If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Златото спрямо еврото/ лева е на същата стойност както преди година. Тези исторически графики за спад от 1900 до близо 1000 цена се отнасят само за долара
Сега ние сигурност ли търсим или сме форекс-мастъри?
П.П. Или ни трябва, за да го ближем
Няма значение каква е моментната цена.Може да стане и 500,това само ще го направи още по атрактивно за покупка
Златото спрямо еврото/ лева е на същата стойност както преди година. Тези исторически графики за спад от 1900 до близо 1000 цена се отнасят само за долара
Сега ние сигурност ли търсим или сме форекс-мастъри?
В момента австралийското кенгуро се търгува с 6% разлика,Tavex bg,за количества от 20-30 монети правят отстъпка ,така че 5% е разликата.
Ще проверя и вероятно ще си купя някоя ...
При 5% е приемливо - вземам се думите назад .
Ако не стане за инвестиции ще стане за близане - един от ценните съвети научени в този форум
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Физическото злато не го хвали ..
Тавекс с колко дискаунт го изкупуват - 10, 20% или повече ?
Че ако не е физическо за какво ми е? Сори, ама аз не познавам злато в друго състояние освен физично, вярвай ми - учил съм много физика и химия!
В тази връзка ще си позволя да цитирам фраза на Луций Аней Сенека от преди 3г. преди новата ера, която има своя смисъл и до днес, за разлика от всякакви хартиени пари: Златото се изпробва с огън, жената – със злато, а мъжа с жената
даам особено човека с коментара е доста прав и а дано ....
.................................................. .
Galin Vladimirov
Където България е вземала участие, всичко се разпада! Византийска империя, Отоманска империя, СССР, СИВ, Варшавски договор. Сега на ред е ЕС, САЩ и НАТО като наш най-голям съюзник! на печелившите Честито!
.................................................. .
ше видиме тогава и евро мевро колко ше устоят .....
Коментар