IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Говоря 1 долар =10 юана а не обратно.
    И аз така разбрах.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Даже не можеш да си представиш какъв...
      Говоря 1 долар =10 юана а не обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        ако юана спадне на 10$ е кошмар за Китай ?!?
        Даже не можеш да си представиш какъв...

Коментар

Спад до 10 за долар е кошмар за САЩ.
          S&P 500 отиде много на долу ама много .... дано да не е сега, че съм дълги и ше ме изгърбят ако стане такова нещо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            По-голям кошмар е за Китай
            ако юана спадне на 10$ е кошмар за Китай ?!?

Коментар

По-голям кошмар е за Китай

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                ааа не бе глей ги .... кат им казвах на Моториста и на dddd да ходят да си лягат с тоя долар те не вярват ем ей глей кво стана .... То просто са очевадни нещата нема какво да се лънготиме .....

Какво трябва да знаете за новия индекс на китайския юан?
                Индексът CFETS RMB ще измерва силата на китайската валута спрямо кошница от нейни конкуренти
                http://www.investor.bg/novini/130/a/...comment-newest

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                  Едва ли има някой, който да се съмнява в дръпнатите.... Бих казал, че ще се справят много по-добре от нас Европейците, както и Сашовците. Там не само, че има ценностна система, но тя се и спазва и зачита за разлика от по-горе соменатите "васали".
                  Лично аз имам по-голямо доверие в тях поради ред причини.
                  Бърза справка - колко банкери в Сашово са наказани (затвор или др.) за манипулиране и измами ?!?!? При чайниците има много гробове на принудително отстранени банкери - там няма хънта мънта - Хага, Мага.... демокрация, човешки права и глупости --> демокрацията е на площада или на някой стадион! Хайде после да видим дали някой ще се опита да шикалкави.

п.с. Припуснах да спомена, че чайниците след като са застреляли някой, изпращат на роднините на застреляният сметка за куршума, който са изхабили за го утрепят.
                  ааа не бе глей ги .... кат им казвах на Моториста и на dddd да ходят да си лягат с тоя долар те не вярват ем ей глей кво стана .... То просто са очевадни нещата нема какво да се лънготиме .....

Какво трябва да знаете за новия индекс на китайския юан?
                  Индексът CFETS RMB ще измерва силата на китайската валута спрямо кошница от нейни конкуренти
                  http://www.investor.bg/novini/130/a/...comment-newest

Коментар

• Едва ли има някой, който да се съмнява в дръпнатите.... Бих казал, че ще се справят много по-добре от нас Европейците, както и Сашовците. Там не само, че има ценностна система, но тя се и спазва и зачита за разлика от по-горе соменатите "васали".
                    Лично аз имам по-голямо доверие в тях поради ред причини.
                    Бърза справка - колко банкери в Сашово са наказани (затвор или др.) за манипулиране и измами ?!?!? При чайниците има много гробове на принудително отстранени банкери - там няма хънта мънта - Хага, Мага.... демокрация, човешки права и глупости --> демокрацията е на площада или на някой стадион! Хайде после да видим дали някой ще се опита да шикалкави.

п.с. Припуснах да спомена, че чайниците след като са застреляли някой, изпращат на роднините на застреляният сметка за куршума, който са изхабили за го утрепят.
                    Last edited by sssaaa; 14.12.2015, 15:42.

Коментар

• China's ICBC Ready to Open Clearing Bank in Russia

China’s largest state-owned lender by assets, ICBC, is ready to open a clearing bank in Russia for trade settlements in yuan and rubles, ICBC Moscow President Song Yang said Monday.

http://sputniknews.com/business/2015...song-yang.html
                      ........................
                      By May 2015, China had local currency swap deals worth a total of 3.1 trillion yuan ($481 billion at the current exchange rate) in place with 32 countries, including Russia.
                      ........................
                      скивай ги тея, кога стигнаха половин трилион в комунистически пари, а само преди 2 год. беше с Европата толкоз в евра ..... кинезите си превземат полека лека всичко с тоя юан и те тва е нема да чакат европейците да се накумат да седнат да търгуват .....
                      Last edited by michaelis12; 14.12.2015, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                        Къде виждате дъното в евро?
                        Аз го чакам и се надявам на 930-950 Евро за да влезна с нов физически удар, но се съмнявам да стигне до тези нива, а точно обратното - мисля си че в момента сме на дъното, но въпреки това ще изчакам да видим какво ще стане тази седмица с частната печатница на САЩ.

Коментар

• Къде виждате дъното в евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Никаква файда нямат Турция да удрят...тя е консуматор, пък и нато
                            Виж ако някоя яка ракета с подходящ пълнеж вземе се заблуди и иде там де са пясъците и развъдника на терора - веднага ще си вържат бюджета и голяма услуга на света ще направят.
                            Дори и иранците и турците ще празнуват....
                            тоз пък що кат е НАТО ве, нали уж щеха да се застъпят за тях ама Империята даде задна ...... Тва НАТО е само за нападение срещу руснаците и за нищо друго то не пази срещу набези.
                            Ама стига да нема ракети са, че и злато нема ни спаси у лудницата. Ей добре,че тоя руския диктатор излезе читав, че ако беше Северно Корейския на негово място до са да ни нема ......

Коментар

• The Lesson of Economic Crises History: Be Prepared

https://vimeo.com/146649674

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Никаква файда нямат Турция да удрят...тя е консуматор, пък и нато
                                Виж ако някоя яка ракета с подходящ пълнеж вземе се заблуди и иде там де са пясъците и развъдника на терора - веднага ще си вържат бюджета и голяма услуга на света ще направят.
                                Дори и иранците и турците ще празнуват....
                                Аз не съм убеден че НАТО ще се намеси.Питам колко от вас ще отидат да се бият на страната на Турция.Кат си отговорите на тоя въпрос ще разберете колко нато ще се намеси камо ли пък със сухопътни войски.Ами ако Турция и Гърция се сбият?Тогава какво ли ще е поведението на Русия?НАТО на чия страна ще застане?Щото американците ще са зад Турция.Турците изобщо не са проблем за Русия ще ги смаже за две седмици.Ако реши.

Коментар

Working...
                                X