IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Зависи от процесите които се развиват в Еврозоната.
    Ей това са ти процесите! Преценяй си!

http://www.blitz.bg/news/article/381630

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Физическото злато не го хвали ..
      Тавекс с колко дискаунт го изкупуват - 10, 20% или повече ?
      Ми чукни сайта и виж, колко е спреда!

Тавекс може и да ги няма след 1-2 години, но златото си ти остава! С времето може да се появят, други дилари!

Ако не купуваш, физическо злато, а виртуално, при сериозен market crash или при брутална волатилност от 30% скок за ден, гаранциата ти е точно никаква!

"Тарикатите", по принцип не купуват физическо злато, но преди много обичаха да взимат заеми в CHF!

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
        Поне в едно сме сигурни всички тук. Цената на златото ще скочи на горе, ако ще и 2г. да минат.
        Нали знаете златото и нафтата по бензиностанциите по какво си приличат - бавно пада цената им, но при скок в борсовата цена, веднага се отразява на колонката

Незнам за вас, но аз имам няколко физически покупки на нива от 1866 до 2044лв. за унция и този уикенд съм се заканил да направя нов годишен удар.
        Физическото злато не го хвали ..
        Тавекс с колко дискаунт го изкупуват - 10, 20% или повече ?
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          Е, да, в един момент ще тръгне нагоре, но не се знае дали няма да минат още една-две години до тогава.
          Поне в едно сме сигурни всички тук. Цената на златото ще скочи на горе, ако ще и 2г. да минат.
          Нали знаете златото и нафтата по бензиностанциите по какво си приличат - бавно пада цената им, но при скок в борсовата цена, веднага се отразява на колонката

Незнам за вас, но аз имам няколко физически покупки на нива от 1866 до 2044лв. за унция и този уикенд съм се заканил да направя нов годишен удар.

Коментар

Нека прасне първо 800-900 пък после според зависи.

Коментар

Е, да, в един момент ще тръгне нагоре, но не се знае дали няма да минат още една-две години до тогава.

Коментар

Възможно е,но златото ще дочака своето време.

Коментар

Преломен - да, в смисъл, че дългият път надолу под $1000 продължава.
                  Възможно е,но златото ще дочака своето време.

Коментар

• Тази щуротия със златото идва от тоталното неразбиране на монетарната политика. Хайде, за ритейл инвеститорите - разбирам. Но има и сериозни мениджъри на фондове, които хал-хабер си нямат и са изгорили сума пари в злато и златодобивни компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      Какво имаш предвид ?
                      Вдигането на лихвата е момент с големи последтвия напред във времето,особенно в свят задавен от дългове,образно казано в уравнението е вкарано ново неизестно

Коментар

Дали днес ще се окаже преломен за златото ден ?
                        Преломен - да, в смисъл, че дългият път надолу под $1000 продължава.

Коментар

Какво имаш предвид ?

Коментар

• Пак се отманда лошо

Коментар

Май да!!!
                              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Дали днес ще се окаже преломен за златото ден ?

Коментар

Working...
                                X