу...

Коментар

аз предпочитам стотинките, че с тея кюлчета де да ги знам какво са завили вътре
                        Аз пък съм на обратното мнение и съм фен на плочките, задължително опаковани в оригинална опаковка - пластмасова капсула/вакуумна опаковка.

Фен съм на ключета от по 1 унцийка иначе ми падат гащите като ги нося ;д

Коментар

да да тука всеки ги умножава и стига най-малко до 2 млн. само влезни там във форекс секциите да скиваш за кво става въпрос ..... (от луд нагоре)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Е как бе, ти ще ги умножиш!
                            да да тука всеки ги умножава и стига най-малко до 2 млн. само влезни там във форекс секциите да скиваш за кво става въпрос ..... (от луд нагоре)

Коментар

ееее да там е за големи риби не за некви шушляци кат мене дет цъкат с 200 евра на борсата ....
                              Е как бе, ти ще ги умножиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                                За да си играч при камъните, трябва поне едно 100-200 милиона да имаш!
                                Там шега не ще!
                                ееее да там е за големи риби не за некви шушляци кат мене дет цъкат с 200 евра на борсата ....

Коментар

Working...
                                X