IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    До края на седмицата го чакам над 1к в евро
    Е недей така де. Планирал съм този уикенд да направя малко покупки.
    Некам ме изчака и тогава да скача на 1к евро.

Коментар

• До края на седмицата го чакам над 1к в евро

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
        Пичове, утре в 15:30 ли ще излезне официално съобщение от частната печатница наречена ФЕД, относно лихвите?
        Утре в 21:00 по BG време.

Коментар

• Пичове, утре в 15:30 ли ще излезне официално съобщение от частната печатница наречена ФЕД, относно лихвите?

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
            Няма ли да пада още,че да си купим подарък за коледа.
            Колко да пада

Коментар

• Няма ли да пада още,че да си купим подарък за коледа.
              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Явно ме бъркаш с "dddd". Аз съм "d333".
                Извинявай! Успех ти пожелавам! Помислих си, че момчето е наДДДДскочило себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                  Австсрийска му работа Иначе стинката е яка, но не бих я взел на тази цена!
                  еми толкоз е ако искаш и аз чакам на 500стин както разпрааха тука доларджиите с облизвациите, но нема и нема и в склада нема

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                    Австсрийска му работа Иначе стинката е яка, но не бих я взел на тази цена!

Коментар

• Ъндър 1к..
                      https://www.muenzeoesterreich.at/eng...feingold-999.9

Коментар

даам другия е дървен философ ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Еййййййййй, ама един път да се съглася с теб ....

Коментар

• PETRO DOLLAR COLLAPSE

https://www.youtube.com/watch?v=aldgobbZnmE

Струва си да се изгледаа цялото! Началото е особено поучително, за хората, който смятат, че Китай едва ли не е оазисен остров!
                            Идват интересни времена!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              И аз така разбрах.
                              абе такова бе обратното нема да стане иначе тея са се пренесли едни 300млн. в бързината да си купят къщички в Америката ....
                              Останалата сган ше плъпне по света и ше изкупи даже и керемидите в Ямбол ....

Коментар

А за мнението на pipbel... Това си го мисля от 1-2 години вече. Една ядрена бомба насред саудите направо идва като 3 в 1 за руснаците. Спира финансирането на ИД, петрола става минимум 250 долара за 2 часа, и основния крепител на петродолара изчезва. Плюс няколко допълнителни бонусчета за Иран, Израел и други наоколо. Освен това не е членка на НАТО и руснаците не са застрашени от директен отговор.
                                За златото.... и аз мисля, че няма да позволят да има изход към него. Твърде очевидно е, че всички ще се насочат към него. Или ще му наложат строг контрол или директно ще го криминализират. Това в краен случай, иначе ще продължават със спекулативните номера да държат цената му ниска.
                                А че се опитват да се отива към безкешова система е очевидно. Има очевидни предимства и ще е лесно да го наложат доброволно. Но преди това сигурно ще има да преживяваме трудни времена и духане на супата за цацата. Няма да се размине без големи сътресения при сегашното положение на състезание по печатане на пари.
                                Еййййййййй, ама един път да се съглася с теб и не съвсем. Борбата с тероризма е разръчкване на монархиите в залива, нито повече, нито по-малко... За СА не бива да забравяме, че участвуват в осигуряване на обезпечението на нефтедолара... Хамериканците манипулират цените на петрола, чрез цените на книжния петрол, а пък саудитите имат ангажимент да обезпечават реалните доставки при всякакви цени на пазара. Иначе ще рухне илюзията, наречена петролен пазар. Ценовата атака на петрола, започна преди около над 1 година, след посещението на Кери в СА.

Ангажимента на хамериканците към СА е по силен, отколкото ангажимента в някаква терористична организация МАТО, която се състои предимно от васали на англосаксите

Коментар

Working...
                                X